Şimdi Ara

Oblivion (2013) | Tom Cruise - Morgan Freeman (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
2
Favori
15.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

beyler spoiler vermeden bi soru soracam filmin sonunu pek anlayamadım sondaki eleman klon muydu?

hani hatirlarsan tom cruise radyasyonlu bolgeye girince orada 52 idi numarasi sanirim bir klonuyla dovustu..iste o dovustugu klon o klon..en son konusan ses te onun..diyoki 3 yil gecti seni gormemin ardindan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın IMAX'de gidiyorum bir aksilik olmazsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Yarın IMAX'de gidiyorum bir aksilik olmazsa.

keşke izleyebileydim ımax de..bir de film müzikleri de dedikleri kadar harika.. film izlerken cok anlamıupsunuz filme cok guzel yedirilmiş.. ama cıktıktan sonra bulun dinleyin muthıs muzikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 18 Nisan 2013; 23:26:49 >
  • çok iyi değildi ama sinemada izlenilir 7/10
  • 2013'ün bomba sezonu için güzel bir açılış oldu.

Öncelikle 2D olması ve başta ses efektleri olmak üzere IMAX'i çok iyi kullanması kafadan filmi sevdirdi.Konu iyi işlenmiş genel olarak potansiyelide harcamamışlar elbette daha da iyi olabilirdi.Birçok soru işareti bırakarak bilim kurgu görevinide yerine getirmiş oldu Tom Cruise çok iyiydi Victoria rolündeki ablada tam aşık olmalıktı Morgan reyis zaten ayrı bir hava katmış bizim Lannister'da role yakışmıştı.

Görsel efektler çok temiz ve kaliteliydi flu olup karmaşada güme giden sahne görmedim mekan kostüm ve futuristik şeylerin tasarımlarıda çok kaliteliydi zaten filme genel olarak türünün en iyisi değil ama türünün en kalitelilerinden birisi diyebilirim kısaca.

Sonunda seni görmemin ardından 3 yıl geçti derken neyi kast etti?

Birde o klon ablalardan birini alabilirdim yazık oldu hepsine.

• Filmden cıktıktan sonra. bir çok şey havada kaldı hissine kapıldım. ızlemezseniz birsey kaybetmezsiniz + illuminati

• aksiyon sahnesi az film sonlarına doğru kopukluk hissettim sinemada izlenicek bir kısmı yok gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

2013'ün bomba sezonu için güzel bir açılış oldu.

Öncelikle 2D olması ve başta ses efektleri olmak üzere IMAX'i çok iyi kullanması kafadan filmi sevdirdi.Konu iyi işlenmiş genel olarak potansiyelide harcamamışlar elbette daha da iyi olabilirdi.Birçok soru işareti bırakarak bilim kurgu görevinide yerine getirmiş oldu Tom Cruise çok iyiydi Victoria rolündeki ablada tam aşık olmalıktı Morgan reyis zaten ayrı bir hava katmış bizim Lannister'da role yakışmıştı.

Görsel efektler çok temiz ve kaliteliydi flu olup karmaşada güme giden sahne görmedim mekan kostüm ve futuristik şeylerin tasarımlarıda çok kaliteliydi zaten filme genel olarak türünün en iyisi değil ama türünün en kalitelilerinden birisi diyebilirim kısaca.

Sonunda seni görmemin ardından 3 yıl geçti derken neyi kast etti?

Birde o klon ablalardan birini alabilirdim yazık oldu hepsine.

uc yil once klone 52 , klon 49 la bubleship in yaninda colde dovustuler.o sirada hatirlarsan klone 52 ,olga kurylenko yu gordu..olga nin cocugu 3 yasina gelmis.demekki klone 52 uc yildir avare avare geziyormus..ve copculer onu bulup olga nin evine getiryorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Bunun Elder Scroll'ün Oblivion'u ile alakası yok sanırım.
    Hikayesi IMDB'de görüldüğü üzere farklı.

Adamlar Elder Scrolls'sa bağlamış Takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

Takipteyim derken hocam?
    Film çıkalı 2 hafta oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitovski

quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

Takipteyim derken hocam?
    Film çıkalı 2 hafta oldu

Konuyu Takipteyim ! Bir Metrobüse binsen 50 kere Oblivion'nun afişini ister istemez görebiliyorsun ..

• spoilerli bir konu açsaydınız keşke ya

yanarım yanarım hiç uzaylı göremedik ona yanarım.

su toplayan uzay gemisinde hiç su yoktu ona yanarım.

güneş olduğu gibi hidyojen dolu ona değilde dünyadaki suya göz dikmelerine yanarım.

bi kaç km çapında bir ay patlayınca tüm dünya depremlerden harap olurmuşş ona yanarım.

52 numaranın 49 numaraya saldırmasına yanarım.

moon un dünya versiyonu olmasına yanarım.

vikinin ölmesine yanarım.

işi basit bir kıskançlıkla bitirmesine yanarım.

tüm klonların aynı hafızaya sahip olmasına yanarım. adamı silinmiş hafızasıyla kopyalayıp hepsinde aynı anıların olmasına yanarım.

vikinin ağlar gibi gülümsemesine yanarım :)

jack istasyona giriyor bombayı manuel patlatıyor o arada öldürülse bomba patlamayacak o kadar emek boşa gidecek ona yanarım.

delta uykusundaki vatandaşın dna izini tespit edemiyor halbuki toprakdan bile jackin izini tespit etmişlerdi ona yanarım.

2 hafta sonra bunlar tatile nereye gidecekdi göremedik ona yanarım :)

viki bikini giyicekmiydi ona yanarımmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 21 Nisan 2013; 17:00:27 >

• Uzun zamandır izlediğim en iyi bilimkurgu.Müthiş olmuş.İzleyin mutlaka ama sinemada izleyin.
  • Ben de filmi beğenenlerdenim. Bilim kurgu dalında 7 puan bende de alır. Özellikle film soundtrackleri seven arkadaşlar bu filminkini beğenirler diye düşünüyorum. İki gündür filmin müziklerini dinliyorum.
  • Film idare ederdi ama

]konusu hakkında hiçbir fikrim olmamasına rağmen Tom Cruise'un taraf değiştireceğini 15. dakikadan sonra anladım izleyen çoğu kişi de anlamıştır bu bakımdan Son Samurayın teknolojik versiyonu olmuş biraz

Beklentim olmadan gittim filme o sebepten eleştirme isteği duymuyorum pek ama eleştirilecek yerleri mevcut.

Ayrıca Viki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luca Brasi -- 23 Nisan 2013; 17:58:38 >
  • arkadaşım gitmiş beğenmemiş

fragman güzel ama film o kadar değil

3 kişi ile film çekmişler dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

arkadaşım gitmiş beğenmemiş

3 kisi degil 10 kisi vardi

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

arkadaşım gitmiş beğenmemiş

Filmin ilk yarısı 3 kişi evet İkinci yarı bu sayı 5-6 felan oluyor

Ama izlenebilir ya kötü değil biraz karmaşık gibi duruyor sadece

• Film öyle wow hayatımın en iyi filmi diyebileceğimiz bir film değil. Ama evde canınız sıkılıyorsa bilim kurgu filmlerini seviyorsanız keyifle izlebileceğiniz bir film.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.