Şimdi Ara

OBLİO MUSIC PLAYX ALDIM, SORUSU OLAN VARSA YANITLARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
31.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün teknosadan oblio musıc playX aldım önce kendi kulaklıgı ile dinledim rezalet hemen geri veremeye gidecektim ama birde aklıma evdeki sony kulak içi kulaklıkla dinlemek geldiki, iyiki denemişim bana göre bu paraya harika ötesi bir alet,

59,90 tl ama birde şu var ekolayzır ayarı ters yapacaksınız adamlarda moda böyle sanırımben begendim tavsiye ederim,

ama sizlere şunu sormak istiyorum buna başka bir kulaklık almak istiyorum ve vatandan şu kulalıkları buldum nedersiniz,

phılıps marka kulaklıklar,

SHS 4701 çengelli beyaz,
    SHS 4700 çengelli siyah,
    SHS 8001,

bu kulaklıklar hakkında düşünceleriniz, ben izmirde oturuyorum ve internetden almak istemiyorum, eger izmirde daha bu fiyat civarına iyi kulaklıklar tavsiye ederseniz sevinirim ama bunlar iyi ise bunları alacagım,

kulaklıkların fiyatları 25-30 tl arası

birde ben bunda Video oynatmayı beceremedim, ama iyi bir kulaklıkla ve özel ekolayzır ayarı ile süper bir cihaz (kendi para kategorisinde), birde bende sansa clipte var ve W700 telefonumda var inanın onlar kadar kaliteli çalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35izm -- 14 Şubat 2010; 3:22:42 >

• Bugün de gittim bu kulaklıgı aldım ama best buydan 68 tl ve ses baya farketti, alacak arkadaşlara bu MP3 ve bu kulaklık birlikteligini tavsiye ederim.
  • sorum şu
    firmanın ver servisin vermeye yanaşmadıgı

music play g2 modellerının
    firmwarei

önermeyin su markayı lutfen
    daha firmware guncelemeden acizler

minton bile firmware verebiliyor siştesinde
    bunlar sitelerini hacklettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

sorum şu
    firmanın ver servisin vermeye yanaşmadıgı

music play g2 modellerının
    firmwarei

önermeyin su markayı lutfen
    daha firmware guncelemeden acizler

minton bile firmware verebiliyor siştesinde
    bunlar sitelerini hacklettiler

iyide arkadaşım neyin ''firmwarei''illa her aldıgımız şeye bumu gerekiyor bende aldım ve süper memnunum ve bende CX2 kulaklık aldım mklemmel, ha dersinki sende kulak yok atıyorsun,

şimdiye kadar sony, phlıps ve creatıv, sansa clip kullandım (bu fiyat katagorisinde) hiçte adi bir cihaz degil ve denemeden çamur atmayalım dinleyin ama kendi kulaklıgı rezalet bir şey ben herkese tavsiye ederim harika, illa marka saplantımız olmasın, minton yazlım veriyor diyorsunuz ama cihzların sesi rezalet okulda arkadaşlarda minton dolu hemöen hemen hepsini dinledim dandik.

• denemden camur atan yok
    cihazada kotu demıyorum
    amam servıs berbat...

cevap alamk mumkun degıl...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

denemden camur atan yok
    cihazada kotu demıyorum
    amam servıs berbat...

cevap alamk mumkun degıl...

Sayın arkadaşım türkiyede hangi servis iyiki, benim arçelik çamaşır makinem bozuldu 2 sene ugraştım, birde türkiyenin en yaygın servisi bunlar, ben aldım sesi hoşuma gitti ve tavsiye ediyorum zaten begenmeyince teknosa geri alıyor,

ben aldım kulaklıgıda degiştirdim süper.
  • öncelikle bu konuyu açtığın için teşekkür ederim ne zamandır teknosada görüyorum bu ürünü ve kafama takıldı çoktandır bende yakın zamanda mp3 alıcam bu ürünün 99 tl olan modeli vardı kararsız kaldım bir yandan markası konusunda endişem var alırda kötü mal çıkarsa diye ama diğer yanda özelliğine göre iyi fiyatı var cazip geliyor sony gibi markalara para bayılsam mı yoksa bunu mu alsam diye kıvranıyorum sorularım şunlar;
    1-ses kalitesi nasıl? bende sony kulaklık var onu kullanıcam zaten
    2-radyo varmı??
    3-şarj olayı nasıl?? yoksa pilli mi?
    4-artırılabilir hafıza varmı??(var diye duymuştum)
    5-almaya değer mi? yoksa kaliteli markalara mı yönelmeli?
    sorularımı cevaplarsan minnettar kalıcam şimdiden teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenal-fabregas

öncelikle bu konuyu açtığın için teşekkür ederim ne zamandır teknosada görüyorum bu ürünü ve kafama takıldı çoktandır bende yakın zamanda mp3 alıcam bu ürünün 99 tl olan modeli vardı kararsız kaldım bir yandan markası konusunda endişem var alırda kötü mal çıkarsa diye ama diğer yanda özelliğine göre iyi fiyatı var cazip geliyor sony gibi markalara para bayılsam mı yoksa bunu mu alsam diye kıvranıyorum sorularım şunlar;
    1-ses kalitesi nasıl? bende sony kulaklık var onu kullanıcam zaten
    2-radyo varmı??
    3-şarj olayı nasıl?? yoksa pilli mi?
    4-artırılabilir hafıza varmı??(var diye duymuştum)
    5-almaya değer mi? yoksa kaliteli markalara mı yönelmeli?
    sorularımı cevaplarsan minnettar kalıcam şimdiden teşekkürler

konuyu açan arkadaş yok ama bende bunu okuyorak aynısını aldım ve sorularını yanıtlayım ben,

1 - eger kendiniz ekolayzer ayarı yaparsanız süper, kendi kulaklıgı çok rezil,
    2 - benim aldıgım modelde radyo yok,çünkü radyoda sevdigim müzik çıkacak diye bekleyemem,
    3 - kendi içinde pili var normal kullanım şartlarında 3 - 4 gün gidiyor bana USB şarj ediyorum bilgisayara baglayarak ama dikkaktimi çeken şey DVD takıncada şarj oluyor motorola şarj aleti ilede şarj oluyor bu iyi,
    4 - evet artırılabilir hafızası var bende 1GB bellek vardı onu taktım oldu 3GB,
    5 - bence almaya deger neredenmi biliyorum evimde sansa clip dahil bir çok marka var ve onlarla kıyaslayınca ne salakmışım bir sürü narkaya para verişim diyede düşündüm hani

benim aldıgım bu

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360941&CS_Category=_SBA_714_1662_649_5688&CS_Catalog=_mp3&T_Category=_MP3_CALAR714

• konuyu açan arkadaş yok ama bende bunu okuyorak aynısını aldım ve sorularını yanıtlayım ben,

1 - eger kendiniz ekolayzer ayarı yaparsanız süper, kendi kulaklıgı çok rezil,
    2 - benim aldıgım modelde radyo yok,çünkü radyoda sevdigim müzik çıkacak diye bekleyemem,
    3 - kendi içinde pili var normal kullanım şartlarında 3 - 4 gün gidiyor bana USB şarj ediyorum bilgisayara baglayarak ama dikkaktimi çeken şey DVD takıncada şarj oluyor motorola şarj aleti ilede şarj oluyor bu iyi,
    4 - evet artırılabilir hafızası var bende 1GB bellek vardı onu taktım oldu 3GB,
    5 - bence almaya deger neredenmi biliyorum evimde sansa clip dahil bir çok marka var ve onlarla kıyaslayınca ne salakmışım bir sürü narkaya para verişim diyede düşündüm hani

benim aldıgım bu

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360941&CS_Category=_SBA_714_1662_649_5688&CS_Catalog=_mp3&T_Category=_MP3_CALAR714

teşekkürler benim için tatmin edici bir açıklama oldu o zaman oblio da listemde düşünücem bunu da

• erdenar

kusura bakmayınız özel mesaj atamıyorum,

bendede sansa clip var ama ben şu iyi diyemem neden mi bu damak zevki gibi, göz zevki gibi bir şey ben begenirim siz begenmezsiniz ama sansa clip, sony, W700 kullanan biri olarak bence alınacak bir ürün eger ekolayzer ayarlarını kendiniz yaoarsanız, içinden çıkan kendi kulaklığını kullanmazsanız, sanca clip bence başka bir kulvarda sanki bana daha başka bir türe yatkın gibi geldi bende 1GB hafıza vardı onuda taktım oldu 3GB ve ben çok memnunum 3 - 4 gün gidiyor bana şarjı (bütün gün tabiiki dinlemiyorum) ama inanın alınacak bir ürün sadece benim aldıgım modelde radyo yok bilginiz olsun, eger çevrenizde arkadaşlarınızda varsa dinleyin begenerek alın yada izmirde oturuyorsanız size dinleteyim öyle alın.
  • Anladım teşekkür ederim.teknosada inceleme imkanı varsa bakıp öyle alayım en iyisi.
  • Bugün Oblio PlayX aldım. Açtım. Şarja taktım. Bir süre sonra çıkardım açtım. Ekrana iki tane puzzle parçası çıktı. Bunun sebebini biliyor musunuz acaba?
  • Bir önceki sorunu çözdüm. Off durumunda çalışıyor :D Ama video oynatamıyorum bir türlü.

Yardımcı olabilecek var mı?
  • Bende aldım katologunda opsiyonlu radyosu olduğu yazıyor ama radyosu yok aldığm için pişmanım:((
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman1979

Bende aldım katologunda opsiyonlu radyosu olduğu yazıyor ama radyosu yok aldığm için pişmanım:((

geri ver, geri verme hakkın var zaten.
  • Dün Oblio music play x Aldım Son 1 tane açılmamış kutu depoda kalmıştı herkes almış :D Şansıma Çok Güzel Video da Oynatabiliyorum ve Ses kalitesi Çok güzel Hafif Ve Hafıza Kartı takılabiliyor ve Hafıza kartını diğer mp4 ler gibi 2 saat yüklemiyor taktınız mı gstericiden hemen resim video müzik dinleyebiliyorsunuz :D Verdiğiniz paraya değiyor.
  • bende geçen hafta aynısından oblio 4gb music plus x aldım. fakat karşılaştığım tek sorun aldığım bu ürünün her şarkıları 5 saniye kadar ileriden başlatması. örneğin bir şarkıyı kendim de başlatsam, sıradan otomatik te gitse hep şarkıları 5 sn ileri den çalmaya başlıyor ve müziğin tadı kaçıyor. belki "ayarları kurcala atladığın detaylar vardır" diyebilirsiniz ama en ince detayına kadar denemediğim ayar, seçenek, firmware kalmadı. acaba aynı sorunu yaşayanlar varmıdır? bu sorunu nasıl hallederim lütfen yardım edebilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only_raziel -- 24 Haziran 2010; 13:58:50 >
  • Bnce Sorun cihazdadır Hiç dikkat etmemiştim şimdi bi bakıyım dedim de . Öyle bi sorun yok . Bence bi geri götür Belki Sorun vardır.
  • ya beyler bende video çalıstıramadım eger çalıstıranlar warsa hangi formatları desteklediğini felan yazarsa bizde ugrasırız biraz. normal sartlarda avi destekliyo felan diyo ama olmadı

bi de bu sarkıları 5 saniye gec baslatma olayı war bende de yapıyo ama herzaman değil. firmware olayıyla felan çözülüyosa yardım pls.
  • kaprimin cebinde unuttum... annem de bakmadan çamaşır makinesine atmış.. simdi iş işten gectikten sonra görüldü tabii.. açmayı denedim açılmadı.. ne yapmam gerekir.. ve istanbuldan alınmıştı..izmirdeyim...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.