Şimdi Ara

O Y U N A G İ R M İ Y O R ( Sabahtan Beri..) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de söylüo şimdi alala nedir bu sorun
  • ywassssssss update edin bu genelikle inetnet ağınınn omadığındda oluyorrr
  • kafayı yiyecem bir bilen ya da sorunu çözen varsa yazsın lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: lıhgt_mage

ywassssssss update edin bu genelikle inetnet ağınınn omadığındda oluyorrr

1315 yükledi enson yine aynı problem

• lıhgt_mage arkadasım nasıl olcak updatee soyler misin daha acık anlatt yawww
    nolur bilen var sa anlat sınn arkadas larr
  • sölim canım knight dosyasını gir ordan hacksheildin dosyası var içine gir hsuptadte var tıkla ve yap sonra auto uptadeta dosyası bar ona gir bide onu yapıver olmazsa internet ağına bak çünkü internet olmayınca aynı hatayı veriyoorrrrr
  • Tüm patchLeri yapmama ragmen oLmadı ( 1298patch bi bunu indirmemistim oda iniyor ins oLur son umudum )
  • quote:

Orjinalden alıntı: lıhgt_mage

olmazsa internet ağına bak çünkü internet olmayınca aynı hatayı veriyoorrrrr

Dedigin dosyalara girdim ve gerekli hackshield update lerini yaptım buna ragmen oyun hala calısmıyo aynı hatayı veriyor can not conect to update serwer.Acaba internet agı derken tam olarak neyi kastediyosun, adsl kullanıyorum ne yapmam lazım baska
  • arkadaşımmm connect diyoruz bağlanmak server diyo makina diyo bağlamadı servre diyo benimde başıma geldi bu benimki geçti.bnde oynuyamıyomama çökmüş makinamdan dolayıııı

• Ya arkadaşlar bu knight online oyununu oynayabilen war mı aramızda.Bide şu hackshiel sorununu bulan yok mu??
  • Ne sorunlu oyun bu ya.Launcher kendi patchleri upgrade etti 1.315 oldu versiyon ama hala aynı hata cannot connect to update serwer.Hackshield klasörune girdim oradaki update iconlarınada tıkladım ama hala baglanamıyorum aynı hataSorun ne yardım edebilirmisiniz
  • walla bende kimsedeki gibi hata wermedi acıkcası catır catır oynuom we arklarıma sordum onlarda da ööle bi hatayoqmus
  • Oyun a bir türLü giremedim sizdede bu hata war mı yoksa sadece bende mi

cannot connetct to update server hatasi veriyor arkadaslar bende bu hatayi gideren varsa bana yardimci olabilir mi acaba
  • bende de vardı, hatta önceki konularda yazmıştım.

ne yaptıysam düzelmedi, sonra oyuna gfirebilen bi arkadaştan hs klasörünü istedim. onu adım ve şuanda oyundayım.

ama 1 daha olursa nasıl düzeltices bilmiom walla.

ben yüklemeye çalıştırm rapide falan olmadı. sizde msn den vs bi arkadaşınızdan hackshiedl klasörünü alın ve sizdekiyle değişirin.
    ama bunun sebebini bulmak lazım, yoksa çekilmes.
  • Yabeyler ben de de aynı sorun varr yaaa dun den beri yazı yorum her yere kim se bilemiyor bilen var saa sölesin arkadas larr
  • Majaran arkadasım onu bende biliyorum hep yapıyorum olmuyorr yaaaaa nasıl olcakk yaaaa

bilenn yokmuuu yaaaaaaaaaaaa

MSN:icex_1992@hotmail.com buatrese gelin bilen varrsaa konusakkk
  • Tüm patchLeri indirip tekrar yapmama ragmen oLmadı şimdi giren bi arkadaştan oyun u CD e cekmesini istedim bakaLım ne oLucak sorun u cözen warsa MSN : [ jay_z_t_rex@hotmail.com ]
  • arkadaşlar tüm patch ler var bende ama yine aynı patchlerdekini kopyala yapıştırıyorum ama yine aynı yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ennsatir -- 10 Ocak 2006 10:16:28 >
  • Arkadaşlar oyunda start a bastığınızda cannot connect to update server problemiyle karşılaşıyorsanız ki birçok kişi bundan yakınıyor, %100 çözüm, bilgisayarınızda bulunan Knight Online klasörünün içinde bulunan Hackshield klasörünü silmek ve onun yerine aşağıdaki rar dosyasından çıkan yeni Hackshield klasörünü koymak. Kesinlikle işe yarıyor.
    Dosya için link -DownloadbuyRuN:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muratyy -- 10 Ocak 2006 10:26:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.