Şimdi Ara

obj 416

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar obj 416 zorda olsa kastım hatta 9. ter topu dahi taktım ama keşke takmasaymışım güzel top fena değil ilk oyunlarında ferdiyi önden vk 45 i önden deldi deldide ama kazandıgım oyunda dahi cepten yedi yaklaşık dün 15 maçta 10 nunda yenildim ve ortalama 10-15 bin kredi içeri girdi 5 maçta kazandıgım halde 5-10 bin arası kredi cepten yedi yahu tamiri 11-14 bin arası ortalama 10 mermi sıkyorsun 12 bin kredi bir mermisi 1230 kredi .... tarette tam dönmüyor yanına gelen için önünü dönmen gerekiyor ki zayıf zırh zayıf palet sık sık palet bozuluyor dönemiyorsunda luchs dahi zırhını delip paletini bozuyor bu tankla artık tank avcısı gibi bi hatta kmt yerlere sotelenip uzaktan sıkacagız topu müsait güzel deliş oranı var yada bunun yanına bir hatta iki tane 5 seviye tank alıp onlarda da kredi kasmak bunda harcamak ancak mükemmel oyun zevki veriyor hareketli birde 1200 canı gören bişeye benzetemiyor direk sana saldırıyor ama patlatılınca hüsran oluyorlar da vurulunca birde kaybedince eksi 10 bin kredi o da en az gerçi dün iki katında 26 bin kazandım tamir mermi 25 küsür bin yok ya çok masraflı bu tank obj alacaklara kasacaklara duyurulur çok masraflı

• aslında arkdaşlar hurdaya dönmeden savaş bitirebilsem gene para kasarda iyi kötü zayıf zırh 1200 can imkansız zaten en kötü 9 tierlere eşliyor adamların 3 topu td lerin iki topu güm hurdacılar sitesinde solugu alıyorsun ... sadece bu değil bütün tanklarımda sag kalınan şavaş oranım sadece yüzde 19 genelde onlarda şansına ha hiç bir oyunda gizlenmem öyle çok tip var arkada durur gizlenir adamlar cap yapar vurulcam diye capı bozmaz ii de oynamasalar daha ii değilmi ... ancak bu cepten yemesi çok kötü artık t 44 satcaz nasılsa hedef tankım t54 e buda gidiyor volvarin yada t49 alıyım diyorum para kasıp bunda harcayım onlarda yenilsen dahi bırak hiç sıkma yenil yine para kasıyor mesela 2-3 volvarin atıp +10-15 bin krediyle bunda bir oyun mesela yada milletin yaptıgı gibi arkalarda dolanıp çalılara gizlenip arada düşenlere arkadan yandan sıkıp kaçıyım sag kalıp en azından tamir harcamayım onunda anlamı yok ki

• arkdşlar bu t54den geçilen yeni gelen medium t10 a t54den geçilme durumu daha nekadar sürer daha t44 deyim de t54 almama çok var
  • Hepinize cool story bro diyorum.
  • çapulcu penguen kullanıcısına yanıt
    bende t-44 ile çabalıyorum şu sıralar, bence en geç 9.0 ile o yolu ayırırlar.

edit: konu sahibi ne demek istemiş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gölge kule -- 8 Ekim 2013; 23:30:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gölge kule

okuldan dolayı günde 15 20 maç enfazla oynuyorum ama t54 alırsam cabuk bitiricem 90 95 k kadar serbest deneym var zaten , konu sahibi çok uzun yazmış okuyamadım valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapulcu penguen

quote:

Orijinalden alıntı: gölge kule

okuldan dolayı günde 15 20 maç enfazla oynuyorum ama t54 alırsam cabuk bitiricem 90 95 k kadar serbest deneym var zaten , konu sahibi çok uzun yazmış okuyamadım valla

sözün kısası t54 açacam deger mi diyorum di ki t54 ün çakması wz120 açtım degemez miş belikide t54 ii dir kullananlar bilir ama vz120 felaket ahada wz120 satıp 2. tier t18 yada bir üstü t82 alcam sınıfının kralı olacan tek atıp geçcen kredi kasma derdide yok

• obj 416 nedir yaww biri acıklasın o kadar adam yorum yazmış öyle bir tank diyememiş varsa biri bizi aydınlatsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

obj 416 nedir yaww biri acıklasın o kadar adam yorum yazmış öyle bir tank diyememiş varsa biri bizi aydınlatsın

obj 416 yani object_416 yeni 8. seviye rus orta tankı 8.8 güncellemesi ile geldi.
    bu rada wz120 den kurtuldum 10. kademe tanklara ekmeklik olmaktan kurtuldum t82 aldım 105 mm at howitzer m3 topu da taktım acayip zevkli 200-300 canlı tanklara tek atıyor . obj416 yı da satıp kv2 yada jakson araştırcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.