Şimdi Ara

Oblio Tablet Mint 8x8 Çift kameralı Hızlı işlemcili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oblio'nun tablet mint serilerinin en yeni ürünü Mint 8x8

Ürün çift kamerası ve hızlı işlemcisi ile gerçekten rakipsiz...

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/oblio-tablet-mint-8x8-kacirilmiyacak-firsat-59683415

Ürünün özellikleri:

İşletim Sistemi Android 4.0
    Dokunmatik Ekran 5 parmak A+ Kapasitif

RAM 1 GB DDR3
    Dahili Bellek 4 GB (32 GB Harici bellek)
    İşlemci Hızı Cortex A8- 1 GHZ

Aksesuarlar

ADAPTOR
    GARANTİ BELGESİ
    KULLANIM KLAVUZU
    USB KABLOSU
    KULAKLIK
    Kılıf Hediyeli

• Herkes Tablet Sahibi olsun iyi cihazlara kavuşsun diye teknolojiyi yakından takip ediyoruz...
  • 9,7 veya 10,1 inc iyi performanslı bir tablet arıyorum yapabilceğiniz bir tavsiye var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

9,7 veya 10,1 inc iyi performanslı bir tablet arıyorum yapabilceğiniz bir tavsiye var mı

Merhaba,

Acele seçim yapıp tablet zevkinizi geri planda bıraktırmamak adına yeni gelicek olan chipsetleri bekleyebilirsiniz.

9,7 ve 10.1" ekranlı tabletler daha fazla performans gerektirdiğinden şuanki işletim sistemleri uygun fiyatlı tabletlerde iyi performansı göreceli olarak sunmakta.

Şuan için bu baktığınız ürün tablet PCler arasında en dolu ve en iyi performanslı üründür. Fkat iileriki dönemlerde Oblio olarak 9,7" yüksek performanslı Yüksek kalitede ekranlı ve uygun fiyatlı tablet getirmeyi planlıyoruz.
  • Oblionun mint plus 7 modelini kullanıyorum. Gayet memnunum. Arkadaşlarıma da tavsiye ettim, bir kaç arkadaşıma incelettim fiyatını duyumca çok şaşırdılar ve hemen almak istediler. Fakat hiç bir yerde kalmamış. Bendeki model 7" ekrana sahip ve ram 512. Bu yeni modelde 1gb ram varmış. Fiyatı da uygun geldi bana. Her hangi bir mağazada var mı acaba? Gidip incelemek istiyorum? Arkadaşlarım tablet almak için benden haber bekliyorlar.

Not: Piyasada uygun fiyata böyle özelliklere sahip RESMİ GARANTİLİ cihazlar malesef yok. Bence Oblio bu işin hakkını veriyor.
    Açıkcası garantisiz ürünlerden mümkün olduğunca uzak duruyorum. Sonuçta elektronik ürün, bir sorunla karşılaştığımda muhatab bulmak çok önemli.
  • Ürünlerimizi ElectroWorld Media Markt ve Saturnlerde rahatlıkla bulabilirsiniz.
  • Bu ürün Turkcell VINN usb 3G adaptörü ile kullanılabiliyor mu? Eğer öyleyse sürücüleri nasıl bulunur?
  • Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazian_12

Oblionun mint plus 7 modelini kullanıyorum. Gayet memnunum. Arkadaşlarıma da tavsiye ettim, bir kaç arkadaşıma incelettim fiyatını duyumca çok şaşırdılar ve hemen almak istediler. Fakat hiç bir yerde kalmamış. Bendeki model 7" ekrana sahip ve ram 512. Bu yeni modelde 1gb ram varmış. Fiyatı da uygun geldi bana. Her hangi bir mağazada var mı acaba? Gidip incelemek istiyorum? Arkadaşlarım tablet almak için benden haber bekliyorlar.

Not: Piyasada uygun fiyata böyle özelliklere sahip RESMİ GARANTİLİ cihazlar malesef yok. Bence Oblio bu işin hakkını veriyor.
    Açıkcası garantisiz ürünlerden mümkün olduğunca uzak duruyorum. Sonuçta elektronik ürün, bir sorunla karşılaştığımda muhatab bulmak çok önemli.

Bende 8X8i DC sahibiyim . Dediğiniz gibi garantisiz ürünlerden uzak durmaya çalısıyorum elimden geldiğince . Oblio mp3 ve mp4 de kendini kanıtlamıs bir marka . bu fiyatlara tablet bakıyordum oblio görünce tereddüt etmedim açıkçası .
    EFTAŞ garantisi altında . Call Center bile var :) daha ne olsun .
    Ekran kalitesiz biraz haricinde herşey stabil çok akıcı özellikle interneti hızlı .

• videosunda cok belirgin bi sekilde gosteriyor.. ekran kalitesi pek te iyi degil gibi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.