Şimdi Ara

Object 704 - T95 - Jagdtiger

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tanklardan herhangi birine sahip olanlardan , dikkatimi çeken bir konuda fikirlerini paylaşmalarını istiyorum. Benim 704 üm var ve bu tankla 600 maçı geride bıraktım. Son patchlerde BL-10 topu 600 ile 750 arası hasar vurmaya başladı, nadiren 800+ ve 600- de vuruyor. 15 saniyede dolum yapan top için çok dengesiz damage aralığı var. Durum t95 içinde böyle görünüyor çünkü swn123 ile ne zaman plat atsak onun T95 de son topuyla komik sayılabilcek düşük damage veriyor. Tabi sonra merkavayıda işe katınca o jagdtiger ile maşallah her attığı 600+ gidiyor. Jagdtiger ın dakika da verdiği hasarın 704 veya T95 den daha çok olduğunu zaten istatistiksel olarak biliyoruz ama 704 ve T95 tek seferde ölümcül hasar verdiği için onunla oynuyorduk ama artık bi değeri kalmadı gibi geliyor,zaten bu yüzden ferdinanda kadar kastım. Siz ne düşünüyorsunuz?

• 704 ve T-95, IS-4 ile oynarken bana %90 700-800 arası koyuyorlar. Karşılarına çıkmaya korkuyorum. Penetration değerleri çok yüksek olduğu için sektirmeye çalışmak da fazla işe yaramıyor.
  • Benim gözlemlerim 704 için BL-10 adına, genelde zayıf zırhlara vuruyor 800+
    önden 150-160mm+ olan bir tanka 500-700 vuruyor.

JT'nin dolum süresini ve verdiği hasarı BL-10 ile karşılaştıracak olursak JT topu üstün bir hal alıyor.
  • Ayrica arkadaşlar zırh konusundada yorumlarinizi bekliyorum bir kac arkadasim jt nin onden cok rahat delindigini soyluyor fakat fazla bilgim yok bu konuya uber veya merkavav ın el atmasi lazim :P

edit: t95 gercekten inanilmaz bir zırh a sahip replayini bi ara atarim 2 tane tier 9 un arasindan tek basina cıktı :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thaei -- 3 Mart 2012; 18:17:29 >
  • Jagdtiger kullanan birisi olarak yorum yapayım

Öncelikle tankın alt zırhı (Lower Hull) tüm Alman tankları gibi zayıf o yüzden burayı mümkün olduğunca saklamak lazım küçük kayalar, moloz yığınları bu iş için çok uygun.
    Gövde zırhı (Upper Hull) düşük tier tanklar ile kolay delinmese bile saklama imkanı varsa yine kaya arkası vb. yerlere saklanmalı.
    Gelelim tankımızın en sağlam yerine topun monte edildiği kule (Superstructure) 250mm zırh kalınlığına sahip ve tier 10 toplar harici kolay kolay delinmiyor.

12,8 cm PaK 44/2 L/61 topunu %100 crew+ventilation+tank gun rammer 9.65 saniye gibi bir sürede yüklüyor ve ortalama 560 hasar veriyor. Topun hasarı T95 ve Object 704'ten düşük olmasına karşı dakikada yaptığı atış oranı (Rate of Fire) yüksek. Topun bir diğer özelliği ise düşmanı görebildiğiniz her yerden vurmanıza imkan sağlıyor (0.29 sapma) eğer crew'leriniz iyi ise 500-600 metreden düşmana neredeyse nokta atışı yapabilirsiniz.

• Bende T95 var elit. Bazen 600 civarı bi hasar vururken hiç ummadığım anda 750 -800 vurduğum oluyor. Obj 704 ün BL 10 u bana çok daha sadist bi top olarak görünüyor :)
  • Bu konuya Jt ustası uber in yorum atmaması hayli bir ilginç kendisi nerdeyse jt nin kitabini yazmıştır youtube daki videolarini izleyenler bilir ccc uber reyiz ccc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thaei -- 3 Mart 2012; 21:10:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amx_heal ve amx_godmode Komutları
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • garf hangi topu kullanıyorsun bilmiyorum da son topu (AT T7) 750/750/950 vuruyor.. senin crew lerin %100 değil her halde yada 120mm gun ı kullanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annalyze

garf hangi topu kullanıyorsun bilmiyorum da son topu (AT T7) 750/750/950 vuruyor.. senin crew lerin %100 değil her halde yada 120mm gun ı kullanıyorsun

155mm olan son topunu kullanıyorum T95 in. Crewler %100 modül olarakta crewleri %5 bufflayan ve rummer var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garf33 -- 4 Mart 2012; 2:29:55 >
  • T95 daha bi low profile. O yüzden daha avantajlı geliyor.
  • peki vurduğunuz max. damage kaç ? ammo vurduklarınız hariç tabi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annalyze

peki vurduğunuz max. damage kaç ? ammo vurduklarınız hariç tabi ki

T95 le E-75 e 900 küsür vurdum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firesworn

T95 daha bi low profile. O yüzden daha avantajlı geliyor.

O hızla profili istediği kadar alçak olsun iş yapmaz. Oyunda HE mermiler olmasa T95 kral olurdu ama HE mermilerle anası ağlıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thaei

Bu konuya Jt ustası uber in yorum atmaması hayli bir ilginç kendisi nerdeyse jt nin kitabini yazmıştır youtube daki videolarini izleyenler bilir ccc uber reyiz ccc

Yorumum bu, 1 dakikada kaç tank imha edebilirsiniz. İs4 lerin korkulu rüyası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 4 Mart 2012; 14:07:34 >

• JT genel özellikleri ile oyundaki mevcut tier9 td'ler içinde en ideali. Son topunun çok başarılı isabet oranı ve 2 saniye gibi bir zamanda aim alması onu uzak mesafedeki çok hızlı hareket eden düşman tanklarına karşı yaptığı isabetli atışlarla diğer td'lere göre çok başarılı kılıyor. Gövde altı zırhının 100 mm olması ve gövde zırhının 150 mm olması tabiki çok büyük bir dezavantaj. Fakat neredeyse yere kadar değecek olan muhteşem topu onu belli noktalarda gövde üstü 250 mm zırhını gösterip amerikan tarzı hulldown atışlar yapabilmeye imkan tanıyor. Böyle durumlarda düşmana karşı inanılmaz büyük silah gücü ve zırh gücü ile karşı koyabiliyorsunuz.

Object ve T95'in de silah gücü yadsınamaz bir gerçek, özellikle Object'in iyi hızı onu baya avantajlı kılıyor. Fakat aim süresi ve isabet oranı bence td'ler için çok önemli. T95'de muazzam ön ve yan zırhlarına ve sağlam vuruş gücüne rağmen 13 km maksimum hızı ile random maçları çevirebilmenizi neredeyse imkansız kılıyor. Üstelik T95 iyi oyunculara karşı tepesindeki kocaman 2 gözlem kulesinden vurulabilme dezavantajı sunuyor ki bütün 305 mm'lik ön zırhı alaşağı ediyor bu durum.

Birebirde T95'in diğer 2 td'yi (object & jt) pert etmesi büyük bir ihtimal fakat random maçın gidişatını çevirebilme potansiyelinde en iyisi dersek kesinlikle JT derim.

• T95 le oynuyorsanız baştan bazı şeyleri kabul etmeniz gerekir. Bir kere her maç bu tankın maçı olmuyor. Daha maçın başında 2 tane 13 75 sizi pert ederse hiç sinirlenmeyeceksiniz. Fakat bazende öyle maçlar oluyorki T95 maça damgasını vuruyor. Haritaları çok iyi bilmeniz gerekir çünkü T95 yüksek strateji gerektirir aksi taktirde çok kolay av olursunuz. Düşmana karşı TD yi sabit tutmayın ön zırhına güvenmeyin kulelerden yüksek hasar yiyor. Yavaş ama sürekli TD nin önünü sağa sola hareket ettirin mermileri nasıl sektirdiğini gözlerinizle görün. Ben maçlarda bunları uyguladığım zaman obj 704 ve jt ye karşı başarılı oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras.

quote:

O hızla profili istediği kadar alçak olsun iş yapmaz. Oyunda HE mermiler olmasa T95 kral olurdu ama HE mermilerle anası ağlıyor zaten.

Kayaların alçak olduğu yerlerde çok işe yarıyor alçak profil.
  • Konuya atılan 2 mesajın dışında hiç biri top hakkında fikir sunmamış. Beyler ben sizden tdleri mukayese edin demedim. bl-10 ve t95 650 / 660 vururken jagdtigerında bu kadar vuruyor olması hakkında ne düşünüyorsunuz dedim. Lütfen saptırmayın konuyu.

He mermide tam hasar için penetre etmek şart fakat penetre etmesede gücünün %30 u kadar felan hasar verebiliyor.Buraya kadar herşey tamamda AP merminin penetre ettiği zırh kalınlığı verdiği hasarda belirleyici faktör mü yoksa sadece rivayetten mi ibaret ? Eğer rivayetse koyam öle 155lik topun ......
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras.

quote:

Kayaların alçak olduğu yerlerde çok işe yarıyor alçak profil.

iyide kayaların arkasına girince tepeden yiyorsun ki.. kayaların alcak olduğu yerlerde JT çok işe yarıyor hull down olayı çok güzel yapılıyor.. ayrıca manastır haritasında otoban diye tabir ettiğimiz bölge yani 7 8 hattındaki ceset tankların arkasına geçip karşı yoldan gelenlere uzaktan çok iyi damageler vurabiliyorsunuz.. ayrıca T95 kaya arkasına saklanılarak oynanacak bir tank değildir , çalılar T95 için çok daha uygun gizlenme yerleri bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 4 Mart 2012; 21:25:29 >

• PaK 44/2 L/61 için biraz daha açık konuşayım top genelde ortalama değerinin üstünde vuruyor o yüzden 600 ve üzeri damage görmek alışılmadık bir durum değil bugün yaptığım maçlardan örnek vereyim.

E-100'e turret yanından 700 damage (500 metre)
    T-44'e önden 700 damage (200 metre)
    IS-7'ye turret üstünden 666 damage (45 metre)
    IS-7'ye önden 580 damage (45 metre)
    IS-4'e önden 614 damage (150 metre)
    AMX 13-90'a yandan 490 damage (120 metre)
    E-75'e yandan 540 damage (180 metre)

Görüldüğü gibi topun damage ortalaması 560 (420-700) olmasına karşın verilen hasar genelde ortalamanın üzerinde ancak sıkıntı şu bu damage neye göre hesaplanıyor Nihat'ın belirttiği gibi vurulan tankın zırhı rivayetten ibaret olabilir E-100'ün turret yanından yani 150mm zırhtan tam damage verirken AMX-13-90'ın 20mm'lik yan zırhından neredeyse minimum damage vermiş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.