Şimdi Ara

Oblivion (2013) | Tom Cruise - Morgan Freeman (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
2
Favori
15.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk eleştriler olumlu. Kötü bir film olmadığı her yönden belli.
  • Bu nalet şehre geleceğini zannetmiyorum ama gelirse mutlaka giderim bu filme. 1080p beklenmez
  • Sinemaya gitmeye değermi orası tartışılır ama iyi filme benziyor
  • Marmara park takine kesinlikle gitmemeniz gerken film imax i birak 3d bile degil. Once gozlukler veriliyor sonra toplaniyor. Imax yayinmid yalan yalan en rezalet yer. Daha ilk yarisi bitti filmin suan icin gidisat fena degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Marmara park takine kesinlikle gitmemeniz gerken film imax i birak 3d bile degil. Once gozlukler veriliyor sonra toplaniyor. Imax yayinmid yalan yalan en rezalet yer. Daha ilk yarisi bitti filmin suan icin gidisat fena degil.

Ekleme: film imax 3d degil imax 2d dir gidecek kisiler 3d imax icin gitmeyi dusunmesin

• Hazır 2d film bulmuşken kaçırmak istemiyorum....

• İstanbul optimum avşar sinemasında ilk seans 7 lira.Yarın erken kalkmam gerekecek ve derse geç kalıcam ama yinede gidicem, umarım değer.
  • izleyenlerden yorumlarını bekliyorum
  • Film güzel aslında o kadar sönük değil. Ama hikayede bir kaç eksiklik var gibi geldi bana. Hani evden çıkarken herşeyi alırsınızda bir şey eksik gibi gelir ya bu da onun gibi Sırf Morgan Freeman'in filmdeki karizması için bile gidilir.

Filmin sonu ve içeri ile ilgili spoiler var o yüzden sadece izleyenler baksın ilk yarıyı izleyenler girmesin bile

Adamın ölümü bile karizma ya,keşke daha çok Morgan Freeman sahnesi olsaydı
    Ek olarak Klonların olması,oluştururması ve hikayenin gidişatı ile ilgili bir kaç detay gözüme çarpı. Bir çok klon var ama bu Juila'nın olduğu gemi vardı kara kutusundan Jack ve Victoria gemide kalmıştı. Bu hikayenin başı olmalı ki ondan sonra Jack Ve Victoria klonlanıyor. Ama o sırada zaten yer yüzünde Klonlar vardı. Peki bu Delta uykusunda insanların dünyaya düşmesi o 60 yıllık süreyi kapsıyor sanırım. Ama yinede Klonların hepsinin aynı şeyleri hissedebilmesi ve o Tech 52'deki Jack nasıl biliyordu o evi? Böyle bir kaç soru daha var aslında hikaye ile ilgili

• Filme sadece Morgan Freeman olduğu için gittim.İlk yarı sıkıcı geçti ama 2. yarı iyiydi.Film IMAX olsa çok güzel olabilirdi.Bence 3D de yokken sinemada izlemeye değecek bir film değil,malum sitelere düşünce 1080p izlemek daha mantıklı. 6/10
  • Moon filmine benzer bir yapım

8\10

• Yarın gideceğim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 13 Nisan 2013; 9:47:08 >
  • İzlerken Moon ve Independence Day karışımı birşey gördüm. Hiç beklediğim gibi çıkmadı açıkçası, oysa After Earth ve Elysium'un da ötesine koymuştum bu filmi, hayal kırıklığı yarattı. Hele sonu birebir kopya idi. Aksiyon olarakta zayıf kalmış ve hatta temponun düştüğü yerlerde ise feci sıkıcı bir hale bürünmüş. En kötü yanı ise öğeler çok tahmin edilebilir halde, film vermek istediği etkiyi de veremiyor. Sinemada izlenecek bir film olduğunu düşünmüyorum.
  • Ben de biraz kopukluk hissettim, hikaye olarak değil ama filmden ara ara kopuyorsunuz sanki izlerken, sürükleyici değil tam olarak. Onun dışında beğendim filmi: 6.5-7/10...
  • Moon filmine benzetenleri hiç anlayamıyorum açıkçası;

Klon konusu her bilimkurgu filminde kullanılabilir.Bu her uzay mekiği görülen filmi starwars'a benzetmek gibi birşey.

Bana göre bilim kurgu ve görsellik açısından tamamen doyurucu bir film olmuş.Yönetmenin her bilim kurgu filmini bundan sonra dikkate alıcam.(Önceki tron legacy filmide çok iyiydi.) Puanım 8/10.

Tom cruise yine şaşırtmadı..Yine bir final sahnesi yine bir düğme ve yine bir final sözü

Edit; Bu arada imax izleyebiliyorsanız imax izleyin arkadaşlar.Seyir zevkiniz 2 kat artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightdrive -- 14 Nisan 2013; 21:39:22 >

• quote:

Film güzel aslında o kadar sönük değil. Ama hikayede bir kaç eksiklik var gibi geldi bana. Hani evden çıkarken herşeyi alırsınızda bir şey eksik gibi gelir ya bu da onun gibi Sırf Morgan Freeman'in filmdeki karizması için bile gidilir.

Filmin sonu ve içeri ile ilgili spoiler var o yüzden sadece izleyenler baksın ilk yarıyı izleyenler girmesin bile

Ek olarak Klonların olması,oluştururması ve hikayenin gidişatı ile ilgili bir kaç detay gözüme çarpı. Bir çok klon var ama bu Juila'nın olduğu gemi vardı kara kutusundan Jack ve Victoria gemide kalmıştı. Bu hikayenin başı olmalı ki ondan sonra Jack Ve Victoria klonlanıyor. Ama o sırada zaten yer yüzünde Klonlar vardı. Peki bu Delta uykusunda insanların dünyaya düşmesi o 60 yıllık süreyi kapsıyor sanırım. Ama yinede Klonların hepsinin aynı şeyleri hissedebilmesi ve o Tech 52'deki Jack nasıl biliyordu o evi? Böyle bir kaç soru daha var aslında hikaye ile ilgili

Tech 52 bilmiyordu o yeri yanındaki diğer insanlar getirdi Julia'ya sürpriz yapmak için.
    Sallynin içinde olduğu uzay gemisi satürn yakınlarında belirdiği için insanların uzay mekiği ile gitmesi uzun sürmüştü bu yüzden uyutuldular.
    Jack astront koltuğunda tehlikeyi farkettiğinde uyutulan insanları dünyaya gönderdi.Sanırım gönderdiği mekiğin gücü ana mekik kadar olmadığı için dünyaya ulaşması 60 yıl aldı.Bütün klon jack'lerin aynı dna'dan üretilmesinden kaynaklı.Sanırım anılarında dna'lara işlendiğini düşünmüş senaristler

• quote:

Orijinalden alıntı: nightdrive

quote:

Film güzel aslında o kadar sönük değil. Ama hikayede bir kaç eksiklik var gibi geldi bana. Hani evden çıkarken herşeyi alırsınızda bir şey eksik gibi gelir ya bu da onun gibi Sırf Morgan Freeman'in filmdeki karizması için bile gidilir.

Tech 52 bilmiyordu o yeri yanındaki diğer insanlar getirdi Julia'ya sürpriz yapmak için.
    Sallynin içinde olduğu uzay gemisi satürn yakınlarında belirdiği için insanların uzay mekiği ile gitmesi uzun sürmüştü bu yüzden uyutuldular.
    Jack astront koltuğunda tehlikeyi farkettiğinde uyutulan insanları dünyaya gönderdi.Sanırım gönderdiği mekiğin gücü ana mekik kadar olmadığı için dünyaya ulaşması 60 yıl aldı.Bütün klon jack'lerin aynı dna'dan üretilmesinden kaynaklı.Sanırım anılarında dna'lara işlendiğini düşünmüş senaristler

Sally olayı nasıl yaşandı işte ilk o bir merak konusu Acaba aslın Jack ile Victoria'ya ne oldu insan merak ediyor. Bir çok Tech var anırım böyle. Ve hepsi aynı işi yapıp 2 hafta sonra döneceklerini sanıyorsalar neden çok fazla klon oluyor. Sonuçta hafızları sfıırlanıyor. Ya aslında geçmişini anlatan bi film yapsalar güzel olur

• Bu tür filmleri severim ben. yarın akşam üstü gideceğim. merakla bekliyorum. Morgan Freeman bile yeter zaten.
  • Ben de gittim bu filme. Öyle aman aman bir film değil. 7/10. Valkyrie de vurulmadan önce live long our sacred germany diyordu şimdl f##k you, sally diyor. 3D olsa iyi olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: nightdrive

Moon filmine benzetenleri hiç anlayamıyorum açıkçası;

Klon konusu her bilimkurgu filminde kullanılabilir.Bu her uzay mekiği görülen filmi starwars'a benzetmek gibi birşey.

Bana göre bilim kurgu ve görsellik açısından tamamen doyurucu bir film olmuş.Yönetmenin her bilim kurgu filmini bundan sonra dikkate alıcam.(Önceki tron legacy filmide çok iyiydi.) Puanım 8/10.

Tom cruise yine şaşırtmadı..Yine bir final sahnesi yine bir düğme ve yine bir final sözü

Edit; Bu arada imax izleyebiliyorsanız imax izleyin arkadaşlar.Seyir zevkiniz 2 kat artıyor.

Bende IMAX olsa güzel olurmuş dedim,varmış zaten bilsem IMAX izlerdim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.