Şimdi Ara

NVIDIA TITAN X Tanıtıldı !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
4
Favori
11.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4K gaming de akıcılığı yakaladıkta 8K GAMİNG çıktı birde Ayrıca 2. TİTAN Z vakası geliyor alabileceklere hayırlı olsun 980 ti gelirse ancak o bizler için birşeyler ifade eder .
  • Haber için teşekkürler.

3072 Cuda Core + 384 Bit + Maxwell birleşince bu kartın performansı gayet tatmin edici olacaktır.

Tabii öyle 8K çözünürlük falan uçmamak lazım.Bana göre bu ve benzeri bir kart; FHD@120,144Hz , 2K@60,144Hz için tam bir performans kartı olacaktır. 2K@144Hz için tabii ki yetersiz ama yine de fiyatı çok uçuk olmazsa iyi performans verecektir. 4K@60Hz için de oynanabilir bir alan sunar ama 4K'da oyun oynamak için daha da güçlü kartlara, iyi oyun optimizasyonlarına ve F/P ürünlerine ihtiyacımız var.Bunların oturması içinde daha önümüzde uzun bir süreç var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 11 Kasım 2014; 10:17:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Bu kartlar 1.000 Dolar barajını geçtiler artık. 8K Gaming için hazırlık yapıyormuş nvidia. 4K'yı ne zaman kullandınız da eskittiniz :)

+1.000.000
  • Konsol portu oyunlarla çözünürlük kasıyorlar artık. 4K, 8K, katlayın bakalım çözünürlükleri.
  • ismi eski serideki gibi titan olduğuna göre fiyatı da titan olacak demektir
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Niye canım ben kullandım boyumun ölçüsünü de aldım sattım.
  • Sony 8k video çeken fotoğraf makinesi üzerinde çalışıyor, 2015'te çıkarırlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Niye canım ben kullandım boyumun ölçüsünü de aldım sattım.

Hayırdır ya niye bozdunuz SLI'ı ?
  • Asabımı bozdu coil whine sorunu arada kızınca işin ucu monitörlere de sıçradı.2 monitörümü de sattım kartları da geri gönderdim.Asus rog ve tek 980 kullanıp biraz kafa dinleyeyim diyorum ucuzlayınca bir adet daha alırım artık.Gerçi şimdi de asus rog ile de sorunum var bakalım 980 yarın gelecek miş gelsin tekrar bir bakayım 970'i geri göndericem diye tam kontrol edemedim ob ile de bakamıyorum sadece display port çıkışı var dönüştürücü buldum taktım olmadı olmayınca olmuyor işte aksilik üstüne aksilik.
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Adınıza üzüldüm.

Bu arada i5 3570K'yı da emekli etmişsiniz ? Tam performans alamadınız mı yoksa ?
  • Test sitelerinde 4k için yeterli gösteriyor ama gerçek hayatta hiçte öyle değil.Sürekli bir takılma sorunu yaşadım dedim sistemde tek eski parça o kaldı onuda emekli ettim.Cidden işlemciden sonra sorunum çözüldü derken psu arızası yaşadım gerçi cooler master 4 günde inceledi etti sıfırı ile değiştirdi tek gözüme giren firma oldu yeminle.(Bunların arasında aldığım z97 nin pinleri yamuk geldi onla uğraştım birde)
  • Bu ne şanssızlık hocam sizdeki, her parçada ayrı bir sorun
  • Yanlış görmüyorsam bu GPU taa yazın forumda da bahsettiğim Maxwell GPU'su. GTX 980 kırpılmış olacak, kırpılmamışı 3000k CC'yle gelecek minvalindeki haberler bunun işaretiymiş anlaşılan. Şuan birkaç farklı kaynakta (farklı şekillerde) bahsi geçiyor. 28nm üretilmesi garip olacak. Ya da iyi cesaret etmişler diyeyim. Zira bu GPU (tahminlerim doğruysa) şuana kadar yapılmış en büyük GPU olacak demektir. Çünkü bahsedilen özellikleri ve eklenecek ek birimleri hesaba katarsak 590-600 mm^2'lik bir GPU görmemiz muhtemel. Bugüne kadar ki en büyük GPU 65nm GT200'dü (576mm^2). Ama GeForce tarafında durumu felaket olmuştu. Hem de aylar önce aynı node'da efsane diyebileceğimiz G92'yi sundukları halde...

Şimdi de 28nm efsane bir GPU yaptılar, aylar sonra çok çok büyük bir GPU yapıldığına dair haberler geliyor. İnşallah sınırları çok zorlayıp da duman attırmazlar GT200'de olduğu gibi.

• Ve nihayet GM200 Big Maxwell göründü Kartın diğer TITAN'larda olduğu gibi şubatta tanıtılması beklenebilir Şimdilik kartın Quadro sürümü olabileceğini unutmamak lazım

NVIDIA TITAN X Tanıtıldı !!!

Diğer GPU larla büyüklük kıyaslaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 16 Ocak 2015; 14:02:32 >

• Sizleri de çağıralım
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Vay vay karta gel.

Şu Maxwell'in gerçek canavarlarını görelim artık.Millet yeni oyunlarda kan ağlıyor (işgüzarlığı bir kenara bırakırsak tabii).
  • Bekle bizi 980ti haber bomba bomba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 16 Ocak 2015; 14:13:01 >
  • Efsane geliyor :)
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    GPU, GK110'dan büyük görünüyor. Maşallah

970 SLI yerine bunu tercih edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 16 Ocak 2015; 14:20:35 >
  • Çip aşırı büyük 600mm2 civarı belki de azıcık daha fazla. Üretim tekniklerinde yaşanan problemler sebebiyle NVIDIA nın B planı bu çok belli. Diğer konuda da konuştuk gelirse uçuk bir fiyattan gelecektir klasik TITAN serilerinde olduğu gibi.

Diğer yandan profesyonel alanlarda kullanılmaya her zamanki gibi önce başlanılır. Sonrasında GeForce olarak gelir. Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.