Şimdi Ara

Nzxt Kraken x62 280mm 850 tl Trendyol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nzxt NZXT KRAKEN X62 280mm RGB Sıvı Soğutma Kiti AM4/In AKSCPUNZXTWC0002 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/nzxt/nzxt-kraken-x62-280mm-rgb-sivi-sogutma-kiti-am4-in-p-3624283

Fiyatı güzel

• Bir sıvı soğutucu 850 TL ve güzel fiyat. Ne diyeceğimi bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaz1984

Bir sıvı soğutucu 850 TL ve güzel fiyat. Ne diyeceğimi bilemedim.
    Hocam bu yorumun konuya faydası ne? İlgilenmiyorsan yorum yapmak zorunda değilsin. Fiyatlardan dem vuruyorsan git kendini meclisin önünde yakmayı falan dene bu konuya bir faydan yok ama belki fiyatlara faydan olur dolar falan aniden düşer.
  • Olur başka bir emrin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C

Hocam bu yorumun konuya faydası ne? İlgilenmiyorsan yorum yapmak zorunda değilsin. Fiyatlardan dem vuruyorsan git kendini meclisin önünde yakmayı falan dene bu konuya bir faydan yok ama belki fiyatlara faydan olur dolar falan aniden düşer.

Alıntıları Göster
    çok mantıksız yorum değil aslında.

250-300tl lik 4-6 borulu 120mm li hava soğutmalar'ın 90 derecede çalıştırdığı yükü bu 80 derecede çalıştırır. kaliteli hava soğutma sıvılardan çok geride değiller. hele kasanın içi havadarsa ki çoğu kasa 4-5 fanlı olmakta yeterli olur.

üstüne bir de su aktı mı, anakarta döküldü mü gerginliğin yok.

ses desen aynı, bu da fanla soğutuyor. forumun çoğu ryzen 2600 vb kullanıyor zaten işlemci bu para, bir o kadar ekleyip oc yapacağına 2 katı fiyatına daha iyi işlemci alınır.

neyse yine de fiyat orjinalden uygunsa sıcak fırsatlara açılabilir tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

çok mantıksız yorum değil aslında.

250-300tl lik 4-6 borulu 120mm li hava soğutmalar'ın 90 derecede çalıştırdığı yükü bu 80 derecede çalıştırır. kaliteli hava soğutma sıvılardan çok geride değiller. hele kasanın içi havadarsa ki çoğu kasa 4-5 fanlı olmakta yeterli olur.

üstüne bir de su aktı mı, anakarta döküldü mü gerginliğin yok.

ses desen aynı, bu da fanla soğutuyor. forumun çoğu ryzen 2600 vb kullanıyor zaten işlemci bu para, bir o kadar ekleyip oc yapacağına 2 katı fiyatına daha iyi işlemci alınır.

neyse yine de fiyat orjinalden uygunsa sıcak fırsatlara açılabilir tabi.

Alıntıları Göster
    Hocam fiyatı 200-250 tl daha uygun şuanda bu yüzden açtım. Bu arada sizi bulmuşken soru sorayım

3700x kullanıyorum ben güzel bir hava soğutma öneriniz var mı? Bu ürünü sipariş geçtim ama iptal edip bir hava soğutma alabilirim.

• quote:

Olur başka bir emrin.
    Hocam 84lü olduğunuza göre yaşça benden büyüksünüz. Saygısızlık etmek istemem ama fiyatların neden böyle olduğunu anlayabilecek olgunlukta olduğunuzu düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğru diyorsun o konuda sana birşey diyemem.

• Yukarıdaki arkadaş cevap vermiş.Telefondan uzunca yazmaya erindim sırf sıvı soğutma diye o kadar para verilmesi taraftarı değilim. Sağlam kule tipi soğutucular var yarı fiyatına Max 2-4 derece fark eder onun yerine bir tık daha iyi bir işlemci alınabilir yada başka bir parça alınabilir demek istemiştim. Yanlış anlaşıldı isem özür dilerim.

• quote:

Yukarıdaki arkadaş cevap vermiş.Telefondan uzunca yazmaya erindim sırf sıvı soğutma diye o kadar para verilmesi taraftarı değilim. Sağlam kule tipi soğutucular var yarı fiyatına Max 2-4 derece fark eder onun yerine bir tık daha iyi bir işlemci alınabilir yada başka bir parça alınabilir demek istemiştim. Yanlış anlaşıldı isem özür dilerim.
    Arctic Freezer 34 eSports ve scythe fuma 2 dışında pek önerilen bir soğutucu göremedim. Bunlar nzxt x62 performansı verebilir mi sizce? hava soğutma alınca ömürlük oluyor pompa arızası, sıvı akıtma derdi falanda kalkıyor aradan aslında.
  • Yanlış görmedi isem 2600 kullanıyorsunuz.ryzenler çok ısınmıyor diye biliyorum.Ben 3570k ile Corsair h80 kullanıyorum. Pompa sesi rahatsız ediyor. Diğer sistemimde 2600k ile xilece 120 mm kule tipi kullanıyorum ( tam kodunu bilmiyorum ) 4500 GHz de yükte 60-70 dereceyi geçmiyor.Kasa ve fanların iyi ise hava sirkülasyonun güzel ise kule tipi almanı tavsiye ederim .

• quote:

Yanlış görmedi isem 2600 kullanıyorsunuz.ryzenler çok ısınmıyor diye biliyorum.Ben 3570k ile Corsair h80 kullanıyorum. Pompa sesi rahatsız ediyor. Diğer sistemimde 2600k ile xilece 120 mm kule tipi kullanıyorum ( tam kodunu bilmiyorum ) 4500 GHz de yükte 60-70 dereceyi geçmiyor.Kasa ve fanların iyi ise hava sirkülasyonun güzel ise kule tipi almanı tavsiye ederim .
    3700x kullanıyorum hocam şöyle çift fanlı güzel bir hava soğutucu x62 performansı verebilirse eğer bu ürünü iptal edip onu alabilirim. Noctua NH-D15 bakmıştım ama hiçbir yerde stokta gözükmüyor.
  • akakce.com
    Noctua NH-U12S CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/cpu-sogutucu/en-ucuz-noctua-nh-u12s-fiyati,5648909.html

Noctuanın bu modeli de işini görür.

Veya;

akakce.com
    FSP Windale 6 CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/cpu-sogutucu/en-ucuz-fsp-windale-6-fiyati,246119020.html

alternatif 3;

akakce.com
    Be Quiet DARK ROCK 4 BK021 CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/cpu-sogutucu/en-ucuz-be-quiet-dark-rock-4-bk021-fiyati,458769538.html

Ben de şu an noctua var, gerçekten ömürlük bir marka 6-7 yıl oldu bana mısın demiyor. Ama Ryzen 3600 aldığımda Bequit! Markasını tercih edeceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Bunlar x62 performansını verir diyorsunuz yani? keşke bende 3600 alsaymışım gerçekten 3700x gereksiz ve daha fazla ısınıyor
  • Evet yazık 850₺ soğutucuya vermeyin. İşlemciyi satıp 3600 bile almak çok iyi kâr ettirir. 2020 yılında zaten 4600 serilerini konuşuyor olacağız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C

Arctic Freezer 34 eSports ve scythe fuma 2 dışında pek önerilen bir soğutucu göremedim. Bunlar nzxt x62 performansı verebilir mi sizce? hava soğutma alınca ömürlük oluyor pompa arızası, sıvı akıtma derdi falanda kalkıyor aradan aslında.

Alıntıları Göster
    Noctua 12 se vardı 280 TL ye. AMD ye özel sadece, yaklaşık bir yıl kullandım ryzen 1600 ile boşta iken 25-30 derece oyunda 45-50 derece arasında idi.

• muaz1984 kullanıcısına yanıt
    Boş adamsın boş konuşmaya devam ediyorsun.
  • 3 gün önce gamepower marka 360rad lı soğutucu inventusta 450 liraydı. Tüm soğutucularda indirim vardı. 850 lria bandına çıksam ben 360 rad lı birşey alırım , onun dışında fuma 2 300tl bandına bulunuyor, kasa havalandırmanıda güzel yaparsan 500 liran cebinde kalır.
  • Aşırı güzel ile ürün ve güzel bir fiyat. Tavsiye ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.