Şimdi Ara

Obama'nın Yemin Töreninde CNN Kamerasına Giren UFO !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni ABD Başkanı Barrack Obama’nın Washington meydanında yapılan yemin töreni sırasında, 170 metre yüksekliğindeki Washington Anıtı’nın hemen üzerinden olağanüstü süratle uçan ve CNN kamerasına giren bir UFO görüntülendi!...

Video’nun 0.08 inci saniyesinde kadrajın sağ tarafından ekrana giren, kanadı ve kuyruğu olmayan disk biçimdeki UFO, olağanüstü bir süratle ekranın soluna doğru görüntüden çıkmakta.. Yavaş çekimde de çok net bir biçimde görülen ve çok alçaktan ve hiçbir ses çıkartmadan uçtuğu tespit edilen bu cismin kesinlikle uçak, helikopter, jet...vs olmadığı açık bir biçimde görülmektedir...

Bu video görüntüsü CNN tarafından yayınlandıktan hemen sonra CIA tarafından CNN yetkililerinden orijinali alınmış ve konu örtbas edilmeye çalışılmaktadır...Fakat görüntü FOX ve diğer Avrupa haber ajanslara ulaştığından internet üzerinden yayını engellenememektedir...

Hem video hem de resimlerini görmek için, Sirius UFO Uzay Uzay Araştırma Merkezi ( UFO'lara inanmayanlar için de ) :

http://www.siriusufo.org/tr/?fx=h.oku&id=107

• tebrik etmeye gelmişler :))
  • Bence meraktan gelmişler. Ki ben UFO'lara inanıyorum. Bir hafta önce Sirius Merkezi Başkanı HABERTÜRK'teki " Kısa Devre " programına katıldı. Çok şey anlatmıştı orada. Mükemmeldi.
  • kameraya yakın geçen bir kuş o bence. perspektif olayı aldatıyor uzağa ufka odaklanarak izlememek lazım.
  • Genel tarama Yapmıslardır Herhangı bır terör eylemi Vs varmı dıye :D

bılınen bır gerçek bu hatta varsayımlar şu dogrultuda Amerıkanın elınde Bulunan hayalet uçakları ufo ların yaptıgı hatta başka bı varsayım Suan amerıkada 1 tane ufo nun saklandıgı gıbı varsayımlar var ama ne derece gerçek bılınmez

Ama bence GERÇEK :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirbag

kameraya yakın geçen bir kuş o bence. perspektif olayı aldatıyor uzağa ufka odaklanarak izlememek lazım.

Sence kuş o kadar büyük mü hem de o uzaklıkta ?
  • ufo olabilir ama ben amerikanın yeni bir teknolojik aygıt denemelerinde yanlışlıkla ordan geçtiklerini düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canistan

quote:

Orjinalden alıntı: Hirbag

kameraya yakın geçen bir kuş o bence. perspektif olayı aldatıyor uzağa ufka odaklanarak izlememek lazım.

Sence kuş o kadar büyük mü hem de o uzaklıkta ?

of arkadaşım bu konu açıldı daha önce baya tartışıldı ama uzaktan geçmediği kesin çünkü direğin önünden geçiyor yani uzaktan geçmiyor

o bahsettiğim konu:
    http://resim.donanimhaber.com/m_29269718/mpage_2/key_//tm.htm#29273924

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veotaar -- 26 Ocak 2009; 13:15:53 >

• kedidir o kedi
  • ufolar hakkındaki bir diğer görüş de şu:
    ABD, elindeki çok gizli uçak,jet vb şeyleri bazen deneme amaçlı kullanıyor. Bu şeyleri gören bazı siviller ufo diye yaygara kopartıyor ve abd de dünyanın bu teknolojiden haberdar olmaması için sesini çıkarmıyor. olaya ufo süsü veriyor.
    bir yerde okumuştum..
    -alıntı sayılır-
  • belki gelcekten gelen zaman makinasiydi, :D bu tarihi ani tekrar görmek istemis olaiblirler.
  • Olabilir; ama şu kuş diyenler desenize buna füze gibi hızlı giden kuş dersek daha iyi olur.
  • Yine aklıma bu geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canistan

Olabilir; ama şu kuş diyenler desenize buna füze gibi hızlı giden kuş dersek daha iyi olur.

hocam ne olduğu hakında yorum yapmıyorum ama ufo olmadığı kesin direğin önünden geçiyor çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veotaar -- 26 Ocak 2009; 13:42:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.