Şimdi Ara

Obb dosyasını SD karta taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deemo adında bir oyun var yaklaşık 500 MB depolama ayarlarından Adam karta taşından ve hatta bu 500 MB veriyim SD kartta gibi gösterse de obb dosyası telefonda çok yer kaplıyor. Obbyi kendim taşıyınca da oyun çalışmıyor. Bunu SD karta taşımanın bir yolu yok mu rootsuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uygulamayı google playdan yüklediysen,500 mb'lık obb dosyasını sd karta atar saten.

Apk olarak yüklediysen saten obb dosyasını dosyalarım-sd kart-android-obb dosyasına atabilirsin

Oyun dahili depolamada ise ayarlara girip uygulamalardan istediğin oyuna tıkla.gelen ekrandan "buraya taşı:sd kart" a tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Ölü -- 4 Kasım 2014; 15:08:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Uygulamayı google playdan yüklediysen,500 mb'lık obb dosyasını sd karta atar saten.

Apk olarak yüklediysen saten obb dosyasını dosyalarım-sd kart-android-obb dosyasına atabilirsin

Oyun dahili depolamada ise ayarlara girip uygulamalardan istediğin oyuna tıkla.gelen ekrandan "buraya taşı:sd kart" a tıkla

Google play'den yüklerim. SD karta taşı diyorum taşınmış gözüküyor ama telefonun hafızasında. Silip tekrar yükledim ama düzelmedi.

• Yürüyen Ölü kullanıcısına yanıt
    bende oyunları ve uygulamaları sd karta atamıyorum .. uygulamaya tıkladığımda sd karta aktar seçeneği çıkmıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavvrick

bende oyunları ve uygulamaları sd karta atamıyorum .. uygulamaya tıkladığımda sd karta aktar seçeneği çıkmıyor ?

Bazi oyun ve uygulamalar SD karta taşınmıyor.facebook, google chrome gibi

hiç bir uygulamada öyle bır şık çıkmıyor hocam sen mesala bir örnek ver ben deneyeyim
  • quote:

hiç bir uygulamada öyle bır şık çıkmıyor hocam sen mesala bir örnek ver ben deneyeyim

Candy crush saga
    Where is my wather?

Yine olmazsa depolama-tercih edilen yükleme konumundan sd kart'ı seç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UYGULAMALARI SD KARTA TAŞIMA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    öyle bir seçenekte yok .. sadece verileri sd karta aktar var oda resim müzik ve video olarak gözüküyor ..telefonum rootsuz root mu lazım ?
  • quote:

öyle bir seçenekte yok .. sadece verileri sd karta aktar var oda resim müzik ve video olarak gözüküyor ..telefonum rootsuz root mu lazım ?

Ayarlar-depolama seçeneğini söylüyosan şu resimdeki gibi olacak.root felan gerekmiyor

Obb dosyasını SD karta taşıma

• hocam hangi telefon bu ya ?bende böyle şeyler yok resimdekinden başka birşey çıkmıyor 4.4.4 kitkat benim
     Obb dosyasını SD karta taşıma Obb dosyasını SD karta taşıma

• Her uygulama sd carda tasinamiyo samsungun en nefret ettigim özelligi

• S.a beyler bende LG L-fino cihaz var. Cihaz çok hoş fakat hafızası yalnızca 4 gb . ee bunun 2.5-3 gb. ı sistem bana kala kala 1 gb. malum yeni cıkan oyunlar çok büyük. 8 gb. hafıza kartı aldım. fakat şöyle bi sorun var : teli formatlayınca dahi 1.3gb yer oluyaor sadece bende mortal combat indirdim ve başarılı bi şekilde sd karta taşıdım fakat sd karta taşımış olmama ramen tleefonun kendi hafızasında yer açılmadı. işin garibi telefonun kendı hafızası bölümünde sadece 46 mb gözükuo ama facebook bile inmiyor yeteli depolama yok diye teli kapatıp açtım gende olmadı ... bunun nedeni be olabilir arkadaşlar ne yapayım iyi forumlar ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F997D1975 -- 29 Mayıs 2015; 21:06:15 >
  • Foldermount

• FolloXme kullanıcısına yanıt
    peki hocam root istiyormu bu uygulama ??
  • Beyler rootsuz taşıyamazsiniz. Sadece uygulama verilerine taşır oda max 100 mb Bi yer açar. Ama obb len taşınmaz. Bunun için xposed modelini yükleyin ve foldermount programını indirin. Bunla rahatlıkla taşıyabilirsiniz. İnternette anlatımları mevcut. Ben bu şekilde 1.5 gb aspahlt 8 ve yine 1.5 gb mortal combat X i taşıdım. Şuan sorunsuz oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 2 Haziran 2015; 11:17:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    cihaz benim olsaydı root lardım da cihaz benım değil ya keşke root suz olsaydı gende teşekkürler hocam bilgilendirdiğin için iyi forumlar..
  • Rica ederim. Maalesef böyle. Ama hayırlısıyla Android M sürümünde bu saçmalık kalkacak. Artık hafıza kartına direk oyun kurabilecek olay storeden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.