Şimdi Ara

Objective c ufak sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuşmaya ilk önce bu konu hakkında ne kadar başlık açıldığının farkındayım aradım fakat istediğim cevabı bulamadım tekrar tekrar özür dilerim rahatsız olan illaki olacaktır.

Sıfır programlama bilgisi ile direk objective-c'ye başlayacağım bunun için herhangi bir rehber varmı?İngilizcem gayet iyi seviyede ingilizcede olur türkçe yok sanırım istediğim şekilde.Genelde c öğren c++ öğren ondan sonra objective-c'Ye geç demişler fakat ben c veya c++ veya başka bir dil için bir kaç ayımı(en azından) vermek istemiyorum.O yüzden bana ne önerirsiniz?Mac bilgisayarımı 1-2 ay içinde alıcam bu süre içerisinde temel programlama bilgisini öğrenebileceğim bir kaynakta olabilir şimdiden hepinize teşekkür ederim.

• tabii ki direk objective c ile başlayabilirsin ancak neyin hayalini kurduğunu az çok anlayabiliyorum. sıfır programlama bilgin var ve hemen ios için geliştirme yapmanın hayalini kuruyorsun. o iş sandığın kadar kolay değil. mobile geliştirme yapmak desktop geliştirmeden daha da zordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

tabii ki direk objective c ile başlayabilirsin ancak neyin hayalini kurduğunu az çok anlayabiliyorum. sıfır programlama bilgin var ve hemen ios için geliştirme yapmanın hayalini kuruyorsun. o iş sandığın kadar kolay değil. mobile geliştirme yapmak desktop geliştirmeden daha da zordur.

azmedip bu yaz öğrenmeye çalışacağım daha zor olduğunu bir arkadaşım sayesinde biliyorum güzel bir kaynak bulursam zaten 2 haftaya macbook alıyorum başlayacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C++ C'den daha zor bir dil mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.