Şimdi Ara

Obama'nın Bindiği Araç (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
3
Favori
5.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O degilde bizim burda cektigimiz rezilligi gorun bi...antalya aksuda oturuyorum antalyadan gelen belek e giden double yolu kapattilar sirf liderlere calisiyor... Kendi evimize sokagimiza giris yok nerelerden dolanip geliyoruz zorla... Trafik zaten felc durumda orta refujler kapali her metrede bir polis var bol bol cevirmede cabasi surekli kimlik kontrol....bugun sabah kendi bahcemde arabami yikiyorum ellerinde silahlarla jandarma pickup tarzi bir aracla cok yavas bir sekilde ortaligu gozetiyordu zannedersem. Bana bir bakislari var...Inanamassiniz sanki ben obamaya pusu kurcam...... Yav arkadas bi gitselerde kurtulsak kirmizi bolgemi ne ilan edilmis burasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Papa symbol e bindiğinde millet hayran kalmıştı, Obama servet değerinde aracına binmiş millet yine hayran ne iştir anlamadık.

Birinde davranışa hayran kalındı, diğerinde ise arabaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

Onlar bisikletle geliyor bizimkisi de golf arabası ile geliyor övsenize adamı

Obama'nın Bindiği Araç

Bu arada papa kaykaya biniyor,sümbüle biniyor diyenlere de hatırlatalım

Obama'nın Bindiği Araç

Obama'nın Bindiği Araç

etrafında 10 bin polis olduğu halde yanınada koruma almış

• Hayret, kimse Uruguay Devlet Başkanının resmini atmamış henüz.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Mehmet Ali Ağca olayından sonra

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Türkbayrağıasanamca.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

Doğan şahinde olan acil durumlarda ikiye bölünme özelliği bu arabada yok sanırım

Yazmayın lan böyle şeyler, şirkette sebepsiz gülüyorum millet aval aval bana bakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Ne kadar yakıyo acaba

brc kit ile az yakar hocam garanti de bozulmuyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Yav senin diyanet başkanın bile neye biniyor

Obama , Putin binmesin mi ?

neden diyanet bakanı olunca diğerlerinden alçak mı oluyorsun?

müslüman olan zengin olamaz mı? müslümana Allah mal mülk para veremez mi?

haa yok müslüman olunca islami temsil edince alt tabaka gibi olman lazım di mi? eski elbiseler,araçlar vs olmalı. hiç lüks yaşayamazsın.

şu zihniyetinize yazıklar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 16 Kasım 2015; 11:18:45 >
  • cok emisyonu olur bu aracın.yasaklanmalı.
  • Kapı dediğin böyle olur.

Obama'nın Bindiği Araç

En ilginç detay ise ABD gibi dizel motorların yüzüne bakılmadığı bir ülkede bu aracın dizel motorlu olması. Dizel tercih etmelerinin sebebi yangın çıkarma ve patlama ihtimalinin benzine göre çok daha düşük olmasıymış.

0-60mph hızlanmayı yaklaşık 15 saniyede yapıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 16 Kasım 2015; 12:14:26 >

• Günahın çok olunca arabada çok ağır oluyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Kapı dediğin böyle olur.

Obama'nın Bindiği Araç

En ilginç detay ise ABD gibi dizel motorların yüzüne bakılmadığı bir ülkede bu aracın dizel motorlu olması. Dizel tercih etmelerinin sebebi yangın çıkarma ve patlama ihtimalinin benzine göre çok daha düşük olmasıymış.

0-60mph hızlanmayı yaklaşık 15 saniyede yapıyormuş.

kapının camına PİMAPEN Takmışlar

• Suudilerin araba neydi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

haa yok müslüman olunca islami temsil edince alt tabaka gibi olman lazım di mi? eski elbiseler,araçlar vs olmalı. hiç lüks yaşayamazsın.

Haklisin israfin ne kadar kotu oldugunu her defasinda anlatan bir Peygambere sahip dinde O dini temsil eden en buyuk bakan 2007-2008 S500 artik yetmiyordu diyebiliyor ve yeni kasasini alabiliyor .

E200 neyine yetmiyor ? Yetmez E350 yetmez S olacak illa .

Senin zihniyetinle bu adamlar Brabus a da biner Maybach de .

Musluman zengin olabilir ama benim vergimle biniyor ona kendi parasiyla kiralasin .

• quote:

quote:

quote:

Haklisin israfin ne kadar kotu oldugunu her defasinda anlatan bir Peygambere sahip dinde O dini temsil eden en buyuk bakan 2007-2008 S500 artik yetmiyordu diyebiliyor ve yeni kasasini alabiliyor .

Musluman zengin olabilir ama benim vergimle biniyor ona kendi parasiyla kiralasin .

israf ayrıdır zenginlik ayrıdır. diğer bakanlıklar müslüman değil mi? onlar hristiyanlık üzerinden mi gidiyorlar?

diğer bakanlıklara s500 verilirken diyanet işlerine fluence mi verilmesi gerekli islami temsilen?

genel olarak tüm bakanlıkları eleştirseydiniz size katılırdım.

cumhurbaşkanı, başbakan gibi hayati tehlikesi çok daha yüksek olan merciler dışındaki tüm bakanlıklarda 5 kasa bmw, e kasa mercedes vs olması gayet yerinde olurdu evet.

ama siz işi gelip diyanet işleri bakanlığı üzerinden eleştirirseniz ben de sizi eleştiririm.

diğer bakanlıklar gavurmuş gibi konuşuyorsunuz. diyanet işleri bakanlığı tek başına hiçbir şeyi temsil etmez. tüm bakanlıklar müslüman ülkenin bakanlıysa, hepsine eşit standart uygulabilir. bunu eleştirseniz dediğim gibi katılırdım. hatta kendim de eleştiriyorum o paralarla on binlerce fakir insanımız doyar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

israf ayrıdır zenginlik ayrıdır. diğer bakanlıklar müslüman değil mi? onlar hristiyanlık üzerinden mi gidiyorlar?

diğer bakanlıklara s500 verilirken diyanet işlerine fluence mi verilmesi gerekli islami temsilen?

genel olarak tüm bakanlıkları eleştirseydiniz size katılırdım.

cumhurbaşkanı, başbakan gibi hayati tehlikesi çok daha yüksek olan merciler dışındaki tüm bakanlıklarda 5 kasa bmw, e kasa mercedes vs olması gayet yerinde olurdu evet.

ama siz işi gelip diyanet işleri bakanlığı üzerinden eleştirirseniz ben de sizi eleştiririm.

diğer bakanlıklar gavurmuş gibi konuşuyorsunuz. diyanet işleri bakanlığı tek başına hiçbir şeyi temsil etmez. tüm bakanlıklar müslüman ülkenin bakanlıysa, hepsine eşit standart uygulabilir. bunu eleştirseniz dediğim gibi katılırdım. hatta kendim de eleştiriyorum o paralarla on binlerce fakir insanımız doyar.

Diger bakanlarin inanci beni ilgilendirmez ki .

Burada konusulan sey adamin temsil ettigi degerler ve kendi yaptigi isler .

Şu an olayi bilerek dine cekiyorsunuz ki magdur edebiyatini yapabilesiniz . Ben sen imamsin gulme demedim . İsraftan bahsedip fetva verip 2005 model S500 yetmiyordu demek ayiptir gunahtir dedim .

Ayrica evet bir ulkenin herhangi bir bakani S500 e binebiliyorsa kimse cikip obama ya Putin e laf etmemeli adamlar gercek Dunya lideri

Ha eger sadece CB , BB S serisine binebilmeli bunu her defasinda yaziyorum zaten . Diger bakanlarin araclari alinmali Maksimum Passat verilmeli .

Kaymakam bile Audi A8L binebiliyorsa bir dur demek lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Ne arabalar var başka acaba.

Belgeselde seyretmiştim başkanın koltuğunun altında, her ihtimale karşı başkanın kan grubundan yedek kan varmış...
  • Normal kapı kalınlığını videoda görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +7Can -- 16 Kasım 2015; 14:06:27 >
  • Ama bi sümbül değil
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.