Şimdi Ara

NXT hardfork

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle dhnin kripto konusunda bu kadar geç kalmasına şaşırdım.her zaman öncüydü benim için

altcoin yatırımcıları için bir fırsat sunmak istiyorum.nxt 25inde hardforka gidecek.yatırımcıları coini elinde tutanlar takip ettiyseniz btcnin 15k ya tırmandığında nxt de düşüş olmadı.

25inde yarı oranda ignis vericek. ignisin değeri 1.5 2 dolar arası

2013den beri devam eden bir proje yatırımcıları elinden çıkarmıyor.25ine kadar yukarı doğru büyük bir ivme bekleniyor.

şuanda nxt 0.6 dolar 2-2.5 dolar beklentisi var.Alan kazanır

• an itibari ile 8k satoşi 1.4$ dün gece bittrex ignis vereceğini açıkladı.son 6 güne girdik yukarı yönlü bir ralli başladı.hedef 3-4$
  • quote:

Orijinalden alıntı: rooftop

an itibari ile 8k satoşi 1.4$ dün gece bittrex ignis vereceğini açıkladı.son 6 güne girdik yukarı yönlü bir ralli başladı.hedef 3-4$

Hocam bittrex açıklaması nerde yazıyor acaba? Ignis alabilmek için nxtleri bittrex'te tutmak yeterli midir? Teşekkürler.

Edit : Twitter üzerinden bittrex açıklamasını gördüm şimdi. Şu ignis olayını da çözersem tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pelerinli_Keltos -- 21 Aralık 2017; 15:15:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hard fork olayını kısaca açıklayabilir misiniz?

googlelayacak vaktim yok da şu an
  • Hayda bunu bugün öğrendim, o NXT var elimde

Umarım partiye geç kalmamaşımdır.
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    cok gec kaldin.nxt artik hantal bir proje bir gelecegini gormuyorum.ekip destegini surduruyor ama yogunluk ardor da
  • quote:

Orijinalden alıntı: rooftop

cok gec kaldin.nxt artik hantal bir proje bir gelecegini gormuyorum.ekip destegini surduruyor ama yogunluk ardor da

Bende Ardor da var NXT de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdf wax kullananlar
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ardora gecmeni oneririm.nxt toparlanamaz artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.