Şimdi Ara

obd2 ELM 327 Mini  Bluetooth (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighty

quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

quote:

Elbette. Ama aracınız farklıysa bende çalışması sizde çalışacağı anlamına gelmez. Ya da tam tersi. Bunu da unutmayın.

Torque'nun free olanını deneyeceğim önce. İşimi görürse paralı olanı almam. Belki de alırım ama. 10 lira bişey zaten, çok değil. Enpara yarısı geri verince 5 liraya mal olmuş olacak. Eğer araç cihazı tanırsa 5 lira çok makul bir fiyat.

Siz memnun kalirsaniz bende arac modelini kontrol ederek alacagim

Dün akşam bir kez deneyebildim. Torque programı vericiyi görüyor, bağlanmaya çalışıyor. Bir sürü şeyler oluyor ama bağlanamıyor malesef. İnşallah geçici bir problemdir. Bugün ya da yarın bir daha deneyeceğim.

Satıcıyla görüştüm. Çok yaygın bir problem, çözümü basit dedi. Telefonu bluetooth ayarlarından "herzaman diğer cihazlara görünür" olarak ayarlamam gerekiyormuş. Daha denemedim, inşallah öylece hallolur.

• quote:

2.1 olanını almış bulundum. Keşke almadan önce bu başlığı görseydim. Neyse benim araç 2006 honda jazz. LPG'den dolayı motor ışığı sürekli yanık. bakalım silebilecekmiyim. inşallah işe yarar. Yoksa 40 lira boşa gitmiş olacak.

2006 city var obd girisi nerde araclarimizin herseyi ayni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direksiyonun altında, sağ tarafta. İyice altta. Google da aradım ordan buldum.

Bu arada bende yine çalışmadı. adamın dediğini yaptım. yani telefonun bluetooth'unu "herzaman görünür" olarak ayaraladım. Yine aynı sorun devam ediyor. Program cihazı görüyor, ama bağlanamıyor. Toqrue dışında program var mı bildiğiniz. Bir de onları deneyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 17 Şubat 2016; 14:18:44 >
  • quote:

Direksiyonun altında, sağ tarafta. İyice altta. Google da aradım ordan buldum.

Bu arada bende yine çalışmadı. adamın dediğini yaptım. yani telefonun bluetooth'unu "herzaman görünür" olarak ayaraladım. Yine aynı sorun devam ediyor. Program cihazı görüyor, ama bağlanamıyor. Toqrue dışında program var mı bildiğiniz. Bir de onları deneyeyim.

Apkmania da vardi car pbd pro muydu neydi sizin kinin surumu nedir 1.5 mi oteki calismiyor dendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Direksiyonun altında, sağ tarafta. İyice altta. Google da aradım ordan buldum.

DashCommand var
  • bağlanmıyorsa telefondan da olabilir. samsung da bağlanmadı, gm discovery de bağlandı bende
  • Öneriler için teşekkürler arkadaşlar, bir de başka telefonla ve programlarla deneyeyim.
  • http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/elm327-obd-ii-v1-5-bluetooth-arac-teshis-cihazi-202902371#product-detail
    Arkadaşlar bundan sipariş vermek istiyorum. Çinden falan daha ucuz ama gelmesi 20 gün sürüyor. O kadar bekleyemem. Bunun sürümü 1.5 ama 2.1'ler son sürümmüş. 1.5 mi daha iyi 2.1 mi? 2.1'lerinin küçükleri var 25 lira civarı ama internette de burada da okuduğum kadarıyla 2.1'ler bazı arabalarda çalışmıyormuş. Açıkçası paranın boşa gitmesinden korkuyorum. Hangisini tercih etmeliyim?

Artık siparişini verdim, gelince yazarım biraz.

Su anda sikintisiz kullaniyorum. Hdi motorlarda gayet iyi calisiyor aldigim urun. Bekledigim kadar da gecikme yok. 1 saniye gecikme ya var ya yok. Tek sikinti bu urunu kullanirken sigorta kapagi acik kaliyor :D
    Siz de alacaktiniz, aldiniz mi hocam? @Amphioxus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oh Long Johnson -- 23 Şubat 2016; 18:33:41 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.