arkadaslar bugün sony nw e002 aldım fakat bir türlü sarkı yükleyemedim. sonic stage i kurdum fakat benim pcde bir sorun var galiba. bir türlü aleti göremiyo. usb ye takınca mp3'ü, tanınmayan aygıt diye uyarı veriyo. baska bilgisayarda denedim gayet normal calıstı. ama benim pc de calısmıyo.. ha bu arada sitede birqaz arama yaptırdım ancak pek bir sey bulamadım birde fazla vaktim yok suan umarım anlarsınız.. durumumu.. neyse ne yapmalıyım usb 2.0 yüklü diye biliyorum ama olmayabilirde eger yüklü değilse nerden yükleyebilirim.. şunuda belirteyim zaten microsoftan gelen güncellemelere acık bilgisayarim. bu yüzden usb 2.0 büyük ihytimal yüklüdür diye düsünüyorum. ne yapmalıyım yardı lürtfen...
arkadaslar sonynin usb driverini yükledim ve usb 2.0 da yüklü ancak mp3 ü takınca sağ altta aygıt tanınamadı diye bir sey çıkıyor üzerine tıklayıp sorun gider deyip evrensel seri bağdaştırıcıları açınca bu aygıt için sürücü yüklenmemiş yazısı çıkıyoo... neden olabilir... tesekkürler...
servise pack 2 yi yükle ardına pc nin board cd sinde "usb 2.0 driver" diye setup mutlaka vardır daha sonrada onu yükle
arkadsım bızde de aynı sorun var mp3 playerın driver cd sini bulamadık zahmet olmassa lınkını verebılırmısın...