Şimdi Ara

OBLİO MUSIC PLAYX ALDIM, SORUSU OLAN VARSA YANITLARIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
31.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oblio music tone aldım. Aynı sorun bende de çıktı bir çok şarkıda denedim %80 inde şarkılar 4-5 sn ilerisinden başlıyor.Sonrasında en başa sarınca doğru yerden başlıyo ama şarkıyı baştan açınca yine sorun oluyo. Teknosa ya gittim kadın ürünün aynısından elime tutuşturdu geldim denedim Yine aynı sorun tabiki de. Tekrar gidicem. Geri vericem Almayın derim ben ..
  • Beyler ürün 8GB kartı destekliyormu ?
  • Millet benim bi sorum olacak.Bu mp3 çaların sesi nasıl açılıyor :S geceden beri uğraşıyorum vol tuşuna bastıktan sonra ileri geri tuşuna basınca hiçbir şekilde oynmıyor.Gece geç yattım onun yüzünden :S
  • Arkadaşlar ben bu Oblio Music PlayX'i daha yeni aldım. Ama ayarlarıyla oynarken yanlışlıkla ekran ışığını kapattım ne yaptıysamda açamadım. Resetlemek te fayda etmiyor. Rica etsem biriniz bana ekran ışığının ayarlandığı menüye nasıl ulaşabileceğimi tarif edebilir mi?
  • (only_reziel)arkadaşım geri alma tuşuna bas en baştan başlıyo we eğer liste yaparsan müzikten müziğe geçince baştan başlıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit001 -- 20 Kasım 2010; 13:05:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivanckoc

Millet benim bi sorum olacak.Bu mp3 çaların sesi nasıl açılıyor :S geceden beri uğraşıyorum vol tuşuna bastıktan sonra ileri geri tuşuna basınca hiçbir şekilde oynmıyor.Gece geç yattım onun yüzünden :S

vol tuşuna bas şuan çalan müzikte aşşağıda vol yeşil yanıp sonuyor sonra ileri sarma tuşuna basınca çoğalır geri sarmaya basınca azalır
  • ya bende teknosadan aynı şekilde aldım yüklediğim şarkıları ileri başlıyor ve m tuşu tam işşev görmüyordu götürdüm servise gitti sonuç bekliyorum ya seninde şarkıları 5sn filan ileridenmi başlatıyor
  • ya lütfen yardım bi tek benim mp3 mmü şarkıları ileriden başlatıyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit001

(only_reziel)arkadaşım geri alma tuşuna bas en baştan başlıyo we eğer liste yaparsan müzikten müziğe geçince baştan başlıyo

Kardeşim liste yap derken ? bende de 5 saniye geç başlıyor şarkılar.başa sardırınca oluyor ama öylede tat alınmıyor. Bide mesela şarkılarda liste yaptım diyelim.yabancı yerli bilmem ne diye ayırdım.öyle yapıp tekini seçtiğim zaman parça listesi yine tüm şarkıları görüyor.buna çözüm varmı

• oblio music tone aldım ama bunu nası şarj ediorz ya usb ye baalayıp bilgisayarımda sağ tıklayıp cıkar diince ekranda hic bi deişme olmuo şarj etme moduna gecmesi gerekmio mu
  • Ya ben de aldım bu aletten aynen bende de şarkılar - hepsi değil ama geneli - 5 6 sn ileriden başlıyor. aletten çok memnun olan arkadaşlarda da durum bu mudur yoksa burda 4 5 kişi çok mu bahtsızız
  • şarkıyı ileriden çalmaya başlama sorunu bende de var.
  • oblio mun ekranı dondu.. şarkı çalarken birden dondu ekran hiç bir şey yapılmıyor. kapanmıyor.. pc ye takıyorum tanımıyor.. sorun nedir ne yapmalıyım? yardım edebilecek biri var mı?
  • Ses kalitesi nye bukadar kötü param ziyan oldu resmen
  • Merhabalar. Forumda yeniyim. Daha dün Best Buy'dan oblio music tone mp4 player aldım. Herşey normal ama benimde diğer arkadaşlarınki gibi şarkılar 3-5 saniye sonrasından başlıyor. şarkının başına alınca da yine aynı yerden başlıyor. asla baştan başladığını görmedim. çok sinir bozucu. bunu tam anlamıyla gidermenin bir yolu var mıdır? cevapları okudum. bir arkadaş öneri sunmuş onu da yaptım fakat oda olmadı. eğer tam bir çözümü olan varsa ve bizlerle paylaşırsa adıma çok memnun olurum.
  • oblio bende aldım çok memnunum 5 saniye ilerden başlama olayı bendede var ama büyütcek bi durum deil bana göre :) bazı arkadaşlar video çalıstıramıyomus çalıstırmayı anlatcağım size..

1. şimdi kocaman boyutlu bi videoyu küçücük ekranda çalıstıramayız deilmi :)
    2. onun içinde oblionun kutusunda ufak bir cd vardır onu takın çalıstırın içinde AVI Converter dosyası var oraya girin ve programı yükleyin.
    3. sonra masaüstünden AVIConverter Programını Açın.
    4.sol altta Add Yazan Yere tıklayın.
    5.Resolution 128x128 olucak .
    6. Source File yerinden koymak istediğiniz videoyu seçin (sağdan kare yerine tıklayarak seçebilirsiniz.)
    7.alttaki Target File Path yeri buradan dosyayı kaydedilcek yeri seçiyosunuz masaüstü yaparsınız belgelerim vs.
    8. Target File Name buradan videonun adını değiştirebilirsiniz noktalama işaretleri olmucak şekilde bi isim yazınız aksi halde videoyu yapılandırmaz.

VE BUNLARDAN SONRA SAVEYE TIKLIYORUZ VE CLOSE DİYORUZ GENE ALTTA ADD DEL' İN YANINDA CONVER NOW OLAN YERE TIKLAYIN VE VİDEOYU MP3 ÇALARIMIZIN BOYUTUNA GETİRMESİNİ BEKLEYİN YUKARDA YÜZDE OLARAK YÜKLENMESİNİ GÖREBİLİRSİNİZ.

BUNLARDAN SONRA 7. AŞAMADAKİ KAYDETTİĞİMİZ YERDEN VİDEOYU ALIP MP3 ÇALARIMIZA KOYUYOZ VE VİDEO KISMINDAN AÇIYORUZ :)

BEN BU ALETLE NORMAL MP3 DİNLEMEK YERİNE KLİPLİ MÜZİKLER DİNLİYOM HALA 1 GB BOŞLUK VAR DOLDURMAYA ÇALISIYOM MANYAK ALET TAVSİYE EDERİM..

YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA :)

• Şarkıyı ilerden başlatma sorunu yüzünden servise gönderdim, yapamadılar, paramı geri verdiler :)
  • bende dün music plus x modelini aldım teknosadan aynı şey bundada var şarkılar 5-6 sn ileriden başlıyor,ne yapmalıyım geri götüreyimmi dersiniz ?
  • Merhaba arkadaşlar, şarkıları ileriden başlatma sorununun nedenini öğrendim. Bu sorun kullanılan işletim sisteminde kaynaklanıyor. Aynı sorun Energy Sistem 32 sersi MP4 Player'larda da var. Bir cihaz alırken bu sorunu anlamadan satın almayın.
  • benimki kastı napabilim hafıza kartı taktım don du kaldı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.