Şimdi Ara

OaSiSTe 73 LvL FuLL inT SaTıLık chaR TaKas eDiLmişTiR.....!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OaSiSTe 73 LvL FuLL inT. ChaR 1 ayLık qoLd pRimeum 1 ayLık TavSan DewiL Winq ve Sapka ve Daha bi süRü seY ChaRın FiyaTı : 360 YTL YeR: anTaLYa uLaŞım: ben_len_sen@hotmail.com - arjin_07@hotmail.com ŞimDiLik FoToğRaFLaRı aZ koYdum cünKü HaTa veRio FoToğRafLaRı qöRmek isTeYen aRkaDasLaR iki Msn i de ekLesin niYeTi ciDDi oLan aRkadasLaRı bekLiyoRus

NoT : anTaLyadaki arkadasLaRın oasisTeqi chaRLaRıYLa TaKas YaPıLıR.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zbornak -- 24 Ağustos 2008; 10:48:06 >

• char güzelmiş
    ama çok pahalı
    sanırsam...
  • ben _Shake_ tanırsın bu chara o fıyat cok fazla lv 80 charlar 180 200 e gıderken hıc bı arkadas 450 vermez :)) en fazla 150 ye satarsın o charı
  • 90 level char o fiyata gitmiyor naptın hacı.
  • Beyler skillerde hep nukeler cikmis ama skillerin resmini koyamiyom hata weriro skiller söle COLD 69 snow 1 kere uplancak bide might guard uplancak 1kre LIGHT 70 maxx Blade skileri de 70 max sadece colda uplancak war 30 da heuksal chari oynamadan pahali olp olmadigina karar wermeyin ...Bide acyl satylyktyr chara talip olanlar msny eklesyn fiyata de?i?iklik yaparyz yeterky ciddi oln

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zbornak -- 16 Ağustos 2008; 9:00:15 >
  • up ! ßeyLeR yoRum yapmak isTemiosanız up yazın Ltfn konu yükseLsin !!!
  • uP .....!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.