İbrickr i açtım once içine 1.0.2.ispw. isimi dosya kopyaladım. Ardından begin downgrade dedim (garip olan download sonu ibrickr in içinde 1.0.2.ipsw.(benim içine attığım dosya) ve 1.0.2 isimli iki dosya oluyor iphone beyaz ekran oluyor itunesden once 1.0.2.ipsw seçiyorum restore başlıyor sonlara doğru 1002 hatası veriyor.(1.0.2 dosyasını seçsemde itunes aynı hatayı veriyor.iphonede ekran sarı uyarıyı veriyor. ibrickrden 2. seçeneği tıklıyorum işlemleri takip ediyorum ama genede dunya ekranı gelsede repair needed hatası devam ediyor.
Bu işlerden iyi derecede anlıyor olarak bildiğim ve bana daha onceleri çok yardımı dokunan birindende yardım aldım net üzerinden ama sonuça ulaşamadık.
Yradımcı olabilecek birileri umarım vardır.son çare 1.0.2 de jail break yapıp yada 1.1.2 de oradan 1.1.3 ü deneyeceğim ama tırsıyorum O2 OLDUĞU İÇİN
Su andaki baseband versionu kac?
1.0.2 DE İKEN JAİLBREAK yaptım sade versiyon yazıyordu 1.0.2 modem firware imei ccd boş şimdi 1.1.1 e yukselttim jailbreak yapmadan baktım *3001#123453#* dan firmware versiyom boş.Sanırım herşeyi kaybettik.içinde gelen orjinal o2 kartı kaybettim.Dedilerki bir 02 kart tak oyle dene onuda yaptım olmadı:(