Şimdi Ara

O.C yaptım bi bakabilir misiniz ?? 3DMark06 puanı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sitemim bu şekilde stabil çalışıyor oyun oynayabiliyorum saatlerce cpu da sıcaklık problemi yok en fazla 65 derece oluyor standart değeri 2.6 ghz soğutucum idare eder

Ramler normalde 800mhz ama yarısını görüyor tabi tam değil 375hmz den 502 ye çıkartabildim 2 ile çarptığımızda 1000mhz oluyor...sizce yaptığım o.c iyi midir kötü mü? yanlış bi şey varsa söyleyebilir misiniz?? teşekkürler :)
    3DMark06 puanı iyi mi kötü mü ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n-geen -- 30 Aralık 2008; 5:01:47 >

• dostum 65 derece çok.Sen bi tane soğutucu al en iyisi.Cünkü yazın o 65 derece 80 lere rahat fırlayacak.O/c ne gelince.Aynı işlemci bendede war.3 ghz idare eder.Onboard kartla 3.40 ghz e çıkan war forumda..
  • Afferim lem amd için yeter bile bu puan gayet güzel olmuşş o işlemci daha fazla o ramlerde daha fazlasını da yemez zaten
  • bilgilendirdiğiniz için sağoloun arkadaşlar :)

• Ramlarin Timing Muhteşemm mi banaa mı öyle geldi one 1000mhz de 3.3.3.9 süper:D
  • galiba :D şaka maka nasıl oldu bende anlamadım walla kingston ramler o.c özürlü diye duymuştum ama oluyormuş demekki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n-geen -- 29 Aralık 2008; 2:03:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ram timingleri ne bole yaa olamaz bu degerler bence cpu z yi yenile o işlemcinin sınırı genelde 3.2 ghz civarı sanslı isen belki 3.4 der ama 65 derece biraz fazla
  • walla oluyo yalan değil cpu-z zatn 1.45 versiyon daha nesini yenileyim :D blackbox tan da bi screenshot alabilirim isterseniz :)
    işlemciyide zatn en fazla 3.2 yapabildim biras daha yüklenince açılmadı pc şu an stabil ramler harika :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n-geen -- 29 Aralık 2008; 3:01:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.