Şimdi Ara

Nzxt kraken 360 icin termal macun gerekir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni sistem topluyorum. Nzxt kraken 360 aldim. Uzerinde termal macunla geliyor herhalde. Bazi videolarda uzerinde gelen termal macunu siliyorlar kendileri termal macun uyguluyorlar. Bu gerekli mi?

Birde amd islemci icin bir cerceve gordum. Fotografini ekliycen. Bøyle bir urun kullanmak gerekir mi? Avantaji varmidir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Kaliteli marka öyle salma, kafadan savurma macun sürücek değil,denersin aksi birşey yaşandiginda kendini belli eder herhalde,daha sonra gerekirse alirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Anladim yani gerek yok.. videolarin birkacinda sildiklerini gordum o yuzden sordum.
    Peki bu cpu cercevesi nedir ihtiyac olan birsey mi? Sogutucu performansindan ziyade macunu kisi kendisi uygulayacaksa faydali bir aparat gibi.

• R.Sambora kullanıcısına yanıt

Valla hocam pek anlamam ama banada macun aparati gibi geldi,yani soket olmuş olsa vidalar olmazdi yani ince ve kalin vidalar olur üzerine sogutucu gelirdi diye düşünüyorum:) Belkide yaniliyoruz.

Cpu yu termal macundan koruma aparati diye geciyor. Bunun intel icin 1700 soket uyumlu olanlari var ona kesin kullanilmali yaziyor yabanci forumlarda cunki cpu da egilme oluyormus bu onuda engelliyormus. Birde cpu ustundeki macunu temizleme ve yenileme de kolaylik sagliyormus etrafini iyice tikadigi icin.

En önemlisi ne kadar faydali ne kadar etkili oldugu.Anakarta takili olan Siyah aparatlari görünce dedigim şey değilmiş.Biraz fantazi gibi de olabilir.Yani hu macunun taşmamasi aralarina girmemesi için öylemi ilginc

Evet oyle yaziyor forumlarda baktim baska , cok kullanisli ama sogutmaya etkisi olmadi yazanlar var kimisi tasarim olarak kullaniyormus kimiside birkac derece fark etti yazmis. Belkide bu olmadan macunu tam tekmil suremedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Hocam zaten macunu bi tirnak ucu kadar sürüyorsun.Taşmasi için yogun sürmek lazim.Kalitlei macun 1-2 derece fark ettirir zaten.Biraz dedigim gibi fantazilik bi durum cok ucuk fiyat değilse alinir ama bilemedim.

Amd ilk defa kullanicam. Islemci girintili cikintili kare degil o yuzden insan tedirgin oluyor. Bu aparat yenilemede temizlik acisindan da kolaylik sagliyormus. Temuda var burda bir magazada da var nette 3 kati ama temudan aliyim diyorum. Marka olarak ayni yaziyor.

Bütçeni zorlamiyorsa al geç tabi,ama birşey değişirmi bilmem temu diyorsun da resim filan göndermesinler dikkat et:)

Yok ya devamli alisveris yapiyorum resim filan gelmedi daha 😂 bir urunde sorun olursa dandikse iade seciyorum direk parayi atiyorlar urunu de istemiyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.