arkadaşlar o2 xda atom cihaza hp 6815 romu yükledim yanlışlıkla sadece açılan akranda hp simgesi açılıp kalıyo lütfen bilen ve yardım edecek arkadaşlar yardım etsin .....
cihaz boot modunda başlamıyo ne yaptımsa olmadı pc görse baska rom kurucam ama pc yede bır turlu gosteremedım
yardımlar ıcın allah razı olsun
Üzgünüm ...Bootloader ekranı çıkmıyorsa büyük ihtimal cihaz mefta...
ustad bunun bootloader modu nasıl acılıyo arastırdıgım kadarıyla reset ve kamera tuslarına aynı anda basınca ama benım cıhaz bu durumda sureklı yenıden baslıyo yanı boot moduna alaıyorum resetle power tusunu basılı tutunca ekranda boot clean factory defaults falan yazıyo yazık yaa cıhazda canavar gıbı calısıyodu yokmu bunun yolu yaa
Şunu bir deneyin: 1-Kapasitesi küçük bir hafıza kartına (örneğin 128 MB) PC de FAT32 format atın. 2-ROM u hafıza kartına atın ve kartta başka bir şey olmasın. 3-Kartı cihaza takıp bootloader modda açmayı deneyin.
İnşallah başarılı olursunuz.
karesım 512 hafıza kartıyla denedım ama nafıle malaesef gormedı napıcaz anlamadım yaa gıttı galıba cıhaz yokmu aynı sorunu yasıyan ?...........
bootload ın renkli ekranı çıkıyorsa ümit var diye biliyorum. Çıkıyor mu ..?
Kardeş şu adresi mutlaka ziyaret et çözüm bulma ihtimalin yüksek Cep Forum yıllardır takip ettiğimiz güzel bir forumdur
malaesef renklı ekran cıkmıyo sıyah beyaz olan fabrıka ayarlarına don ekranı cıkıyo oda yenıden baslayıp tekrar hp sımgesı cıkıyo galıba bunu yapamıycaz denemedıgım kalmadı yaa
quote:
Orjinalden alıntı: umitakn
malaesef renklı ekran cıkmıyo sıyah beyaz olan fabrıka ayarlarına don ekranı cıkıyo oda yenıden baslayıp tekrar hp sımgesı cıkıyo galıba bunu yapamıycaz denemedıgım kalmadı yaa
Benim az yukarıda yazdığım mesajı okudun mu Ümit ? O forumda Comes isimli yetkili arkadaşa mesaj atarsan ve iletişim kurarsan sorununu büyük ölçüde çözersin. Okuyup uygulamaya geçmediysen mesajımı sileyim boşuna durmasın orda...
soyledıgın forumada gırdım kardesım ama nafıle o bahsedılen teknık ıle bır cıhaz daha lazım aynısından ben nerden bulucam sımdı aynısını anlıyacagınız cıhaz cop oldu
arkadaşlar yokmu bu konu ile ilgili bilgisi olan !!!!!!!!!
nerde bu insanlar nerde bu devlet.:))))
aynı problem bende de var kardeş. yaklaşık 1 haftadır uğraşıyorum gezmediğim çin sitesi kalmadı. çözüm bulursan lütfen bize de yaz
beyler benim telefon da şimdi bootloader da kaldı activsync bağlantısı da kesildi pc deki, ne rom yükleyebiliyorum ne başka bişey yapabiliyorum nasıl kurtaracam ?
Arkadaşlar bende Touch Diamond var ve geçen hafta aynı olay başıma geldi. Yeni bir ROM yükeldim cihaz yeniden başlattı kendini ROM içindeki programlar ıyüklemesi gerekiyordu ama ekran dondu kaldı yeniden başlattım defalarca ama maalesef cihaz hep açılış ekranında donup kalıyordu.
Nasıl çözdüm? Bir gün uğraştım xda-developers... malum siteye yazdım ama cevap gelmedi bende deneye deneye çözdüm. Önce bilgisayarıma güvendiğim bir ROM yükledim. Sonra cihazımı bootloader moduna aldım (tesadüfen) ardından USB kablosuyla bilgisayara bağladım ve bilgisayar cihazı birden tanıdı bu demektirki rom yüklenecek ROMu yükledim sorunsuz çalıştı. Şimdi senin cihazını bootloader moduna alıp bilgisyaara bağlaman gerekiyor. Aslında bak burada kastettiğim tam olarak şuydu: cihazın ROM yükleme sırasında hangi hale geliyorsa o hale getirmen gerekiyor.
Sanırım xda atom modelinde kamera ve reset tuşuna uzun basarak bu moda alabilirsin. Yine olmazsa x d a-developers.com ilk kelimedeki aradaki boşlukları kaldır oraya bak çözüm mutlaka vardır.
hakan kardesım tesekkur ederım cok ugrastım gercekten saatlerce bu gece yıne ugrasıcam ama reset ve kamera tusları boot moduna almıyor bır turlu cıldırmamak elde degıl bu ıslerden anlaıyan bırıde degılım ama ıste olmuyo bıraz daha ugrasıcam mecbur cıhazımı cok sevıyorum cunkı yapmam lazım
umitakn
Kardeş cihazını bana ulaştır sorununu uygun fiyata hallederim ok...
ustad telefonum 05428321000
yada sen yaz buraya telefonunu ben ararım senı
arkadaşlar ben bu arkadaşi tanıyorum kadiköyde CS-iletişim mehmet 15 dakıkada verır sana cıhazı adam başinı kaldırmaya fırsatı yok herkesede yardımcı olur ondan başkasıda yapacağını sanmıyorum kardeşim ülaş ona bence..
quote:
ondan başkasıda yapacağını sanmıyorum
Yukarıda ne yazmışım okumadın sanırım ? Bu tür işler bu işlerden anlayan kişiler için gayet basittir BİLGİLENDİREYİM. Ayrıca senin cs iletişim yazdığın yeride tanırım ve güzel fiyat alırlar...
wowozange ısımlı arkadasa cıhazı yolladım ama yapamadı baska bılen duyan varmı arkadaslar cıhazda hala aynı sorun var yokmu yapabılecek bırı