Bildirim
NW-A1000 Batarya Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mu yada aynı sorunu yaşayan? -
Dostum işin zor. Abd den getirtip uğraşma,arızalı bulabilirsen bi nw-a1000 bul bataryasını al içinden. Ya da komple cihazı sat. Yani benim tavsiyem. Sony nin parçaları bulunmuyo maalesef -
Arkadaşım şaka gibi gelecek sana ama bende fazladan 1 tane nw-a1000 bataryası var. Ödemeli kargoyla beleş yollayım istersen. İşin görülsün. Bende bugünlerde araştırıyorum NWZ-A820 alacağım. Umarım ses kaitesi nwa1000 kadar iyi olur. -
selam bataryanın durumu nedir ii durumdaysa mal den ulaşabilirmisin olcam05@hotmail.com buradan bana ulaşırsan sevinirim.kaç saat gidiyor acaba.mail atabilirsen sevinirim.fazla takılamıyorum bu siteye onun için mail den ulaşırsan sevinirim.teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X