Şimdi Ara

Nvidia uygulaması güncellendi: İşte yeni beta sürümde gelen yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nvidia uygulaması güncellendi: İşte yeni beta sürümde gelen yenilikler
    NVIDIA, GeForce Experience yazılımının yerini kademeli olarak alan Nvidia uygulaması için yeni bir güncelleme duyurdu. Uygulama, görüntü ayarları, RTX Video denetimleri, uygulama sıralama, diğer ülkelerdeki kullanıcılar için uygulama çevirileri gibi ek özellikler için destek içeren yeni bir güncelleme aldı.

Ayrıca Bkz.Nvidia, en popüler ekran kartının üretimini sonlandırıyor

NVIDIA uygulamasına gelen yeni özellikler

Yeni güncelleme, RTX Video Super Resolution, RTX Video HDR’ı kontrol etme seçenekleri ve TV'ler veya monitörler için çözünürlüğü, yenileme hızını ve ekran yönlerini ayarlama yöntemleri içeriyor. Nvidia, G-Sync, Surround seçenekleri, özel çözünürlükler ve çoklu monitör desteği gibi daha fazla özellik yakında ekleneceğini söyledi.

Kullanıcı geri bildirimlerine dayanarak, NVIDIA, büyük oyun kütüphanelerine sahip oyuncular için Grafik Sekmesi'ni yeni filtreleme ve sıralama özellikleriyle geliştirdi. Ek olarak, yeni dil değiştirme seçenekleri eklendi ve kaplama güncellemesi artık CPU kullanımını, gecikmeyi ve tam GPU bilgilerini gösterecek.

NVIDIA ayrıca ChatRTX'i kurulum için kullanılabilir bir modül olarak uygulamaya entegre ediyor. Broadcast ve Görüntü Karşılaştırma Analiz Araçları (ICAT) aracı gibi diğer özellikler zaten mevcut ancak bunlar uygulama yükleyicisinin bir parçası değil.

Nvidia uygulamasının beta sürümü, GTX 800 serisi veya daha yeni ekran kartlı bir Windows 10/11 PC gerektiriyor. Ayrıca Nvidia GeForce 551.52 veya daha yeni sürücülerin kurulmuş olması gerekiyor.

Kaynak:https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/nvidia-app-beta-update-rtx-vsr-hdr-controls-and-more/
    Kaynak:https://www.nvidia.com/en-us/software/nvidia-app/

• sonunda 1990 yılından kalma arayüze veda edebilmiş nvidia

• Windows XP'den beri değişmeyen arayüz

• Şimdi arka planda çalışan bir sürü nvidia servis çöplüyle uğraş dur işin yoksa, arayüz ilkeldi kabul ediliyorum kullanışlı değildi, ama işlevsel olarak bir sorun yoktu.

Şimdi ram şişiren ne kadar gereksiz şey varsa gelecek...

• Her driver için arayüz yükleyecek olsak vay halimize. Logitech vs. de yapıyor bunu herkes veri toplama derdinde. GF EXp cok gereksiz birşey benim için niye kurayım ki. Driveri güncelleme tamam ama şu arayüzlere harcanan ram e yazık hakkaten.

• SerdarS. kullanıcısına yanıt
    Asus'tan ve MSI'dan iyidir :) Her ikiside arkada calisan NodeJS yukluyorlar saka gibi. Son kullanici PC'sini web server'a cevirdiler

• gunesahmet kullanıcısına yanıt
    ikisini de kullandım ve razer ile arttırıyorum. Nvidia bunların yanında pamuk şeker

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • razer'in yazılımları bloatware bence. kapatıyordum ben açılışta gelmesin diye ama sistemi optimize etmesi falan güzel o tip programı olmayanlar için.

bu nv app'ı iş yerinde 3080'e kurdum ama oyunları görmüyor. dedim devlet olunca net kısıtlı ondandır VPN açtım yine görmedi. login oldum yine görmedi eskisi bi iyi kötü gta5 görüyordu şimdi o yok gerçi şu sony oyunları var FSR3.1 deneyeyim diye onu da deneyemedim. evde deneyecem 4060ti'de ama ilk çıktığında denemiştim güzel çalışıyordu sadece resim alırken değerler resimde çıkmıyordu. bu varken afterburner'e gerek yok çünkü sıkıntı çıkarıyor o program. iş yerinde en azından fps cpu gpu kullanımı ve gecikme gibi bilgileri gösteriyor oyunlara ayar yapmasa bile hatta afterburner bile gecikme göstermiyor sanırım nvidia'da amd'nin oyun katmanı gibi? amd'de AFMF açarsanız onun gecikmesini ayrıca gösteriyor. ona göre açsak mı açmasak mı fikrimiz oluyor çok gecikme ekledi eklemedi diye? oyunlara tek tek ayrı ayar yaptırıyordu bu nv app bir tek helldivers2'de olmuyordu boş gösteriyordu şimdi düzelmiştir şubat'tan falan bahsediyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 7 Ağustos 2024; 18:40:46 >

• korozyon kullanıcısına yanıt

Dogru soyledin bak onu unutmustum. 3 adet razer urunu kullaniyorum ama yazilimini kullanamiyorum hatta sitelerinede yazmistim yyeni yaziliminizin eskisinden daha kotu oldugunun farkinda misiniz diye, 32 threadli bir islem calisiyordu arka planda. Kim bilir ne is yapiyor :D

• Bunların hepsi amerikan oyunları. Gereksiz işler. Nvidia nın sinirime giden bir olayı da programın account girişi istemesi. İlginçtir bir gün açıyorum programa girebiliyorum diğer gün hesaptan çıkmış başka bir gün bakıyorum hesaba giriliyor. Çok saçma bir olay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmıyorum, aşırı gereksiz bir arayüz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.