Şimdi Ara

Obi Turizm hakkında bilginiz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu tur şirketini kullanananız var mı güvenilir bir yer mi?

• var krdeş tam 1 ay önce bu şirketle tayland a gittim hiç bir sorunda yaşamadım gayette güzel bir şekilde ilgilendiler bizle taylandda ben mennun kaldım
  • 3 sene önce bende Obi turizmle Tayland a gittim. Sorunsuz güzel bir geziydi.
  • konuyu hortlatayım cevap veren arkadaşlar forumda sadece bu mesaja cevap vermek için mi girmişler!
  • bana da sırf obi güzel demek için girmiş gibi geldi. ben obiden sık sık türkmenistan havayollarına bilet alıyorum. tek memnun olunabilecek şey fiyat. diğer herşey ortalamanın altında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elegant_quality -- 16 Haziran 2012; 19:18:49 >
  • Kullanan arkadaşlar bilet alımlarında kredi kartına taksit yapıyorlar mı yoksa tek çekim mi bilgilendirebilirseniz çok makbule geçer. Selamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilet alımlarında vade farkına taksit yapıyorlar ve dolar kurunu 2,20 olarak hesaplıyorlar taksit yapılması vs. bir avantaj ama ciddi manada fark cıkıyor örneğin haziran başında almış olduğum eylül ayı biletleri için o günün dolar satış kuru döviz bürolarında 2,09 iken kuru 2,20 olarak hesapladı ve 9 taksite yaklaşık 60 tl vade farkı aldı yüzde 5 civarında Uzakdoğu uçuşlar için bileti peşin olarak dolar alıp acenteye gidip bileti almak daha mantıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erenn. E kullanıcısına yanıt
    Kurun 2,20 ye yakın olduğu şu sıralarda bu kayıp biraz azalabilir fakat ne olursa olsun bu sefer de 2,20 ye değilde 2,25'e ya da 30 a sabitlerler. Kabaca bir hesap yapınca yaklaşık 150 tl kadar fark çıkıyor 1450 TL gibi duruyor bilet. THY'ye göre yine çok ucuz. Bu fiyatlara türkmenistan'dan alacağıma aerofloat moscow aktarmalı giderim o da aşağı yukarı 150 TL falan fazla. Yine de bilgi için sağol dostum teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismlunal

Kurun 2,20 ye yakın olduğu şu sıralarda bu kayıp biraz azalabilir fakat ne olursa olsun bu sefer de 2,20 ye değilde 2,25'e ya da 30 a sabitlerler. Kabaca bir hesap yapınca yaklaşık 150 tl kadar fark çıkıyor 1450 TL gibi duruyor bilet. THY'ye göre yine çok ucuz. Bu fiyatlara türkmenistan'dan alacağıma aerofloat moscow aktarmalı giderim o da aşağı yukarı 150 TL falan fazla. Yine de bilgi için sağol dostum teşekkür ederim

Aynen kuru 2,30 a çekmişlerdir zaten ... akbank kartlarına 1451 tl garanti vs. 1471 tl civarında fiyat çıkarmışlardı bana eylül ayı için ... biz biletleri peşin aldık 1316 liraya eğer illaki kart ile alıcam dersen kesinlikle 100 lira fazla para ver aerofloat olur etihad qatar vb. havayolu şirketleri ile git . Türkmenistan havayolları son tercihiniz olsun

Bu arada Türk Havayollarını uyguladığı bu fiyat politikası nedeniylede kınıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.