Şimdi Ara

Nvlddmkm kaynağındaki 13 Olay Kimliği hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun oynarken birden oyun donup masaüstü atıyor olay görüntülüyücüden baktığımda bu 2 hatayla karşılaştım ekran kartı mı bozuldu başka bir yerde mi sıkıntı var daha 2 3 gün önce DDU ile Driver silip temiz kurulum yaptım Windows 10 (2004) güncel BIOS güncel chipset güncel anlamadım gitti sıkıntı nedir sistem imzadaki sistem

1-Nvlddmkm kaynağındaki 13 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.

Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme bilgileri kaydedilmiş olmalıdır.

Olayla birlikte aşağıdaki bilgiler eklendi:

\Device\Video3
    Graphics Exception: ESR 0x408030=0x80000003

İleti kaynağı var ancak ileti, ileti tablosunda bulunamadı

2-Nvlddmkm kaynağındaki 13 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.

Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme bilgileri kaydedilmiş olmalıdır.

Olayla birlikte aşağıdaki bilgiler eklendi:

\Device\Video3
    Graphics Exception: Const out of Bound

İleti kaynağı var ancak ileti, ileti tablosunda bulunamadı
    yardımcı olabilecek kimse yokmu?

• yokmu yardımcı olabılecek bırısı
  • nvidia ekran kartınız tam olarak çalışmıyor.
  • sebebı ne olabılır bozuk olup olmadıgını nasıl kont ederım bırde bu hatayıda cok verıyo oyunda nvlddmkm görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu.
  • ram hatası yada ekran kartı hatasıdır dediğiniz. denenmesi lazim. memtest86 ile ram testi yapin.
  • şimdi acaba ram demi sıkıntı var dıye dusunuyodum ramler xmp acık sekılde eve gecınce yapım test ramlere garantısı var ıns ramdan dır alalı 4 ay olmadı
  • win10 kendı tanılama aracını kullandım ramler ıcın bır sorunla karsılasmadı

buda ekran kartını test ettım ama dogrumudur bılmıyorum

hizliresim.com
    ekrankartı testr - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/jPYnfK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara57 -- 12 Ağustos 2020; 20:21:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beta sürücüleri varsa deneyin derim.

İyi Günler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.