Bildirim
obd2 ELM 327 Mini Bluetooth
CAMPER K100876-006 Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B09NQJLD7X
36 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende USBsi var. Gayet düzgün çalışıyor ve bir sürü bilgiyi okuyor. Aldığım modelin ucuz Çin malı çakma olanı çoktu ve çalışmıyordu. O yüzden USA'dan getirtmiştim. BT ve Wifide de aynı durum söz konusu mu, bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: cem_ari
Bende USBsi var. Gayet düzgün çalışıyor ve bir sürü bilgiyi okuyor. Aldığım modelin ucuz Çin malı çakma olanı çoktu ve çalışmıyordu. O yüzden USA'dan getirtmiştim. BT ve Wifide de aynı durum söz konusu mu, bilmiyorum.
usb li hiç duymamıştım,araçta öyle bir giriş varmı bilmiyorum,teşekkürler. -
Servisler genelde USBli kullanırlar.quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58quote:
Orijinalden alıntı: cem_ari
Bende USBsi var. Gayet düzgün çalışıyor ve bir sürü bilgiyi okuyor. Aldığım modelin ucuz Çin malı çakma olanı çoktu ve çalışmıyordu. O yüzden USA'dan getirtmiştim. BT ve Wifide de aynı durum söz konusu mu, bilmiyorum.
usb li hiç duymamıştım,araçta öyle bir giriş varmı bilmiyorum,teşekkürler.
Alıntıları Göster
Benim arabada şöyle bir şey yapmıştım. Honda Accord 2008 Car PC – Üst havalandırma paneline kurulum
Bir de cihazın adı OBD 2 olacak, ODD değil
-
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
merhaba, bu yada benzeri cihaz kullanan arkadaşlar yorum yazabilirmi.
wifi li bluetooth lu modelleri var hangisini tercih etmeli ,sağlıklı bilgi veriyormu?
Sipariş verdim airbag hatası hariç hem tanıyor hem de siliyor. Anlık yakıt duzletme si vs her şeyi görüyor.
Ama v1.5 alın v 2.1 sorumludur bazı hataları okuyamıyor silemiyorum. 11.11 indirimden aldım. 5 dolara. Kesinlikle obd li her araçta bulunmalı -
Sipariş verdim airbag hatası hariç hem tanıyor hem de siliyor. Anlık yakıt duzletme si vs her şeyi görüyor.
Ama v1.5 alın v 2.1 sorunludur. bazı hataları okuyamıyor silemiyorum. 11.11 indirimden aldım. 5 dolara. Kesinlikle obd li her araçta bulunmalı -
tavsiye edeceğiniz marka ve modeller varmı,kaliteli üç günde bozulmayacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
tavsiye edeceğiniz marka ve modeller varmı,kaliteli üç günde bozulmayacak.
V1.5 Super MINI ELM327 Bluetooth ELM 327 Version 1.5 OBD2 / OBDII for Android Torque Car Code Scanner FREE SHIPPING
http://www.aliexpress.com/item/V1-5-Super-MINI-Bluetooth-ELM-327-Version-1-5-OBD2-OBDII-ELM327-for-Android-Torque/32272347186.html
(from AliExpress Android)
Benim aldığım en çok alınan ve beğenilen ürün. V1.5 hemen tüm hataları okuyabiliyor torque Pro programı ile hataları silebilir airbag ve şanziman vs hataları hariç.
5 gün önce kargoya verildi bakalım.
-
Kargo bedava mi bunda? Burda var mi ayni cihazdan? -
quote:
Orijinalden alıntı: eren15935
Kargo bedava mi bunda? Burda var mi ayni cihazdan?
Bedava. Benzerleri tr de 35 tl civarında satılıyor. Satıcıya sorun cip sürümü v1.5. Olsun v2.1 kesinlikle almayın çoğu hatayı okuyamıyor dolayısıyla silemiyor. Tecrübe ile sabit -
Su an icin cok lazım degil de lazim olunca aklimda bulunsun. Eyvallah usta -
2.1 olanını almış bulundum. Keşke almadan önce bu başlığı görseydim. Neyse benim araç 2006 honda jazz. LPG'den dolayı motor ışığı sürekli yanık. bakalım silebilecekmiyim. inşallah işe yarar. Yoksa 40 lira boşa gitmiş olacak.quote:
Orijinalden alıntı: Pi
Su an icin cok lazım degil de lazim olunca aklimda bulunsun. Eyvallah usta -
Corolla aracımda kullanıyorum.Torque pro ile bazı eklentiler yükledim.Güzel birşey tavsiye ederim. -
Deneyince yazarsaniz sevinirim bende almayi dusunuyorum, bir de torque gibi bir programi var parali bunu da satın aliyor musunuz -
Elbette. Ama aracınız farklıysa bende çalışması sizde çalışacağı anlamına gelmez. Ya da tam tersi. Bunu da unutmayın.
Torque'nun free olanını deneyeceğim önce. İşimi görürse paralı olanı almam. Belki de alırım ama. 10 lira bişey zaten, çok değil. Enpara yarısı geri verince 5 liraya mal olmuş olacak. Eğer araç cihazı tanırsa 5 lira çok makul bir fiyat. -
quote:
Orijinalden alıntı: nighty
Elbette. Ama aracınız farklıysa bende çalışması sizde çalışacağı anlamına gelmez. Ya da tam tersi. Bunu da unutmayın.
Torque'nun free olanını deneyeceğim önce. İşimi görürse paralı olanı almam. Belki de alırım ama. 10 lira bişey zaten, çok değil. Enpara yarısı geri verince 5 liraya mal olmuş olacak. Eğer araç cihazı tanırsa 5 lira çok makul bir fiyat.
Siz memnun kalirsaniz bende arac modelini kontrol ederek alacagim -
quote:
Orijinalden alıntı: ilhdmr
quote:
Torque'nun free olanını deneyeceğim önce. İşimi görürse paralı olanı almam. Belki de alırım ama. 10 lira bişey zaten, çok değil. Enpara yarısı geri verince 5 liraya mal olmuş olacak. Eğer araç cihazı tanırsa 5 lira çok makul bir fiyat.
Siz memnun kalirsaniz bende arac modelini kontrol ederek alacagim
Dün akşam bir kez deneyebildim. Torque programı vericiyi görüyor, bağlanmaya çalışıyor. Bir sürü şeyler oluyor ama bağlanamıyor malesef. İnşallah geçici bir problemdir. Bugün ya da yarın bir daha deneyeceğim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nightyquote:
Orijinalden alıntı: ilhdmr
quote:
Siz memnun kalirsaniz bende arac modelini kontrol ederek alacagim
Dün akşam bir kez deneyebildim. Torque programı vericiyi görüyor, bağlanmaya çalışıyor. Bir sürü şeyler oluyor ama bağlanamıyor malesef. İnşallah geçici bir problemdir. Bugün ya da yarın bir daha deneyeceğim.
Alıntıları Göster
Şundan var. Duster'da çalıştı, fabia'da çalışmadı
-
Kötü olmuş -
2005 model megane 2 aracım için almıştım. Akü voltajı dışında bişey okunmuyor. Bi sürü program yükledim nafile
Benzer içerikler
- toyota rav4 yorum
- plaka gizleme spreyi
- arabaya zırh yaptırmak fiyatları
- citroen c1 otomatik vites nasıl
- motor soğukken gelen şıkırtı sesi
- honda jazz crosstar fiyat
- citroen c4x shine özellikleri
- togg şarj süresi
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- tesla batarya ömrü
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X