Şimdi Ara

Ö.İ.V. (ÖZEL İLETİŞİM VERGİSİ) KALDIRILMALI!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamamiyle fırsatçılık anlayışından doğan bu uygulama baştan ayağa adaletsizdir.
    Şu ana kadar sömürülen hakkımızın iadesini ve bu garabetin bir an önce kaldırılmasını talep ediyoruz.
    Destek verin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece ÖİV mi, sırf çalışma prensibi radyo frekansı diye her ay kesilen Telsiz Kullanım Ücreti, yeni abonelikte alınan Telsiz Ruhsatname Ücreti ve Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi, internetten radyo/tv kullanılabiliyor diye alınan TRT payı da kaldırılmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 15 Aralık 2016; 9:43:23 >
  • Hatırlarsanız ötv de öiv de 17 ağustos deprem zamanı çıkan ve geçici olması öngörülen vergilerdi. Saolsun bizimkilere tatlı gelince bir türlü kaldıramadılar,hatta arttırıp duruyorlar oranları.
  • Beleşe bu kadar alışmayın yada sizin gibi 2-3 kişiye bedava olsun herşey. Türkiye gelişiyo teknoloji gelişiyo öparatörler gelişiyo e bi zahmette vergini öde .
  • Mevzu vergi ödemek değil kardeşim. Böyle deli dumrul işlerine göz yumarsan donuna da vergi koyarlar sen de böyle avunur durursun. Sesini yükseltmezsen topa koyarlar adamı Ülke gelişsede birilerine gelişiyor. 17 senedir sömürdükleri yeter artık. ÖİV KALDIRILMALI!!!
  • Bu arada beleşten bahseden kim? Ben devletin hiçbir katkısı olmadığı halde benimle operatörün arasına girip benim paramdan tırtıklamasını istemiyorum. İsteyen varsa kendisi bilir.
    Göktaşı düştü ona bile vergi koymayı düşündüler. Sen ve senin kafandakiler oldukça birileri zenginleşir biz sürünürüz böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 senede mi sömürdüler yoksa daha önce mi sömürdeler bilen biliyo kardeşim laf yapmakla değiştiremezsiniz. 17 sene öncesiyle avutun kendinizi kullanıyosan ödersin vergisini Allaha çok sükür devletimiz sayasende işimiz gücümüz yerinde ufak vergileri rahatla odüyoruz. Devletimide laf atanların sonunu görüyoruz .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam kardeşim sen şükretmeye devam et. Devletin başındaki çakallar da şükrediyorlar ki sen varsın. Devam böyle. Hakkını arayana da köstek ol hepimiz sürünelim. Birileri oğluna yatlar alırken biz ekmek bulamıyoruz. Tapmaya devam büyük hırsıza.
  • Devlet her türlü sebeplerle halktan vergi alıyor.

ÖİV-ÖTV 17 ağustos 1999 depreminde geçici diyerek başladı, hala devam ediyor.

Sadece ÖİV-ÖTV değil ki devlet her şeyden dolaylı vergi alıyor. Mesela benzin, mesela otomobil satışları ve ticaretteki diğer her türlü işlemde vergi alıyor. Dolayısıyla halkta vergi vermemek için eline geçen her masrafı gider göstererek vergi vermemeye çalışıyor.

Mesela şirketler personele verdiği multi-net ticket sodexo masraflarını, rent-a-car'dan kiralayıp personelin altına verdiği araçları ve bu araçların benzin ve bakım masraflarını giderek yazarak ödemesi gereken vergiden düşerler

Veya bir şey alırken esnaf müşteriye "fatura-fiş alırsan şu kadar almAZSan bu kadar" der..
  • elinizde iphonelerle geziyorsunuz 2 tl telsiz vergisinide ödeyin bir zahmet.
  • arabalarda ötv

cep telefonlarında ötv

hep deprem sonrası yapıldı

ama evlerin sadece %2 si yenilendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAEC

elinizde iphonelerle geziyorsunuz 2 tl telsiz vergisinide ödeyin bir zahmet.

telsiz vergisinden bahsetmiyor arkadaş dakika tarifesinde uygulanan %25 vergiden bahsediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: KAEC

elinizde iphonelerle geziyorsunuz 2 tl telsiz vergisinide ödeyin bir zahmet.

telsiz vergisinden bahsetmiyor arkadaş dakika tarifesinde uygulanan %25 vergiden bahsediyor

Yorumumu geri alıyorum o zaman o konuda haklı :)
  • Ben olsam kaldırmam. Vergiyi çoğalttıkça alınan telefon sayısı harcanan para azalmıyor ki. Millet telefon manyağı olmuş. Devlette bunu fırsata çeviriyor. Nasıl bir milletimiz var anlamadım. İşi gücü telefon değiştirmek...
  • Hay ben bu oiv yi cikaranin
  • Devlet garsonların ve dansözlerin aldığı bahşişten bile yüzde 20 gelir vergisi alıyor.Sen neden bahsediyorsun?
  • Bu vergi deprem nedeniyle geçici olarak konmuş ve 2003 yılında sonlanması gereken bir vergidir devletin gasp ve hırsızlık düzeni

hariç hiçbir işe yaramamıştır deprem toplanma alanı bile yok.

ismi sizi yanıltmasın bu vergi deprem vergisidir ülkenin her sokağına deprem önlemi alınsa bile çoktan bitmesi gerekirdi.
  • kaldırılması lazım fakat milyonlarca abone olduğu için gelir çok fazla kaldıracaklarını düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.