Şimdi Ara

Oasis 95 LvL Nuker Skiller Full Max itemsiz goldsuz SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oasis'te 95 LvL FF Nuker Char. Full Max skill Light - Cold - Bicheon. Ariyeten 45.904 Sp'si vardır. Charın üstünde hiç bir item para mevcut değildir. Sadece Beyaz Kanat - Cadı Şapkası - 20 Tane Zerk Scrool - 5 Tane item tamir etme scroolu vardır. Birde zamanı bitmiş peti mevcuttur. Charın Captain ve Mavi Zerk görevi yapılmıştır. Charın 90 LvL'e kadar olan İnventory yani çantadaki yerler açılmıştır.
    SS ler aşağıda mevcuttur. Buyrun bakın.....

Fiyat : 300 TL
    İkamet Yeri: Gölcük - Kocaeli
    Satış İşlemi : Ptt yoluyla veya Elden olacaktır.. ( Arkadaşlar eğer Kocaeli dışındaysanız ptt havale yolunda Hesapta parayı görmeden Char bilgilerini veremem bu isteğime ragmen kabul edenler msn mi eklesin lütfen.. Yok ilk sen bilgileri ver diyenler eklemesin... )

KESİNLİKLE TAKAS YOKTUR.. TAKAS İÇİN EKLEMEYİN...
    Msn adresi : mylife_you@msn.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kado1907fb -- 29 Haziran 2009; 14:03:27 >

• Upppppppppppppp
  • Upppppppppp
  • Sölediğinden 2sp eksik.Çarın skilleri müthiş inş alıcı çıkar.
  • Sağol . İnş. çıkar bekliyoruz öyle.

Güncellll Arkadaşlar.
  • kardeş taks hiç istemiorum diosun amam şansımı denemek istedim zeusda 95 lvl galvie var elimde 5gün presi var çar itemlidir elindekiler+5 dir çarda melek dresi vardır tavşan v.s sikileri ise 94fire herşeyi amx 94 heuksal herşey max combolarda max 91combosuda açıktır 68lvl lig vardır taks gönlün varsa edelim derim sende uygun görüsen bana sahin_kartal_27@hotmail.com ulaşabilrisin
  • Teklifin için Teşekkür Ederim ama aynı bölümde başka char oynıyacağım yani elimde oynucak charım var o yüzden sadece satıyorum...

Güncel Satış Devam Etmektedir......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELdeRadoDa 66 LwL fuLL int ChaR!!!
    18 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncellllllllllllllllll
  • kardes msn ekle yada msj atarmısın bana 05395111389 bu numaram bu msn bariss_1584@hotmail.com
  • Tamam ekledim....

Güncelllllllllllllllllll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.