Şimdi Ara

Elm 327 kullananlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu iki cihazdan birisini almayi dusunuyorum ikiside ayni isi mi goruyor yoksa farkli mi ? Kablolu olan daha mi cok islevsel,fonksiyonel ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Farkı yok sadece Bluetooth v1.5 olanından almaya özen gösterin v2.1 sorunlu bir chip. Android telefon varsa kablosuz olanı al, ama 60TL çok pahalı.
    urun.n11.com
    Elm 327 Arıza Tespit Cihazı, Elm327 Obd2 Tester ( Bluetooth ) - n11.com
    https://urun.n11.com/tespit-ve-test-cihazlari/elm-327-ariza-tespit-cihazi-elm327-obd2-tester-bluetooth-P315663153

• Farklı sitelerde daha uygun fiyatlara var. Bluetooth'lu modeli daha önce kullanmıştım kullanımı basit.
  • İkisini de alma şu an yanımda yok ama benim cihaz resmini atarım.

• Elm 327 kullananlar ?

Marka viecar

• CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    alma dediğiniz ürünle sizinki arasında fark yok. chipseti aynı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

alma dediğiniz ürünle sizinki arasında fark yok. chipseti aynı.
    İkimizin de araçları Symbol ben 2 senedir kullaniyorum bu nedenle tavsiye ettim.

• emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Ucuzmus bayagi fiyat bu v2.1 olanindan mi ? Benim isimi gorsun v1.5 olmasin varsin 3-5 hata kodu silmesin

• CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    V2.1 buldumda elden alacagim letgodan...20 tl dedi adam

Bu sizinki ile chipseti ayni sanirim. Program ne kullaniyorsunuz ? Lpg neydi sizin symboldeki atiker mi ?

Sanirim bunlar arasindaki pek fark yok deger bilgi okuma vs ayni

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

V2.1 buldumda elden alacagim letgodan...20 tl dedi adam

Bu sizinki ile chipseti ayni sanirim. Program ne kullaniyorsunuz ? Lpg neydi sizin symboldeki atiker mi ?

Sanirim bunlar arasindaki pek fark yok deger bilgi okuma vs ayni
    Torque Pro kullaniyorum. Benim arac dizel ama benzinli versiyonunda denedikçalıştı. Hatta Kia, Toyota gibi araclarda bile sorunsuz hata kodu bulup siliyor.
    Mantık genelde aynı iş görüyor.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    iş görmekten ziyade bağlantı problemi var v2.1in. deneyip alın mümkünse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 senedir torque pro ile birlikte bluetooth 2.1 versiyonunu kullanıyorum, araçtaki sensörlerin neredeyse tamamına yakın kısmını görüyor, kontağı açtığım andan itibaren otomatik bağlanıp kayıt yapmaya başlıyor,

2 ay kadar evvel e-devletten hız sınırı aşımı nedeniyle cezam çıktı, eve tebligat gelmedi ama e-devletteki verilere bakarak nerede ceza yediğimi öğrendikten sonra o günün log kayıtlarına baktığımda hakikaten dedikleri yerde dedikleri sürati yapmışım itirazsız ödedik bir yerde takometre gibi çalışıyor seyir ile ilgili bir çok kayıt dosyaya işleniyor.

Bunun yanında hayati verilerle ilgili pek çok şeyi ve arıza cinsini görebiliyorsun, arızayı silmeden servise gidersen servis arıza hakkında elindeki daha profesyonel cihaz ile oldukça isabetli teşhiste bulunabiliyor...
  • Her marakaya oluyor mu Bluetooth olan arkadaşlar?
    Sadece incelemek için almayı düşünüyorum.
    Hata kodu falan silmeyeceğim. Aracımı kontrol etmek amacıyla.

Araç garantisine bir sorun teşkil eder mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdoganb

Her marakaya oluyor mu Bluetooth olan arkadaşlar?
    Sadece incelemek için almayı düşünüyorum.
    Hata kodu falan silmeyeceğim. Aracımı kontrol etmek amacıyla.

Araç garantisine bir sorun teşkil eder mi?
    genelde her markaya oluyor, bazı modellerde bazı protokoller çalışmaya bilir, hata kodu verdiğinde silmeden servise göster, daha sonra silinebilir, garanti ile ilgili bir sıkıntı yaratmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

8 senedir torque pro ile birlikte bluetooth 2.1 versiyonunu kullanıyorum, araçtaki sensörlerin neredeyse tamamına yakın kısmını görüyor, kontağı açtığım andan itibaren otomatik bağlanıp kayıt yapmaya başlıyor,

2 ay kadar evvel e-devletten hız sınırı aşımı nedeniyle cezam çıktı, eve tebligat gelmedi ama e-devletteki verilere bakarak nerede ceza yediğimi öğrendikten sonra o günün log kayıtlarına baktığımda hakikaten dedikleri yerde dedikleri sürati yapmışım itirazsız ödedik bir yerde takometre gibi çalışıyor seyir ile ilgili bir çok kayıt dosyaya işleniyor.

Bunun yanında hayati verilerle ilgili pek çok şeyi ve arıza cinsini görebiliyorsun, arızayı silmeden servise gidersen servis arıza hakkında elindeki daha profesyonel cihaz ile oldukça isabetli teşhiste bulunabiliyor...
    Üstad kayıt dosyaya nasıl işleniyor. Ben de Torque Pro kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Üstad kayıt dosyaya nasıl işleniyor. Ben de Torque Pro kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Elm 327 kullananlar ?
    ayarlar menüsünden önce nelerin kaydedileceğini seç ve torque başladığında kaydı başlatı seç.

Elm 327 kullananlar ?
    harita görünümünü seç

Elm 327 kullananlar ?
    yüklenecek geziyi seç

Elm 327 kullananlar ?
    gelen haritada ben birinci sırada hızı seçtiğimden yol boyunca nerede ne hız yapmışım o geliyor

Elm 327 kullananlar ?
    gösterge ayarlarından diğer kayıt bilgilerini seçerek öbür bilgilere de ulaşabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: degobar

genelde her markaya oluyor, bazı modellerde bazı protokoller çalışmaya bilir, hata kodu verdiğinde silmeden servise göster, daha sonra silinebilir, garanti ile ilgili bir sıkıntı yaratmaz.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam.

• degobar kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.

• Pic18f25k80 Çiğli olmasına dikkat et

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.