Şimdi Ara

NVIDIA TITAN X Tanıtıldı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
21 Misafir - 21 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
4
Favori
11.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Performans verileri geldi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uzun süredir özellikleri merakla beklenen TITAN X(?) hakkında ilk sonuçlar SiSoft Sandra testinde ortaya çıktı. Kartın özellikleri oyun GPU sundan daha çok kartın profesyonel versiyonunun teste sokulduğunu gösteriyor. Yine de bu bize NVIDIA nın "New Generation GPU" su hakkında bilgi veriyor Ayrıca NVIDIA nın 8K Gaming için hazırlık yaptığı da biliniyor

Kartın özellikleri ;

3072 Cuda Core

1200(değişken) mhz core/ 5.6Ghz mem /384bit (3mb L2 yapı) (GTX 980 de 2 mb L2)

12GB GDDR5 Vram

Saat hızları kartın profeyonel GPU sınıfında olduğu görüşünü destekliyor. GeForce versiyonu daha hızlı olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 17 Mart 2015; 18:34:21 >

• Diğer bekleyenleri de davet edelim
  • Teşekkürler haber için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnqelTR kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • Fiyatı pahalı olursa 980sli vazgeçilmez olur

• Tr deki kullanicilarin %90 ni full hd ekranlardan oyun oynarken ki buna bende dahilim
    Bu kartlar biraz gereksiz geliyor iş icin kullananlar ve zenginler haric
    Bu kart full hd de bir arti guc vermez bnce

• turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    haber için çok teşekkür ederim ..ama sevinmek zor veya bana göre değil

daha yeni gtx 970 aldık sıkıntılı..

bunu al sonrada 4k monitör çok ucuz bir ikili oluyor daha çok erken benim CANIM ÜLKEM için

bellki 5 6 sene sonra nasip olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kart profesyonel bir kart ve gpu su dolayısıyla maliyeti çok fazla.
    28 nm de bu kart bence standart kullanıcıya sunulmaz bunun yerine 2560 cc li bir kart sunulması daha mantıklı.
    Fakat amd nvidia nın kafasını attırmayı başarırsa kartı görebiliriz ama ben yine de 20 nm ile geliceğini düsünüyorum.

• Bu kartlar 1.000 Dolar barajını geçtiler artık. 8K Gaming için hazırlık yapıyormuş nvidia. 4K'yı ne zaman kullandınız da eskittiniz :)
  • Daha 2k da adam akıllı performans veremediler bi de 8k içinmiş...

• 8k monitörmü varmışki

• Hiçte gerek yoktu aslında.

• 8K TV'ler geliyor, hatta çıkmış bile olabilir. Monitör de yapar bunlar, nasılsa ilk yüksek fiyatlarla alan birileri illa oluyor.
  • er36po kullanıcısına yanıt
    Titan kullananların canını yaktı bakıyorum da

Şu bit veriyolunu da yükseltseler efsane olacak..

• trktlh kullanıcısına yanıt
    Yok yok, Valla gerek

İlk mesajında _Dominic_Toratto'nun da dediği gibi...
    Ben henüz 2K monitör'ün hayalini kuruyorum

• adamlar uç noktaya oynuyor zaten bu kartı gidip FHD de kullan demiyor. 8k nasıl mı olur? alırsın 3 adet 4k monitörü, alırsın bu karttan 2 tane SLI kurarsın, oldu mu sana hem iş hem oyun için uç seviyede pc. orta segment için zaten gtx960 gelecek, muhtemelen 700 serisinin stokların azalmasını bekliyorlar. gtx970~300$, gtx960~220$ seviyelerine inecek muhtemelen AMD karşı hamle de yapınca. GTX960 bu fiyattan 770 performansı verir ve 3GB bellek ile de gelir ise ki görünen o, FHD de yeni fiyat performans kralı olabilir
  • er36po kullanıcısına yanıt
    Rog Swift TR de bu fiyat olduktan sonra daha çok hayaller kurarız.
  • Sonunda 4k için yeterli performans verebilecek bir ekran kartı.

• Bu nesilde de, PC exclusive oyunlar yerine, ucuz işlerle uğraşacaklar. 4K ne işe yarıyor da, 8K işe yarasın..
    4K, oculus rift veya geniş iç bükey ekranlarda tabi işe yarar da; kaçımız uğraşır? Oyun oynayacağız derken, kantarın topuzunu kaçırmamak lazım

Neyse ki, PS4 düzgün texture, partikül fizikleri, lod sunuyor. Port oyunlar bile, artık belli bir düzeyde olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Kasım 2014; 10:21:18 >
  • 8K mı :) Söver gibi. Gözlerimizi nasıl alıcaz oyunlardan biraz indirin şunu. 3k falan :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.