Şimdi Ara

O Y U N A G İ R M İ Y O R ( Sabahtan Beri..) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • reklam yapmak yasak değilmi beaaa kardeşimmm
  • ne yapıyım gıcık oldum!.
    ne bu mılet download adresı yaazmıs cozum orda ama yonetıcıler sılmı!..
    yok sa cok guzel bır paylasımcıyımdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Action_Boy

napabiliriz kardeş nie böle bi konu açtıını anlamadım ya?
    quote:

Orjinalden alıntı: DeadbodY

Oyun a bir türLü giremedim sizdede bu hata war mı yoksa sadece bende mi

O Y U N A G İ R M İ Y O R ( Sabahtan Beri..)

diyenler !.. e cozum!.
    wWw.ForUm.VaY-HosT.CoM
    msn :admin@genccportal.net !..
    Forumda Reklam Olmaz Paylasım Olur ! yöneticiler !. neden download lınklerını sıldınız bukadar ınsanı madıur etınzı cozum yazznların emeklerıne saygınız damı yok mılet nerdeyse yalvarcakmıs yaa
    AYIP AYIP

• sabahtan berı ugrasıyoruz kımse cvp vermedı ben yazınca snıyede cvp verdın bunmu mu beklıyosun gorevın yasakları solemekmı yoksa cvoum bulmakmı?
  • ARKADAŞLAR BENDE GİREMİYORDUM AMA ÇÖZDÜM OLAYI BASİT BİR HACKSCHİELD HATASI YENİ GELEN PATCHLERLE BU DOSYA ZARAR GÖRMÜŞ YAPMANIZ GEREKEN SADECE BU DOSYAYI YÜKLEMEK BUNU OYUN AÇILAN BAŞKA BİR PCDEN ALIP DEĞİŞTİRMEK.BU KADAR BASİT KOLAY GELSİN HEPİNİZE İİ KASMALAR
  • ya arkasdaslar bendede aynı sorun var bu neden kaynaklanıyo acaba yaaa nolur yardım edın dunden berı oyuna gıremıyorum yardım edıp cvp larınızı yazmanızı 4 gozle beklıyorum noluur yardım ediinnn bugun oyunu 3 kere sılıp bastan yukledım olmadı sakn sıl yukle demeyıınn
  • HACKSCHİELD klosorunu bulun ama bu sıtede download lınkı vermek yasakmıs reklama gırıyomus!
    admin@genccportal.net ı ekleyenlere yardım edılır !.
  • aga nası bulcaz anladım ben yawwf
  • beyler olmayanlar hackshiled'in icindeki update klasörüne girsin.orda autoup dosyası var onu calistirin
    1-2 saniyede biritiyor
    geri sayim geliyor onu kapaptın ve girin .d bu akdar
  • knightonline ninn full surumunu indirmemizz lazımmısss yaww ondann girr mii yoo full surunundeeee pack 1299 dann bass lıyorr bizim kileeerr isee 1264 denn
  • bu ftp adresinden indirmek yerine daha kolay bi yöntemi yokmu??
  • pack la alakası yok yaaa sadece 1 dosya eklemesı yapıcanız ben bu baslık altındda kaç kere yazzdım 10 15 kısıye msn de anlatım lutfen okuyun artıkk formu ya!..
  • hack sheld hatasından kurtulun link var yükleyin kesin sonuç alınıyo denenmiştit
    http://rapidshare.de/files/10761574/HackShield.rar
    ****olan bölünme r.a.p.i.d.s.h.a.r.e yazın noktaları silin de yazınnnn

• rapi... deki dosya ile
    eskisini silip
    yenisini koyunca GERÇEKTEN işe yarıyor oley oley oley

Normalde oynamaz dım ben bunu ama çok fazla yankı uynadırdı bu oyun bi denemek gerek dedim..
    bide ekran kartı 32mb oynıyacak başka oyun yok...

ogame zaten iice sıktı aynı gemiler aynı seyler
    butun evren ve multileri kapattım

K.Online Geçtim
    direk bu hata çıkıncada bahsi geçen hata
    solugu burda aldım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 10 Ocak 2006 16:05:59 >

• ben yalan söylemem oldu demedimmmiiiii denedim dmedimmiiiiiiii işteeeeeeeeee
  • beyler ben dee daha yenii uyandınn yenııı full unuuu indiri yorummm bendeedee aynıı hata cı karr saaa dediginizi yaparımm cokkk saaa olunnn boyleee cevapp vererekk içim rahatt ladııı yapıcamm di yeee cokk tesekkurr lerr
  • ben hala yapamadım.uğraşıyorum.yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Yüzbaşım ben cozdumwWw.forum.vay-host.com da !.. beklerım 25 30 kısıye msn den nalatım!. oldu
  • baba sen msn yi ver o zaman özel mesajdan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lıhgt_mage

hack sheld hatasından kurtulun link var yükleyin kesin sonuç alınıyo denenmiştit
    http://rapidshare.de/files/10761574/HackShield.rar
    ****olan bölünme r.a.p.i.d.s.h.a.r.e yazın noktaları silin de yazınnnn

Bende de işe yaradı. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.