Şimdi Ara

MediaCoder 0.6.0.3678 FULL (Güncellendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MediaCoder 0.6.0.3678 FULL (Kararlı Sürüm)

Kullanım İzni : Açık kaynak kodlu (GNU/GPL)
    Dil : Türkçe
    İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
    Boyut : 17.53 MB

MediaCoder açık kaynak kodlu bir video/ses dönüştürme yazılımıdır. Dört farklı kullanıcı arayüz seçeneği mevcuttur (Basit - Aygıt - Normal - Uzman).
    Birçok ses ve video biçimini destekler Ayrıca .sub uzantılı altyazıları oluşturduğunuz vidyolara ekleyebilir. İhtiyacı olan codec bileşenlerini kendisi kurar.
    Kurulum dili İngilizce' dir. Kurulumdan sonra, Options -> User Interface Language bölümünden Türkçe dil desteği açılabilir.

Özellikleri:

# Video/Ses dönüştürme.
    # Video/Ses dosyalarını birleştirebilme ve bölebilme.
    # Dönüştürme yapılacak medya türünü seçmenize olanak sağlar ve detaylı ayarlamaları yapabilirsiniz.
    # "Device Mode" (Aygıt Modu) ile tanımlı olarak gelen "Cep telefonu", "Mp3 Çalar", "Sony PSP", "Cep Bilgisayarı" türünden birini seçerek
    en uygun dosya türünü ayarlama işlemini programa bırakabilirsiniz.
    # Çoklu dönüştürme yapabilirsiniz.
    # Detaylı istatistiklere bakabilirsiniz.
    # Dönüştürme işleminde istediğiniz codec' i (coder/decoder) seçebilirsiniz.

Desteklediği video ve ses biçimleri:

# Ses: MP3, OGG/Vorbis, AAC, MusePack, WMA, RealAudio, FLAC, WavPack, APE/APL, WAV
    # Video: AVI (Xvid/DivX/H.264), MPEG1/2/4, QuickTime (MOV), WMV/ASF, RealMedia (RMVB), MP4, Matroska (mkv), CD, VCD, DVD

Altyazı Formatı:

#Sub

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANUBIS -- 9 Temmuz 2007; 1:45:53 >

• Rapid linki vermene ne gerek vardı ki?

Bak ben sana en son sürümünün linkini veriyorum.

TIKLA İNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 5 Haziran 2007; 22:57:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

Rapid linki vermene ne gerek vardı ki?

Bak ben sana en son sürümünün linkini veriyorum.

TIKLA İNDİR

6.0 olan candidate veriyon arkadaşım. Stabil olan benim verdiğim. (ayrıca forumu yeteri kadar kullanmayı biliyorum)

Yinede teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANUBIS -- 5 Haziran 2007; 23:12:10 >

• Ben bu programı kullandım ama dönüştürdüğüm videoların ses ve görüntülerinde senkronizasyon problemi ortaya çıkıyor.Yine de paylaşım için teşekkürler...
  • Kullandığım versiyonu 0.6.0 ile başlıyordu ve 17 mb falan büyüklüğünde idi,stabil dediğiniz versiyon 0.5.1 ve 20 mb civarında,acaba onu indirsem senkronizasyon sorunu çözülür mü?
  • Her yeni sürüm irili ufaklı iyileştirmelerle kullanıcıya sunulur. Ama her zaman son çıkan versiyon en iyi ve düzgün çalışanı diyemeyiz. Örnek vermem gerekirse winavi 8.0 şu anda son sürümü ve altyazılarda türkçe karakter sorunu yaşıyor. Ama 7.5 ve 7.7 sürümlerinde bu durum yoktu. Sonuç olarak kota sorununuz yoksa deneyin.
  • denemekte fayda teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANUBIS

Her yeni sürüm irili ufaklı iyileştirmelerle kullanıcıya sunulur. Ama her zaman son çıkan versiyon en iyi ve düzgün çalışanı diyemeyiz. Örnek vermem gerekirse winavi 8.0 şu anda son sürümü ve altyazılarda türkçe karakter sorunu yaşıyor. Ama 7.5 ve 7.7 sürümlerinde bu durum yoktu. Sonuç olarak kota sorununuz yoksa deneyin.

Teşekkürler...
  • Eline sağlık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.