Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 NZXT H7 Elite Edition Siyah Renk Boş Kasa İzmir İçi 4x140 Mm Fanlı Uygun Fiyat.. Satın Al 27 Ocak 2025 17:11 1 1 NZXT H7 Elite Edition Siyah Renk Boş Kasa İzmir İçi 4x140 Mm Fanlı Uygun Fiyat.. Sadece İzmir içi satılık 3x14 cm rgb fan var kasa ile beraber gelen sadece arka egzoz fanı be quiet fanla değiştirdim daha sessiz ve daha iyi olduğu için kasa daha 7-8 aylık incehesaptan aldım..Pazarlık ve takas düşünmüyorum güzel bir kasa internetten özelliklerine bakabilirsiniz..Önde 3x14 cm fan ve arkada 14 cm fan var.. Coğu piyasadaki kasa 12cmdir bu kasada önler ve arkalar 14 cm.. İsterseniz 12 cmde takabilirsiniz..Fiyat 3000 Tl Tek fiyattır.. Çok uygun fiyata veriyorum.. Detaylı fotoları whatsapptan atabilirim ciddi alıcıya sadece evde kullanıldı sıfır ayarında..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Akasa Viper 12cm S-Flow Yüksek Performanslı Kasa Fanı 83CFM Edifier 1280t Uzaktan Kumandalı 1+1 Hoparlör Seti Kutusunda Wellbox BİZ10 4K Android Tv Box Tunerli Uydu Alıcılı Çok Uygun Fiyat.. Phanteks Halos ve Lux RGB Fan Çerçevesi 140mm Fanlar için Ledsiz Fanları Ledli Yapın..