Şimdi Ara

Nvidia: Tegra 3 konsol kalitesinde grafik sunacak, işte ilk video (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
27.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zor ama imkansız değil,nvidia yaparız diyorlarsa tam olarak yapamasalar bile şaşırtacak kadar iyi yapabilirler
  • Oyun konsolundan kastı en fazla PS Vita kadar. Tegra 2 nin ne kadar boş bir balon olduğunu gördük, Tegra 3 den grafik anlamında çok umutlu değilim.
  • Açıkçası flash dışında şu anda ordakilerin hepsini iPad 2 başarıyor.Zaten orada gösterilen shadow gun adlı oyunda bir süre öncesinde çıkmıştı.Sonuç olarak zaten bu adamların gösterdiği 1 sene öncesinde iPad 2 ile çıkmıştı.Şimdi getiriyolar obaaa süper manyak grafikler olcak diyolar kekliyolar milleti ya.Bende harbi düzgün birşey çıkçak diye merak etmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal

tegra 2 için aynı anda 2 full hd oynatıcak dediler ya noldu ?

hd videoyu bile adam gibi oynatamıyor bırak full hd yi

nasıl ? bilmiyorum tegra 2 yi ama benim galaxy s full hd mkv oynatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

quote:

quote:

full hd yi nasıl oynatıyorsunuz_?

program felan mi kullanıyorsunuz. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

quote:

quote:

quote:

evet. ama sadece stock rom da açıyor fullhd yi. daha hızlı bir rom olan miui de nedense full hd açamıyor. daha doğrusu açıyor da normal hızında oynatamıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet. ama sadece stock rom da açıyor fullhd yi. daha hızlı bir rom olan miui de nedense full hd açamıyor. daha doğrusu açıyor da normal hızında oynatamıyor.

kullandıgınız sürüm nedir_?

bide stock rom orginall rom mu

bidehttp://www.erdem.net/2011/09/13/samsung-galaxy-s-i9000-android-gingerbread-2-3-5-yuklemek/

bu sitedeki gibi 2.3.5 yükseltecemde sizde bataryada bir gelişmesi varmı veya hiç kullandınızmı _?

• quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_06

Zamanında tegra 2 platformu içinde bunun gibi şeyler söylediler 2 tane full HD filmi birlikte oynatabilecek dediler ama tegra 2 platformu 720p videolarda bile kasıyo:) konsol kalitesinde grafik sunacak demişler ama bir telefon veya bir tablet pc bence imkanı yok konsol kalitesinde grafik sunamaz sunsa bile bunlar yavaş yavaş pc ye doğru kaymaya başlar ısınma sorunları vs ortaya çıkar fan takmaları lazım Qualcomm da yeni yongaları üzerinde çalışmaları başlatmış oda 4çekirdekli arm tabanlı işlemcilerle birlikte konsol kalitesinde grafik sunmaya çalışıyo

Fan takmalarına gerek bile kalmaya bilir. Yakın bir gelecekte öncelikle bilgisayarlarımızı sıfır yani fan olmadan kullanabileceğiz.

Bir firma bundan 4 sene önce bu konuda çalışmalara başladı. Üzerinde fan olmayan ekran kartı ürettiler. Bilgisayar çalışırken ekran kartına eli ile dokunuyor ve elini üzerinde 3-4 dakika boyunca tutuyor o sırada da ekranda oyun çalışıyordu.

Videosunu da izledim. O ekran kartı satılmadı piyasada çünkü firmanın amacı tüm bilgisayar birleşenleri fan olmadan çalışacak hale gelince donanımları piyasaya sürecek. Ayrıca ürünün fiyatını da düşürmeye çalışıyorlar.

Kısaca yakın gelecekte hiç ısınmayan donanımlar çıkacak.

• Nvidia tegra 3' e niye kızıyorsunuz kardeşim. Adamlar konsol oyunlarını oynatıyoruz demiyor ki.. konsol oyunları kalitesinde oyun sunuyoruz diyor. Tabi ki konsol oyunları mobil oyunlardan her zaman 1 adım önde olacaktır..
  • quote:

kullandıgınız sürüm nedir_?

bide stock rom orginall rom mu

bidehttp://www.erdem.net/2011/09/13/samsung-galaxy-s-i9000-android-gingerbread-2-3-5-yuklemek/

bu sitedeki gibi 2.3.5 yükseltecemde sizde bataryada bir gelişmesi varmı veya hiç kullandınızmı _?

BU KONUYU GALAXY S ANA BAŞLIĞINDA SORSAYDINIZ KEŞKE.

kullandığım sürüm 2.3.3

2.3.3 te bataryada bir gelişme olmadı. sadece miui ye geçince oldu. eğer ingilizceniz iyise miui kurun ( türkçe miui rom malesef yok).

• Tamamen animasyon olarak hazırlanmış bir videonun neresi bir işlemcinin tanıtımı için kullanılabilir. Adam gibi çalışan bir sistem koysalarmış ortaya anlarımda istersen videoda pixar animasyon stüdyolarında hazırlanmış bir animasyon koy kim ne diyebilir.. reklamın sınırları işlemcinin güce ile değil pazarlamacıların hayal gücü ile sınırlı olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chncnbz

quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

konsol kalitesi deyince hemen ps3 dengi dusunup elestirmeyin. anladigim konsol kalitesinden kasti first person tarzi oyunlari oynanabilcek olamasi. su anki mobil cihazlarin platform benzeri oyunlari oynadigini dusunursek mantikli bir tanimlama. muhtemelen play station 1 kalitesinde bir deneyim sunacak.

yapma kardeşim ne ps1 i ? benim 2g ipod touchım ps1 kalitesinde oyun sunuyo yav. Hemde ps1 in tv çözünürlüğü ile nerdeyse aynı çözünürlükte. Şuan sony nin tabletleri zaten ps1 oyunlarını fazlasıyla çalıştırıyor.
    Tamam ps3 kalitesi gibi olmaz ama ps2 kalitesi sunacağı kesin bence.

ps2 kalitesini zaten ipod touch 4g sunuyor. bence ps2 ile ps3 kalitesi arasında olmalı. ps3 kalitesi dediğimiz kalite de aslında şuan için vasat bir pc kalitesi. abartmaya gerek yok.

( artı verin )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 23 Ekim 2011; 14:08:19 >

• ilk once oyun cikarsinlar. gameloft firmasini cikar android de dogru duzgun oyun kalmiyor.
  • yapabilirler niye yapmilmasin benim suan galaxy tab p1000 olan eskisi yani tek islemcili onda ben quick oynuyorum goruntuler cok kaliteli ve super calistiriyo ve emulatorlerle ps2 oyunlari aciyorum calistiriyo bence cok kucumsememek lazim yani yuzde yuz bi xbox kalitesinde olmaz ama rahat bi ps2 oyunlari calsitirir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlancelotxx

yapabilirler niye yapmilmasin benim suan galaxy tab p1000 olan eskisi yani tek islemcili onda ben quick oynuyorum goruntuler cok kaliteli ve super calistiriyo ve emulatorlerle ps2 oyunlari aciyorum calistiriyo bence cok kucumsememek lazim yani yuzde yuz bi xbox kalitesinde olmaz ama rahat bi ps2 oyunlari calsitirir bence

bende de gs2 var zaten.ondan once de htc desire kullandim.1 seneden fazla.ama oynanan oyunlar emulator ve ps2 emulatoru de yok bildigim kadariyla.bunun disinda olan emulatorlerde de ya dusuk fps sorunu yada uyumluluk sorunu mevcut. nvidia nin consol kalitesi diye sundugu oyun iphone da cikmis bile.yani mevcut birseyler pazarlama hilesi olarak kullaniliyor. nvidia tegra 2 ciktigindan yok soyle oyun olacak yok boyle oyun olacak dendi, toplasan 20 tane oyun cikti cikmadi. is oyunlara gelince bana gore android zayif kaliyor.bir oyunun 20 tane versiyonu cikiyor.yok samsung uyumlu yok motorola atrix uyumlu yok 3D uyumlu.bu yonden android in katedecegi cok yol var.

• Bir kaç sene tengra lı telefonlardan uzak durmak lazım tengra 2 yi görüyoruz saten. İlk olmak için acele ile işlemci cıkarıyorlar.
  • basit bir videoyla bu millet pek kanmaz yani boşuna zahmet etmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

iphone 4s in fiyasko olduğunu saklamaya çalışıyorlar.

satışlar git gide düşüyor.

bir kısım sadece sitiv jobs için alıyor.

anlaşmalı operatörlerin aldıklarınıda satışlara sayıyorlar.

herkes önce meraktan siri için almak istedi ama internette siri ile ilgili bir sürü saçma sapan video var. resmen özürlü olarak çalışıyor ve bizim bildiğimiz 10 senedir var olan botlardan farklı değil kurduğu cümleler. siriyi çok isteyenler internetteki sesli bot lara baksınlar. cevapları bile birebir aynı neredeyse. kullanan bir çok kişide bir süre sonra sıkılıyor. bunu belirtiyorlar ki bunlar ingilizce konuşan insanlar.

kısacası apple bu sene ekranı 4 inç yapmayıp pil performansını artırmamakla bence çok büyük hata yaptı. Kullanıcıların beklentilerini, isteklerini yerine getirmedi ki; bu bir çok apple formunda belirtiliyor.

1) operator e satilanlar tabi ki sayilacak.
    Operator firmalarinin sahipleri kullanmayacak degil mi hepsini?
    Onlarda tek tek kullanicilara ulasacak.
    Kaldiki samsung'un satislari da sayiliyor ki dogru olan bu...

2) siri gayet stabil ve duzgun calisiyor.
    Apple bir seyi gelistirmede cok basarili.
    Ayrica kullandigi kelimeler basma kalip degil.
    Gayet mantikli cevaplar veriyor...
    Espri bile yapiyor arkadasim ne istiyorsun otursun seninle dertleşsin mi ?
    Tabi konu apple olunca siri ile sohbet bile etsen karsilikli az gelir insanimiza...

Samsung'un 2cekirdekli islemcisi varmis mis...
    Daha androidin cift cekirdegi destekleyen yazilimi yok...

Yazilimdan anlamayan gider donanima tav olur...
    Fakat bilmiyorsunuz ki o donanimin yarisi ile iphone samsung u 2ye katliyor uygulama bakimindan.
    Biz bunu stabil calisma diyoruz.
    İos tek bir cihaz icin vardir.
    Android cakma iphone larda bile vardir...

tabiki tercih sebebi ve benim fikirlerime de saygı duymak zorundasınız. öyle yapmazsanız o çok kızdığınız androidfanboy lardan bir farkınız kalmaz.

her yorum yazanı androidci olarak görmeyin. Mesela ben androidli telefon kullanmadım. Benide ilgilendirmiyor açıkcası.

herkesin fikirlerine saygı göstermezsek saygı duyulmasını istemek gibi bir hakkımızda olmaz ki; bu ürünler sonuçta babmızın malı değil ve bedava pazarlamasını yapmak gibi bir misyonumuz yok.

Ben söylediklerimin arkasındayım:

benim beklentim iphone için ( özellikle belirtiyorum):

1) 3,8-4.0 inç bir telefon ( bu ölçüler bir telefon için normal, gs2 bana göre de büyük bir telefon)

2) daha yenilikçi bir ios

3) daha iyi bir pil performansı

4) daha yuvarlak hatlar ve daha ince bir telefon.

şimdi ben beklentilerimi belirtince androidfanboy oluyorsam, bunu sizin ne kadar dar kapsamda olaylara baktığınıza veririm. Sizin için yeni iphone yeterli olabilir veya siz bilinç altınızda (savunma psikolojisi) öyle düşünebilirsiniz. Açıkcası böyle düşünen arkadaşların fikirleri beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Kendi dogmaları altında ezilmek tercihleriyse, ezilebilirler...

• Tegra 3'ün en hızlı mobil işlemci olduğu kesin fakat video şirketin yaptığı tanıtım amaçlı bir video ve gerçekte neler yapıp yapamadığını ancak uygun bir telefon ya da tablette kullanıldığında göreceğiz.
  • quote:

Bu habere inanabilecek bir insan evladı varmı acaba konsol seviyesinde oyunlarmış.Yemin ederim bizleri salak gözünde görmelerinden bıktım.

Playstation 1 ya da belki 2 seviyesinde oyunlar oynanabilir neden olmasın ;)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.