Şimdi Ara

NWMUONLINE[Türk] 3Server [Exp25|250|9999] Yeni Website (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
11.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reset sınırı olmazsa bir sunucuda bir karakter 100+ reset 500 pointten hesaplarsak reset başı statlarını neredeyse fuller ve ölümsüz olur bu durumda yaratıklar ve eventler anlamsız olur. 5 reset sınırında ise gene de güçlü olacaktır ama bu hayli bir zaman alıcaktır. Karakterde pointlerden çok setlerin ve silahların etkisi büyük olacak iyi bir karakter yaratmak için statlar set,kılıç, event ve pvp karaktere göre statlar dağıtılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N1ghtshade -- 16 Mayıs 2009; 16:07:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: N1ghtshade

Reset sınırı olmazsa bir sunucuda bir karakter 100+ reset 500 pointten hesaplarsak reset başı statlarını neredeyse fuller ve ölümsüz olur bu durumda yaratıklar ve eventler anlamsız olur. 5 reset sınırında ise gene de güçlü olacaktır ama bu hayli bir zaman alıcaktır. Karakterde pointlerden çok setlerin ve silahların etkisi büyük olacak iyi bir karakter yaratmak için statlar set,kılıç, event ve pvp karaktere göre statlar dağıtılacaktır.

ßen sunucuda reset sınırı olmasın demedim zaten max 20 veya 30 reset ideal dedim. Sizin düşüncenize göre bir oyuncu 5 reset attığında 5*500=2500 gibi bir toplam pointi oluyor. Fakat hiç reset atmayıp 400 levelde bırakan bir oyuncu yaklaşık 2200 civarında pointe sahip oluyor. Mantıklımı sizce bu ?Boş yere adamlara 4 reset attırmaya ne gerek varki o zaman. ßende setlerin swordların ön plana çıkması taraftarıyım fakat daha iyi bir çözüm bulmalısınız.

• Sunucuda kimse zaten 400 olunca reset atmak zorunda değildir dediğin gibi herkezin 400 de bırakma özgürlüğü vardır. Bazı kişiler diğerlerine göre üstünlük sağlamak için 1 veya 2 reset atabilir belkide 5 demek istediğim bu.
    --
    Benim bu sunucuda diğerlerine nazaran herkezin bu oyuna girip levelini 400 yapıp oyundan çıkıp siteden reset atıp oyuna tekrar girmesi ve tekrar bu döngüyü defalarca yapması bana biraz saçma geliyor (benim düşüncem). Bunu ortadan kaldırıp karakterlerin level üzerinden yarışmaları daha eğlenceli oluyor.
  • quote:

Sunucuda kimse zaten 400 olunca reset atmak zorunda değildir dediğin gibi herkezin 400 de bırakma özgürlüğü vardır. Bazı kişiler diğerlerine göre üstünlük sağlamak için 1 veya 2 reset atabilir belkide 5 demek istediğim bu.
    --
    Benim bu sunucuda diğerlerine nazaran herkezin bu oyuna girip levelini 400 yapıp oyundan çıkıp siteden reset atıp oyuna tekrar girmesi ve tekrar bu döngüyü defalarca yapması bana biraz saçma geliyor (benim düşüncem). Bunu ortadan kaldırıp karakterlerin level üzerinden yarışmaları daha eğlenceli oluyor.

Karar sizin tabi bende düşüncemi belirtmek istemiştim herkesin düşüncesine saygım sonsuzdur başarılar.
  • Teşekkürler Uqur, önerilerin için aklımda bulunacaklar. Ekleme yapiyim birde ;
    quote:

Eğer ileride istekler doğrultusunda reset sınırının artması istenirse bu minimum seviyede yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N1ghtshade -- 16 Mayıs 2009; 16:39:23 >
  • Hayirli Olmasi Dileğiyle...Başarilar.
  • ...BaşarılaR...
  • Saolun arkadaşlar sizlerede başarılar.
  • insallah sorunsuz guzel bi server olur acılmasını bekliorum simdiden hayırlı olsun ;);););
  • res sınırı 5 kalsa da pointler kalıcı olsa böylece oyunu gerçekten oynamayı bilen insan neye point kascağını bilerek kassa?
  • Beklediğine değeceğine inanıyorum cix teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

res sınırı 5 kalsa da pointler kalıcı olsa böylece oyunu gerçekten oynamayı bilen insan neye point kascağını bilerek kassa?

Önerin için teşekkürler Method Man fakat senin dediğin şekilde 1 reset atan biri pointleri neye vericeğini hesaplamadan yaratıkları kolayca öldürebilir ve oyunu çok kolay hale getirir. Bu da oyunun heyecanını kaçırabiliceğini düşünüyorum. Öncelikli amacım oyunu single oynarmış gibi oynatmak değil multiplayer zevkini yaşatmak, sonuçta party, guild, alliance ve ticaret oyunu en zevkli kılan unsurlardır.
  • Öncelikle hayırlı olsun.Reset sınırı az olmuş gibime geldi. Reset sınırını 15 civarı yaparsanız daha uzun soluklu olacakdır. Ya da exp oranını 25 den aşağı düşürüp reset sınırını 5 te bırakmak daha iyi olacaktır.

Şimdiden başarılar.
  • quote:

Beklediğine değeceğine inanıyorum cix teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

res sınırı 5 kalsa da pointler kalıcı olsa böylece oyunu gerçekten oynamayı bilen insan neye point kascağını bilerek kassa?

Önerin için teşekkürler Method Man fakat senin dediğin şekilde 1 reset atan biri pointleri neye vericeğini hesaplamadan yaratıkları kolayca öldürebilir ve oyunu çok kolay hale getirir. Bu da oyunun heyecanını kaçırabiliceğini düşünüyorum. Öncelikli amacım oyunu single oynarmış gibi oynatmak değil multiplayer zevkini yaşatmak, sonuçta party, guild, alliance ve ticaret oyunu en zevkli kılan unsurlardır.

KeSinLikLe KaTıLıYoRuM... Sonuna Kadar DeStegimi EsİRgemeyecegim

• quote:

Orjinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Reset sınırı olmazsa bir sunucuda bir karakter 100+ reset 500 pointten hesaplarsak reset başı statlarını neredeyse fuller ve ölümsüz olur bu durumda yaratıklar ve eventler anlamsız olur. 5 reset sınırında ise gene de güçlü olacaktır ama bu hayli bir zaman alıcaktır. Karakterde pointlerden çok setlerin ve silahların etkisi büyük olacak iyi bir karakter yaratmak için statlar set,kılıç, event ve pvp karaktere göre statlar dağıtılacaktır.

ßen sunucuda reset sınırı olmasın demedim zaten max 20 veya 30 reset ideal dedim. Sizin düşüncenize göre bir oyuncu 5 reset attığında 5*500=2500 gibi bir toplam pointi oluyor. Fakat hiç reset atmayıp 400 levelde bırakan bir oyuncu yaklaşık 2200 civarında pointe sahip oluyor. Mantıklımı sizce bu ?Boş yere adamlara 4 reset attırmaya ne gerek varki o zaman. ßende setlerin swordların ön plana çıkması taraftarıyım fakat daha iyi bir çözüm bulmalısınız.

+1 Bncede res sınırı 10 wea 15 olmalı ki Ugur un dedigi gibi bi durumla karsılasmayalım..acılırsada 1seneden sonra oynayacagım ilk sever olucak..

• Version: Offical Season II

Exp: 25

Drop: 20

BB: off

Uptime : 24/7 [99%]

Guild Create Level: 300

Tamam calismalariniz güzel ve hos durumda ama anlayamadigim tek konu exp i 25 yapiyosunuz stadlar kalici olmuyo adam zaten 25 exp de oynuyo günlerdir kasicak ve 1 reset aticak ondada stadlar silinicek...Bu düsünceniz bence yanlis mesela kendimden ornek verirsem ben boyle serverlarda oynamam yinede basarilar...
  • Teşekkürler arkadaşlar önerilerinizi not edicem. Aklımda olanlar ve sizin önerileriniz doğrultusunda ortak bi sistem hazırlıcam beta yakında açılıcak ve beta açıldığında hep beraber özellikleri belirleyeceğiz.
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar önerilerinizi not edicem. Aklımda olanlar ve sizin önerileriniz doğrultusunda ortak bi sistem hazırlıcam beta yakında açılıcak ve beta açıldığında hep beraber özellikleri belirleyeceğiz.

peki ne zaman acmayı planlıyorsun betayı we site harika gozukuyor!!
  • Bu hafta içinde beta sunucusu kullanıma açılacaktır.
    Bekleyen arkadaşlara,
    BETA sunucusunda kazanılan herşey hatta karakterleriniz bile beta sonunda silinecektir.
    Beta sonuna kadar sunucuda bir sorun çıkıp çıkmayacağını kontrol edeceğiz.
    Beta sunucuyu 2 gün sürdürebileceğimizi düşünüyorum. Ardından yine 1 hafta içinde gerçek sunucu aktif olacaktır.
  • Hayırlı olsn...Güzel çalşma inş. en kısa sürede açılır

Kolay gelsn
  • Exp ve Pointler ile ilgili kısa bir fikir,

Resetsiz karakter lvl 1 de standart pointlerdedir.
    1 resetli karakter lvl 1 de 500 fazladan pointi vardır. Tüm seti giymesi için ve kasması için yeterli pointi alır ve kolay kasar.
    2 resetli karakter lvl 1 de 1000 fazladan pointi olur. Daha hızlı kasar.
    Sanırım bunu hepimiz biliyoruz. Yani pointlerin silinmesi reset atmayı anlamsız kılmaz bilhassa bir dahaki resete farklı stat düzeniyle girer ve o statları dener. En son reseti atarken artık kafasında nasıl bir karakter oluşturacağını bilmiş olur. Defans özellikli mi hız özellikli mi güç özellikli mi?
    Son resette ise 2500 civarı fazladan pointini karar verdiği karakter tipine göre verir.

400 level olayına gelirsek. Hiç resetsiz bir karakterin 2000 civarı statları olurken 1 resetlinin 2500, 5 resetlinin 4500 civarı statları olmuş olur.(400lvl)
    FUN olmayan, düzenlemesi güzel olan serverlarda, fazladan 3 pointin bile diğer oyunculara nazaran ne kadar fark gösterdiğini oyunu oynadığınız zaman farkına varacaksınız.

Reset sınırı?
    Çok fazla reset olursa örneğin 30 reset gibi 30*500= 15.000 fazladan point + 400 lvl stats (~2.000) 17 bin stat yapar bu da karakterleri anlamsız kılar. Excellent Speed (hız) özellikli bir kılıca hiçbir zaman ihtiyaç olmaz vb... Tüm canavarlar anında ölür. Piyasada bu tarzda çok fazla server var biz biraz daha herşey kullanılsın daha eğlenceli olsun istiyoruz. Bu amaçla resete sınır getirmek istedik. Beta serverda bu konuları tekrar gözden geçireceğiz...

Ayrıca Tüm MUonline Sevenlerin Oynamasını İstiyoruz. Bilgilendirmek ve kırmamak için elimizden geleni yaparız. İlginiz için Teşekkürler...

---
    sonsuz-mu
    Tamam calismalariniz güzel ve hos durumda ama anlayamadigim tek konu exp i 25 yapiyosunuz stadlar kalici olmuyo adam zaten 25 exp de oynuyo günlerdir kasicak ve 1 reset aticak ondada stadlar silinicek...Bu düsünceniz bence yanlis mesela kendimden ornek verirsem ben boyle serverlarda oynamam yinede basarilar...
    ---
    |Uqur|
    ßen sunucuda reset sınırı olmasın demedim zaten max 20 veya 30 reset ideal dedim. Sizin düşüncenize göre bir oyuncu 5 reset attığında 5*500=2500 gibi bir toplam pointi oluyor. Fakat hiç reset atmayıp 400 levelde bırakan bir oyuncu yaklaşık 2200 civarında pointe sahip oluyor. Mantıklımı sizce bu ?Boş yere adamlara 4 reset attırmaya ne gerek varki o zaman. ßende setlerin swordların ön plana çıkması taraftarıyım fakat daha iyi bir çözüm bulmalısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B1gshot -- 20 Mayıs 2009; 11:13:41 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.