Şimdi Ara

Objektif bozuldu | Canon EOS 300D | 18-55

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EOS 300D'min 18-55 standart objektifi bozuldu. Bir kaç gün önce 18-24mm arası fotoğraf çekmek isterken "err 99" hatası verdi. Bu sorun bir çok nedenden ortaya çıkabiliyormuş. Dün de diğer aralıklarda da çekmemeye başladı. Diyaframı kısıp açtığımda, odak uzaklığını veya perde hızını değiştirdiğimde arada sırada çekim yapabiliyorum ancak çok düzensiz. Yani şu ayarlarda düzgün çalışıyor diyemiyorum. Bugün yine bambaşka bir sorun ortaya çıktı, fotoğraf çekerken vizörden baktığımda görüntü olduğundan karanlık görünüyor. Ancak fotoğraf çekmeyi başardığımda görüntü olması gerektiği gibi işleniyor. Yani vizörde de sorun çıkmaya başladı. AF modunda odaklanmayı yapamıyor artık, MF'de de odaklanmayı algılayamıyor. Bu süreçte hiçbir şey anlayamadım, birden bire sorunlar oluşmaya başladı ve bugün bu duruma kadar geldi. Salgın bir hastalık yayılıyor gibi içinde. (:
    Böyle bir sorun yaşayan arkadaş var mı acaba? Ya da bunun neden kaynaklandığını tahmin edebilecek? Şimdiden yeni objektifler araştırmaya başladık, bunun için de tavsiye alabilir miyim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.