Şimdi Ara

[SATILDI] NZXT Noctis 450 Mid Tower Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 NZXT Noctis 450 Mid Tower Kasa

Yeni kasaya geçtiğim için severek kullandığım, ferah ve hava akışı mükemmel olan kasamı satıyorum.

Kasanın 380mm GPU Desteği, Egzoz fanda 120 ve 140mm destek, ön panelde 2 tane 140 ya da 3 tane 120, üst panelde de 2 140 ya da 3 120mm desteği var. Ön panelde 2 tane USB 3.0, 2 tane USB 2.0 ve mikrofon, kulaklık ayrı olmak üzere iki jack girişi var. Ekran kartının altında 2 tane 2.5 SSD yuvası var. HDD yuvası ise kartın önünde kalıyor. Normalde kasada HDD kafesi var fakat ben o kafesi çıkardım fakat nerede bilmiyorum. Ön paneldeki fanların önünde ve PSU fanının altında mıknatıslı toz filtresi var. Kasanın arka panel içerisinde kendine ait fan kontrolcüsü var. 7 tane fana kadar takılabiliyor. Ekstra olarak NZXT logosu ve kasa altı aydınlatması da kapatılabiliyor. Kasanın arka IO'sunda yani ayna dediğimiz yerde de karanlıkta görebilmek için beyaz aydınlatması var. Tüm portlar gözle görülebiliyor. 406mm'ye kadar GPU takılabiliyor HDD kafessiz versiyonuyla. HDD kafesi takılırsa bu oran 300mm'ye düşüyor. CPU soğutucu desteği ise 180mm. Son olarak kasa ağırlığı 9KG ve boyutu 220 x 567 x 544.

Kutusu mevcut değil zaten bayağı eski bir kasa. Yan panel cam değil maalesef PVC. PVC olduğu için de bariz belli olan kılcal çizikleri var. Ek olarak USB portlarında da oksitlenme var ama portlar sorunsuz çalışıyor. Kendi fanları mevcut değil. Fansız olarak vereceğim.

Adana içi elden teslim etmek önceliğim olur çünkü bu kasayı kargolamak kasadan daha pahalıya patlar gibi duruyor.

Düşündüğüm fiyat 800TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• fiyat takip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.