Şimdi Ara

O geliyor bu geliyor diyorsunuz ama bunun gibisi varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar birileri gelip gidiyor koskoca sneijderler drogbalar ama bir isim varki Bu adamı çok az konuşuyoruz bence galatasarayımıza verdiği emek tartışılmaz bu büyük adamın ? bir gün olurda Bu adama birşey olursa sahipsiz kalır Galatamız. ALLAH sana uzun ömürler versin FATİH TERİM. Galatasaray Bu günleri görebildiyse Bu adamın sayesindedir Allah'ın bir lütfudur Terim bize Renkdaşlarım Değerini bilelim Bizler.

Karizmana kurban be hocam varmı senin gibisi ?

O  geliyor bu geliyor diyorsunuz ama bunun gibisi varmı ?

• Bu adamı beğenmeyenler var hala
  • Türkiye'nin tartışmasız en iyi teknik direktörü ve Galatasaraylı.
  • ben şunu istiyorum Fatih hocanın kafasını transferle vs bulandırmasınlar

fatih hoca mutlu olunca performansı takıma etkisi aşırı fazla geçen seneki gibi eleman vs polemik olacak laflardan yönetim ve başkanın kaçınması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaraydaki ikinci dönemi olmasaydı daha iyi olacaktıFatih Terim çok iyi bir teknik direktör ama başarıları genelde çok iyi kadrolarda
    yakalıyor...2000 li dönem ve şimdiki dönem Galatasarayın son 15 yıldaki en iyi iki kadrosu bana göre...Bunun haricinde 2002-2004 de geldi
    Luccescu kötü bir kadroyu şampiyon yapmıştı sonra o adamı kovdular Fatih Terim geldi takım bir nevi o dönem battı biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan en basarili Turk teknik direktor kendisi. Her ne kadar zaman zaman cok kizsam da sevmiyor degilim kendisini. Hic unutmuyorum bir milli macta gol atmistik, yardimcisina yumruk atmisti sevinirken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendisini sevmiyorum ama kesinlikle takdir edilesi ve çok başarılı teknik direktör. türkiyenin en iyisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.