Şimdi Ara

Nzxt Kraken G12 crash sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Asus turbo gtx 1070ti kartım için çok NZXT Kraken G12 aldım. Oyuna girdiğimde 2 dakika sonra crash veriyor oyundan atıyor. Benchmark yaptığımda 1 dakika sonra ekranda tuhaf mor yıldız şeklinde parlamalar oluyor ve crash veriyor.

Stok soğutucusunda herhangi bir sorun yok. Core sicaklik değeri 40 derece daha aşağıda ancak sürekli crash yiyorum.

İnternette yabancı sitelerde benzer başlıklar var ancak bir sonuca varılmamis. Sizin bir öneriniz var mı?

Hafta sonu Vrm ve vram üzerine heatsink ekleyeceğim ve core için termal macun değiştireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graffon -- 16 Ekim 2019; 1:25:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Hafta sonu Vrm ve vram üzerine heatsink ekleyeceğim ve core için termal macun değiştireceğim. "

kendiniz yazmışsınız ekran kartında sadece işlemci ısınmaz. diğer bölgeleride soğutun

Nzxt Kraken G12 crash sorunu

asus strix 1070ti termal görüntüsü guru3d den alıma . o soğutucuya rağmen vrm bölgesi işlemciden daha sıcak.
    siz birde bench yapıyorsunuz kart elinizde kalır. heatsink ekleyene kadar kullanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scerit -- 17 Ekim 2019; 23:35:15 >

• Sıvı soğutucunun bloğu GPU yüzeyiyle tam temas etmiyor anladığım kadarıyla. Montaj bracket'larını doğru şekilde taktığınızdan ve somunları yeterince sıktığınızdan emin misiniz?

Montajı yaparken kartı tamamen çıplak bırakmışsınızdır herhalde. Bazıları, VRAM ve VRM'leri soğutan, stok soğutucunun parçası olan metal plakayı sökmeden montaj yapmaya çalışıyorlar. Bu durumda da sıvı soğutucu bloğu tam olarak temas etmiyor GPU ile.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim. Biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Termal macunu guzelce yenileyerek vidaları iyice sıktım. Vram üzerine de koyabildigim kadar heatsink koydum. Diger kısmına zaten direkt olarak g12'nin fanı üflüyor. Şimdilik hem oyunda hem de benchmarkta bir sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.