Şimdi Ara

Nwz-B135 bilgisayara bağlanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorunum aleti pc ye bağlandığımda sadece usb yığın depolama aygıtı olarak görmesi.Sürücüyü güncelleştir dediğimde uyumlu donanımlar olarak usb yığın ya da mtp device seçenekleri var. mtp yi seçersem pc ye bağladığımda aletin gücü kesiliyor bağlanmış olarak gözükmüyor. usb olarak kullandığımda ise içine veri atabiliyorum ama media player 11 de tanımıyor ve içine playlist felan atamıyorum. Bu mp3 player ın usb yığın depolama aygıtı olmadan nasıl pc ye bağlayabilirim ??

Şimdiden teşekkürler.

Furkan Akdemir

• Yok mudur bir çare? Ya da anlaşılmadı mı demek istediğim?
  • bilgisayara format at
  • atıyorum formatı. Windows media player 9 ile başlıyor xp. Sonra güncelleştirme felan 11 oluyor. Ama hala mtp olarak algılıyor. Dün Toshiba laptopta denedim aleti. Walkman aygıtı olarak görünüyor.Yani beni istediğimde oydu.Hala çözemedim.
  • bilmiyorum aynı sorun bendede vardı formatla düzelmişti
  • Düzeldikten sonra tekrar bu sorunla karşılaştın mı? Format attıktan sonra Wm 11 yükledin mi ?
  • ya bu usb bellek yada mp3player tanımama durumu çok oluyor ama kimse kesin bir çözüm sunmuyor benim ilk aldığımda pc yi nwz-a818 mp3player ı tanımamıstı format attım düzeldi windows media player ımda son sürüm hiçbir porblem yok yanlız ben zaten sürükle bırakla mp3 atıyorum pc ye hiç media player ı kullanmadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo a830- Şebeke sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Bluetooth Kulaklık Sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nwz-E444 mp4 ü şarj edmiyorum.daha önce böyle bir sorun yoktu. mtp device olarak görüyo. nasıl düzeltebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_g

Nwz-E444 mp4 ü şarj edmiyorum.daha önce böyle bir sorun yoktu. mtp device olarak görüyo. nasıl düzeltebilirim?

Arkadaşlar sorunuza kesin çözüm olarak şu yolları izleyin öncelikle usb aygıtını çıkartıp tekrar takın pc ye Yeni donanım yükleme sihirbazı çıkacaktır karşınıza listeden yada belirtilen bir konumdan yükle ( gelişmiş) i seçerek ileriyi tıklayın. Sonra Arama. Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim i tıklayın ve ileri deyin Çıkan pencereden usb yığın depolama aygıtını seçin tekrar ileri deyin cihaz bilgisayarınıza taşına bilir disk olarak yüklenmiştir. Artık bilgisayarıma girince usb disk olarak görebileceksiniz.Sorunu devam eden arkadaşlar mfatihgurkan@hotmail.com adresine mail atsın eklemesin liste full kabul etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfatihgurkan@hotmail.com -- 26 Mayıs 2010; 11:17:37 >

• quote:

Arkadaşlar sorunuza kesin çözüm olarak şu yolları izleyin öncelikle usb aygıtını çıkartıp tekrar takın pc ye Yeni donanım yükleme sihirbazı çıkacaktır karşınıza listeden yada belirtilen bir konumdan yükle ( gelişmiş) i seçerek ileriyi tıklayın. Sonra Arama. Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim i tıklayın ve ileri deyin Çıkan pencereden usb yığın depolama aygıtını seçin tekrar ileri deyin cihaz bilgisayarınıza taşına bilir disk olarak yüklenmiştir. Artık bilgisayarıma girince usb disk olarak görebileceksiniz.

bilgileriniz için çok teşekkürler artık pc, mp4ümü görüyor ve şarj edebiliyor aylardır çözemediğim sorun bitti teşekkürler !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.