Şimdi Ara

O Y U N A G İ R M İ Y O R ( Sabahtan Beri..) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beylerr ben dee full lu nu yukle dımm hacksheld idee yuk ledim genede olmuyor yaww neyap mam grekkkkkk
  • önemli değil
  • yaaaaaaaaaaaaaaa yar dımmm edinnn yaaaaa nolurrr oll muyorrrr yukluyorumm gnde olmuyorrrrrr

MSN:icex_1992@hotmail.com
  • Beylerr ben dee yapp tımmm olduu ar tııkkk cokkkkkkkkkkk tesekkur ederimm arkadasss larrrrrrr
  • beyler arkadaş ne güzel link vermiş bunu yaptım oldu

bu adresteki dosyaları ko klasörünün içindeki hacksheld klasöründe bulunan UPDATE klasörünün içine kopyalayın sonara girin

ftp://download.knightonlineworld.com/ahnlab/
  • Hmm Beyler Bu Hata Her Pc De olmuyor Bazı Pc lerde Oluyor Ben Denedim Bi İnternet Kafeye gittigimde bazı pclerde bu hata verıyor bazılarında vermıyor Sorun Sızın Pcnızde Veya bilmiyorum yani sanmayınkı herkezde olmuyor ;)
  • evet beyler arkadas guzel acıklamıs oluyor :)
  • abi sanki sende olmuyomuş gibi konuşma bütün knight li cplerde bu hatayı werio
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenbak

beyler arkadaş ne güzel link vermiş bunu yaptım oldu

bu adresteki dosyaları ko klasörünün içindeki hacksheld klasöründe bulunan UPDATE klasörünün içine kopyalayın sonara girin

ftp://download.knightonlineworld.com/ahnlab/

olmadı.
  • BU HATA BİZİM İNTERNETTE CFEDE VAR NASI OLCAĞINI BİLMİOM
  • Beylerr oyuna giri yorumm yenii packk gel dii yaaa yuk ledimm oyuna giri yorumm goblinn kesiyorumm 10 dk son raa forum connek connekkto yazııı yorrr neyapp mam gerekk interneettemii birr sorun varr acaba
  • Oyuna giri yorummm 10 dakka sonn raa kar sıma disconnected forumm server cıkıyorr ne yapp mam gerek
  • baslıyac bu oyuna her syı hata
  • kademe kademe tum sorunları cozdum ve cozumunu foruma yazdım az arasan böle uraşmassın... aramassan böle oyun hata dersin

http://forum.donanimhaber.com/m_5355985/tm.htm

• Dungeonking arkadasımm bazıı arkadass larrr bana dedikii paralıı olduu dedii ondann da birr sorun olabilirrm ii yanii paray laa uyee olan larr lagg olssaa bilee girer ler vee uyeee olmayanlardaa atılırr oyllee birseyvarmıı bunu ogrene bilir miyim arkadsımm
  • Herneysee yaa arkadass larrr yapptımm olayıı saolun genedeee
  • ARKADAS LARR BUSERVERLAR NEDEN BUKADARDOLU OLUYORR YAAA KAC SAAT BEK Lİİ ARTIK AKSAM LARII OYNAMAK ZORUNDAKALIYOMM
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.