Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Steelseries Arctis Prime Kutulu Satın Al 15 Aralık 2024 18:22 1 1 Steelseries Arctis Prime Kutulu Ürünü 3 sene önce aldım ve 2 ay kullandım. Daha sonra kulak içi kulaklık kullanmaya başladım ve köşede ne olur ne olmaz diye senelerce öylece kaldı. Ürünün içerisinde Arctis Pro ile aynı sürücüler var. Hi-Fi sertifikalı ürün ve normal Arctislerle ses profilinin alakası yok. Daha önce Arctis 5-7 kullanan varsa farkı takınca anlar ne kadar net ve düzgün olduğunu seslerin. Köşede dura dura deri pedleri de biraz deforme olmuş. Metal aksam ve çizik dahi yok üründe bir sorun da yok. Kutu fatura var fakat garanti yok.Not: ÜRÜNÜN 3.5mm JACK AYRACI YOKTUR. ÜRÜN TEK 3.5mm. PC'de mikrofon ile sesi aynı anda kullanabilmeniz için ya kasada tek bölmeli jack girişiniz varsa ona takmalı, ya jacktan Type-C'ye çevirici küçük dönüştürücü almalısınız ya da ses ve mikrofon çıkışını ikiye ayıran uzatma jackı almalısınız.Havale/EFT sonrası kargo ya da Adana içi elden teslim verebilirim.Düşündüğüm fiyat: 1300TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Seagate Barracuda 1TB 7200RPM Last Voice BM350 RGB Kondenser Mikrofon KFG 3 Tane Corsair AF120 Kasa Fanı Steelseries Arctis Prime Kutulu