Şimdi Ara

Nvidia Titan X mi yoksa Gtx 980 Sli mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ekran kartını değiştirmek istiyorum Gtx 980 Sli daha çok performans vermesine rağmen bazıları Titan X al diyor.Sizce hangisini almalıyım ?Şimdiden teşekkürler.

• Tek kart her zaman daha iyidir ama gtx 980 nin daha fazla performans verdigi aşikar kararina kalmis bir sey dolar uctu zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titan x

• quote:

Orijinalden alıntı: TochBanned

Arkadaşlar ben ekran kartını değiştirmek istiyorum Gtx 980 Sli daha çok performans vermesine rağmen bazıları Titan X al diyor.Sizce hangisini almalıyım ?Şimdiden teşekkürler.

işlwmcin ve anakart platformun nedır ?
    hatta kendı sıstemının bır kasa olarak fotosunu ver hele bir.
  • 980 ti ı beklerdim .

Titan x alıp daha ucuz bir kartla geçilmek çok hoş olmaz.

• 970 SLI bile Titan X'i geçiyorken, sorunun cevabı bellidir..

Ancak Titan X'in 6 GB versiyonunu beklemek de mantıklı olabilir. SLI'a gene geçilir; ancak yeterli bir performansı, tek GPU ve makul fiyatla sunacaktır.
  • i7 5820k ve anakart olarak Asus x99 Deluxe var evde atarım fotoğraf.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

970 SLI bile Titan X'i geçiyorken, sorunun cevabı bellidir..

Ancak Titan X'in 6 GB versiyonunu beklemek de mantıklı olabilir. SLI'a gene geçilir; ancak yeterli bir performansı, tek GPU ve makul fiyatla sunacaktır.

Lutfen 4k icinse titan x derim ama eger full hd ise tek 980 yeterde artar

• Bekleyebiliyorsanız 980 Ti alın.

Dolar bu durumdayken Titan X öneresi gelmiyor insanın.
  • gtx titan x tavsiye ederim ancak biraz daha bekleyin r9 390x ve gtx 980 ti için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FairLighty -- 20 Nisan 2015; 10:39:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Oyun için 4K ekran alınmaz dostum. 2560x1440 - 120/144 Hz ekranlar mantıklıdır; ona da, 970'in vram'i bile şu an yeterli.

4K, 21:9 ekranlar yaygınlaşınca anlamlı olabilir. Onda da, tek Titan X'in, 4K-60 Hz için tam anlamıyla yeterli olmaması, 60 Hz'in modasının geçmesi gibi faktörler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 22 Nisan 2015; 6:50:34 >

• quote:

quote:

quote:

Oyun için 4K ekran alınmaz dostum. 2560x1440 - 120/144 Hz ekranlar mantıklıdır; ona da, 970'in vram'i bile şu an yeterli.

4K, 21:9 ekranlar yaygınlaşınca anlamlı olabilir. Onda da, tek Titan X'in, 4K-60 Hz için tam anlamıyla yeterli olmaması, 60 Hz'in modasının geçmesi gibi faktörler var.

ama tek 970 nin gpu gucu yetmiyor benim icin.benim icin akicilik min 70 80 fps den basliyor.o cozunurlukte rahat oyun keyfi icin 970 sli sart.

• Daha önce 980 SLI kullanmış biri olarak söylüyorum :) SLI ile uğraşmaktan ben şahsen bıktım. Çoğunlukla oyunlar ilk çıktıklarında sli desteği olsa bile sorunlu çalışıyorlar. Oyunlara gelen yamalarla felan düzeltiyorlar ama tabi bu süreç hemen olmuyor ve düzeltilse bile tek kart gibi sorunsuz olmuyor. Mesela dying light ilk çıktığında sli ile çok falza shutter sorunu vardı ama sonradan düzeltildi, far cry 4 ise hala sli ile shutterdan oynanmıyor. Her oyunu özellikle sli modunu kapatarak da denedim ve çok daha akışkan bir oyun deneyimi olduğunu farkettim. Bu nedenlede 980 SLI sistemini satıp Titan x aldım :) Hem artık shutter sorunum olmuyor hemde vram miktarı beni sınırlamıyor.
    Titan x stok hızında iken diğer kartlarla karşılaştırma yaptığınızda titan x in geride kaldığını görebilirsiniz ama kart çok iyi bir şekilde overclock gücüne sahip. şuanda 1360Mhz de sorunsuz çalıştırıyorum. Eski 1460Mhz de çalışan msi gtx980 sli karlarımdan daha performanslı çalışıyor. GTA 5 oyununda test ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: scalebor90

Daha önce 980 SLI kullanmış biri olarak söylüyorum :) SLI ile uğraşmaktan ben şahsen bıktım. Çoğunlukla oyunlar ilk çıktıklarında sli desteği olsa bile sorunlu çalışıyorlar. Oyunlara gelen yamalarla felan düzeltiyorlar ama tabi bu süreç hemen olmuyor ve düzeltilse bile tek kart gibi sorunsuz olmuyor. Mesela dying light ilk çıktığında sli ile çok falza shutter sorunu vardı ama sonradan düzeltildi, far cry 4 ise hala sli ile shutterdan oynanmıyor. Her oyunu özellikle sli modunu kapatarak da denedim ve çok daha akışkan bir oyun deneyimi olduğunu farkettim. Bu nedenlede 980 SLI sistemini satıp Titan x aldım :) Hem artık shutter sorunum olmuyor hemde vram miktarı beni sınırlamıyor.
    Titan x stok hızında iken diğer kartlarla karşılaştırma yaptığınızda titan x in geride kaldığını görebilirsiniz ama kart çok iyi bir şekilde overclock gücüne sahip. şuanda 1360Mhz de sorunsuz çalıştırıyorum. Eski 1460Mhz de çalışan msi gtx980 sli karlarımdan daha performanslı çalışıyor. GTA 5 oyununda test ettim.

980 4g bellek zaten nasil sinirlasinki.kac k da oynuyorsun ?

• quote:

Daha önce 980 SLI kullanmış biri olarak söylüyorum :) SLI ile uğraşmaktan ben şahsen bıktım. Çoğunlukla oyunlar ilk çıktıklarında sli desteği olsa bile sorunlu çalışıyorlar. Oyunlara gelen yamalarla felan düzeltiyorlar ama tabi bu süreç hemen olmuyor ve düzeltilse bile tek kart gibi sorunsuz olmuyor. Mesela dying light ilk çıktığında sli ile çok falza shutter sorunu vardı ama sonradan düzeltildi, far cry 4 ise hala sli ile shutterdan oynanmıyor. Her oyunu özellikle sli modunu kapatarak da denedim ve çok daha akışkan bir oyun deneyimi olduğunu farkettim. Bu nedenlede 980 SLI sistemini satıp Titan x aldım :) Hem artık shutter sorunum olmuyor hemde vram miktarı beni sınırlamıyor.

Monitörünüz 60Hz mi?980sli yapıp da 60hz monitör kullanıyorsanız shutter ve diğer bütün sorunları yaşamanız çok normal.970sli yaptım.Sorun yaşıyorum dediğiniz oyunların hiçbirinde sorun yaşamadım.Tabii ki sürücülerle yamalarla oyun daha stabil hale getiriliyor ama bunun sli ile ya da cf alakası yok.2015 yılında çıkan oyunlardan da sli desteği olmayan oyun yok.Varsa da(Fifa 15,Cod AW gibi) tek kart ile 150+fps aldığınız için yine problem yok.Ancak AC Unity,Shadow of Mordor gibi gibi full hd ultrada 70-100fps civarı fps alıyorsanız bu oyunları zaten fullhdden yukarısında oynayamazsınız.Gpu gücü yetmez.Ayar kısmaktan başka çareniz yok.Titan X alacak gücüm olsaydı düşünmeden Titan X alırdım.Zaten öyle de yapmışsınız.Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 22 Nisan 2015; 9:01:30 >

• 2K da oynuyorum Assasins Creed, dying light, shadow of mordor bu oyunlarda 4g ram yetmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

quote:

Monitörünüz 60Hz mi?980sli yapıp da 60hz monitör kullanıyorsanız shutter ve diğer bütün sorunları yaşamanız çok normal.970sli yaptım.Sorun yaşıyorum dediğiniz oyunların hiçbirinde sorun yaşamadım.Tabii ki sürücülerle yamalarla oyun daha stabil hale getiriliyor ama bunun sli ile ya da cf alakası yok.Ancak AC Unity gibi full hd ultrada 70-80 civarı fps alıyorsanız bu oyunu zaten fullhdden yukarısında oynayamazsınız.Gpu gücü yetmez.

Asus rog swift 144Hz monitör var bende ve 2K da oynuyorum. zaten 2k da oyun deneyimi yaşayınca 1080p çok bulanık geliyor insanın gözüne. Benim bahsettiğim sorun kimine göre sorun bile olmayabilir. Ben bu konuda biraz hassasım ve aslında shutter ile kastım biraz faklı. Zaten monitör g-sync olduğu için shutter hiç olmuyor. Benim demek istediğim micro shutter denen olay. Tek kartla hiç olmazken sli ile bolca oluyor malesef.
    yeni çıkan her oyunu hem sli ile hemde tek 980 ile denedim ve tek kart bu konuda çok daha başarılı. Bu nedenle sli yapısını bıraktım

• quote:

quote:

quote:

Yo gayetde alinir titan x 4k full de battlefield 4 u 60 fpsde calistiriyor diger oyunlarda minimum 25 fps gordum ki buda konsollarla ayni demek benim icin sikknti yok ayrica iyiki konuya bu isleri bilen biri daha geldiki yanliz kalmadim suan oyunlarda minimum 5.5 gb vram kullanimi aliyorum simdi sen soyle o 3.5 gb ram benim ekranimda nasil yetecek ki sli demek ayni zaman sorunda demek gurultu sicaklik,oyunlarda sikintilar total war gibi oyunlarda hele yada yeni cikmis oyunlar icin

• TochBanned T kullanıcısına yanıt
    Tek titan X almak daha mantıklı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.