Şimdi Ara

NVIDIA TITAN X Tanıtıldı !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
4
Favori
11.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hemen performans isteyen alacak ama amd den yanıt gelince bu sefer düşük fiyatlı 980ti çıkaracaklar aynı 780ti gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 30 Ocak 2015; 12:49:06 >
  • Big Maxwell in ayak sesleri duyulmaya başladı

NVIDIA TITAN X Tanıtıldı !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 4 Mart 2015; 21:53:18 >
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    belleklere bakacak olursak kart quadro m6000 olabilir dedikodulara göre 990 veya 980ti da aynı gpuyu kullanacak muhtemelen
  • http://wccftech.com/nvidia-gtx-titan-x-revealed-gdc-2015/

980 in fiyatıyla kıyaslanırsa fiyat olarak 4-5bin tl arasını bulacak gibi belki de daha fazla
  • 12gb vram'da guzelmis nvidia yine oyun firmalariyla isbirligi icine girmis her halinden belli oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah Amd gelir R9 390x ile bunların alayını tokatlar.(nvidia kullanıcısıyım)

• nvidia apple'a fazla özenmeye başladı. (fiyat bakımından) .. önemli olan 1000+ dolara güçlü kart yapmak değil f/p kart yapmaktır. istediği kadar güçlü olsun önemi yok şu fiyat politikasından sonra. amd sağolsun işlemci tarafında inteli rakipsiz bıraktı umalımda nvidia'nında tekel olmasının önünü açmaz. yoksa yakındır araba fiyatına cpu ve gpu'lar görmemiz.
  • Kartin profesyonel kullanim icin okdugunu anlayamayip 8k ya laf eden tiplerden bir kurtulsak.

• GTX 970 kullanicisi olarak AMD'den buyuk hamleler bekliyorum. Bu fiyatlar boyle gitmemeli. Bari dolar inse hadi neyse derim oda imkansiz.
  • Ahayri kullanıcısına yanıt
    kartların çıkış fiyatlarında bir sorun yok
    ülkemizdeki vergi dahil doların tl bazındaki değeri sorun burada
    dolar 2.5tl iken bir şey alınmaz zamanında 8800gt yi 400tl ye almışım ki ilk çıktığı zaman almıştım fiyatları sonra 300 e yakına kadar düştü zamanında en iyi olan kartla başabaş giden bir karttı
    sonra gene aynı şekilde 450tl ye gtx460 aldım
    şimdi 2011 yılında 340tl ye aldığım haf-x kasayı 733tl ye satmaya çalışıyorlar

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/coolermaster-haf-x-pencereli-usb3-0-e-sata-firewire-e-atx-full-tower-oyuncu-kasasi-psu-yok.html

• Ne kadar doğru veya daha önceden paylaşıldı mı bilemiyorum ama Bu linkte titanx ile 390x in benzer performans verdikleri söylenmiş. Nvidia gene uçuk bir fiyattan Amd ise uygun bir fiyattan çıkarırsa kartları(Titan Z - 295x2 de olduğu gibi) kim TitanX alır bilemiyorum.(Oyun sistemlerin için, profesyonel kullanım için değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 5 Mart 2015; 0:05:46 >
  • 980 ti den haber varmi??

• quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

kartların çıkış fiyatlarında bir sorun yok
    ülkemizdeki vergi dahil doların tl bazındaki değeri sorun burada
    dolar 2.5tl iken bir şey alınmaz zamanında 8800gt yi 400tl ye almışım ki ilk çıktığı zaman almıştım fiyatları sonra 300 e yakına kadar düştü zamanında en iyi olan kartla başabaş giden bir karttı
    sonra gene aynı şekilde 450tl ye gtx460 aldım
    şimdi 2011 yılında 340tl ye aldığım haf-x kasayı 733tl ye satmaya çalışıyorlar

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/coolermaster-haf-x-pencereli-usb3-0-e-sata-firewire-e-atx-full-tower-oyuncu-kasasi-psu-yok.html

Haklisin ancak ben yinede teknolojinin giderek pahalilastigini dusunuyorum herseye paralel olarak. Hayat pahalilasiyor Turkiye'de gerci boyle belirtmek lazim. Dolar artinca tuzu olmus oluyor bu durumun.

•  NVIDIA TITAN X Tanıtıldı !!!

Sol üstteki vida biraz gevşemiş mi ne?

• Titan.taaa taaa taan.onceki seri titan zedeler buyrun bunuda alin afiyetle :))

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Titan.taaa taaa taan.onceki seri titan zedeler buyrun bunuda alin afiyetle :))

Titanzede derken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 5 Mart 2015; 8:33:41 >
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    Titanzede: Titan ilk çıktığında 1000$'a alıp 3 ay sonra GTX780 650$'dan piyasaya sürülünce "nerdeyse aynı oyun performansına sahip bir karta biz neden fazladan 350$ ödedik?" diyen kitle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Titanzede: Titan ilk çıktığında 1000$'a alıp 3 ay sonra GTX780 650$'dan piyasaya sürülünce "nerdeyse aynı oyun performansına sahip bir karta biz neden fazladan 350$ ödedik?" diyen kitle.

Onlara Titanzede değil parayı nereye harcayacağını bilemeyen zengin bebesi denir Bazıları da hiç parasına bakmadan en pahalısı diye alan var. 3x Titan kullanan insan tanıyorum. Adam ben memnunum diyor. Gerçi yaptığı iş için performans tabii ki iyi ama fiyat olarak çok büyük salaklık.
  • Yandaki GTX yazısına hasta oluyorum. Niye Titan yazmıyorlar?
  • Esas arka yüzdeki metal levhayı neden çıkarmışlar. Ne güzel 980'le geri geldi demiştik. Adamlar 1000 dolarlık karta koymuyorlar. Belleğin 1,5 gbını koymayıp onu koysalarmış keşke.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.