Şimdi Ara

O/C sonrası stabile testi için program önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhese merhaba. Phenom 2 x4 955 b.e işlemcimi overclock la 4.0 ghz ve üstünde sürekli prime95 programıyla test ediyorum fakat her seferinde cpu-0 hata veriyor. aida 64 programında sistem kararlılık testinde 1 saat kadar çalıştırıyorum hiçbir sorun yok. oyunda falan da sorun yok.Occt programında test ettiğimde ondada hata veriyor. orthos porgramını kullanayım dedim oda sanırım işlemcinin 2 çekirdeğine stres uyguluyor çünkü %50 kullanıyor işlemciyi. öncelikle alternatif bir stres programı için öneri istiyorum ve işlemciyi stabil çalıştırma konusunda yardım:)

• LİNX İ DENE
  • quote:

Orijinalden alıntı: nysarac

LİNX İ DENE

ben mi hata yaptım yoksa bu program da sadece 1 cekirdeğe mi stres uyguluyor?
  • Dostum bende de 955 var acaba 4.ghz ye voltaj vermedenmi çıkardın verdiysende nekadar soğutucu orjinalmi yanıtlarsan çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvp-atakan

quote:

LİNX İ DENE

voltajı 1.42 verecen 55 i 4 ghz oc etmek için sansa bakar iş bazıları 1.35 de oc olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykuttosun94

Dostum bende de 955 var acaba 4.ghz ye voltaj vermedenmi çıkardın verdiysende nekadar soğutucu orjinalmi yanıtlarsan çok sevinirim

voltaj auto dayken de 4 ghz e çektim hatta 4.2 ye yine sistem açıldı oyun vs. günlük kullanımı mı yaptım sorun yoktu ama stres testinde hata verdi hep.Şimdi voltaj yukseltiyorum stabil tutabilmek için denemelere devam ediyorum. Soğutucu xigmatek balder
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mvp-atakan

quote:

LİNX İ DENE

voltajı 1.42 verecen 55 i 4 ghz oc etmek için sansa bakar iş bazıları 1.35 de oc olur

auto voltajı o kadar zaten. kendi voltajında çıkıyor 4 - 4.2 ye falan ama testleri geçemiyorum (prime95-occt-LİnX)
  • bazı anakartlar oto voltajı boldan veriyor yakabilirsiniz anakart ve işlemciyi 1.45 i geçmesin 4 ghz için
  • Prime95, 3DMark Vantage.
  • prime95 ve occt programlarını kullanın. Özellikle stabilite istiyorsanız prime95 blend testine minimum 1 saat bırakın. Eğer hata almazsanız stabil çalışacaktır sistem. Çünkü prime95 sistemi sınırlarına kadar zorluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furki06 -- 2 Şubat 2012; 23:27:45 >
  • Prime 95 öneririm. 4.2 ghz de x4 955 b.e yi geçiremedim prime95'den nedense..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levopron

Prime 95 öneririm. 4.2 ghz de x4 955 b.e yi geçiremedim prime95'den nedense..

voltaj verdiniz mi?
  • ben hiç voltaj vermedim anakartın üzerinde auto 0C tuşu var o açık 3.65ghz de çalışıyor voltaj 1.448 voltaj çok fazla değilmi
  • Kullandığın programlar zaten ihtiyacın olanlar. O testlerde stabilite yakalayamıyorsan; stabilite yok demektir. Prime95 ve Occt de hata almazsan hiç bir zaman almazsın.
  • arkadaslara katiliyorum,bu konuda prime 95 i rahatlikla onerebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.