Şimdi Ara

Oblivion:Caught in the Hunt

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Fort Griefe geliyorum içerde 3 bekçiyi öldürüp anahtarlarını alıyorum dışarı çıkınca oyun donup kalıyor. Aleron die bi herif dönüp duruyor önümde sanırım buglu bir questmiş ben çözemedim uesp.net'tekini ingilizcem iyi olmadığı için yardım ederseniz sevinirim
    uesp.net'teki açıklama

Fort Grief
    Step into the boat and activate it to be transported to the island. The switch for the gate into Fort Grief is just to the right of the locked gate, on the ground. Inside you will find Aleron, who informs you that he was tricked into coming to look for the axe as well, but it's really a game where you are hunted to the death. Save your game -- a full save, not a quick one -- before entering the dungeon. Otherwise, you could get frozen on your way out (see bugs). It may also be sensible to make sure that Aleron is on the lowest level of the ruins before you enter the dungeon. Wander through the booby-trapped dungeon collecting the keys from the hunters as you kill them. If you find these hunters tough going, try luring them into the various traps. There is a pit that they can fall through, with spikes at the bottom, that is especially useful. Once you get back outside, Kurdan shows up and kills Aleron. When you walk through the door, you will be frozen until this killing occurs; it is possible for the game to permanently freeze at this point, as described under bugs.

Duel with Kurdan
    Walk up to Kurdan, and he will explain that he can't let you leave the island alive. Fight and kill Kurdan. If you find him difficult to beat, try running into the upper levels of the ruins (he doesn't seem to climb stairs all that well). There will be an archer on the next level that is working in league with Kurdan, but the archer is easy compared to the Orc. Both Kurdan and Ra'jhera the Keeneye are wearing leveled light armor. Depending on your level, Kurdan's equipment may be enchanted. After you take care of the archer, you can steal his weapons and rain arrows down upon Kurdan. Search Kurdan's body for a key to open the gate of the small room to your left as you enter the dungeon, allowing access to a lever which will open up the main exit gate on the outside.

şimdiden teşekkürler..

• Görevi bilmiyorsanız bari ingilizcesi olan biri şunu türkçeye çeviriversin yaa hemencevir'de cevirdim çok saçma şeyler yazdı
  • up up yardım lütfen takıldım kaldım 2 gündür aynı yerdeyim yaf
  • abi ben bu görevi biliyorum galiba yhaa bi tane yeşil org var hatta bu görevde sanırsam önce adamla birlikte bota biniyosun sonra bota çıkla aktif et F sanırım adaya git orada adam seni beklicek demir kapı var ynlız açıcan ondan sonra sen içier gircen o bklicek içeriden bişe alcan sonra dışarı çktıında adam ölmüş olcak sonra sen o Yeşil Org u öldürcen sanırım o görevdi o

bide o diilmiş o kadar boşa yazmış olurum
  • pesimist arkadaşım ingilizcesinden anladığım kadarıyla xaxx arkadaşın da dediği gibi Kurdan denen elemanı haklayamıyosan üst katlarda Kurdanla birlikte çalışan bi okçu karakter var.. Kurdan'a göre daha kolay bi rakip.. onu öldürüp yayını ve Rain oklarını alıp Kurdan'ı öldürebilirsin. Kurdan ölünce üzerini ara bi anahtar bulacaksın. Sonra bi kapıdan o anahtarla mahzen gibi bi yere gireceksin. devam ettiğinde botun olduğu yere bi çıkış olacak sanırım.. sonrasını halledersin zaten.. umarım doğru anlamışımdır. iyi eğlenceler.
  • evet abi doğru anlamışsın çok iyi hatırladım şimdi Hatta o kurdanın zırhı sarı altın gibi bişe di çok altın eder sat onu
  • xaxx sen fm oynuyosan deli bütçe yapıyosundur kesin :D
    adam can derdinde sen altın

ben de tee geçen sene bu zamanlar oynuyodum.. mekânı falan hatırladım da senin kadar net değil işte.. yaşlandık mı ne!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bnde ilk çktığı zaman oynadım zaten abim bnm :D

hatta adam dedi ki al bu oyunu al daha kimse bitiremedi :D
  • Bendeki olay şu gidiyorum bottan inince demir kapıdan giriyorum tabi yanımda yeşil amele yok daha sonra yukarda hıyarın birinden bilgi alıp içeri giriyorum 3 tane adam var. Bunları öldürüp anahtarları alıyorum kapıdan çıkınca hareket edemiyorum yani izleme moduna geçiyorum yeşil amele içerde dolaşıp duruyor... Bug mudur yanlış mı yapıyorum anlamadım
  • hmm hiç öyle olmadı yha anlamadım harbi abim bnmm bilmiyrm ki

peki oraya kadar quest yazı fln bişe çıkıyo mu ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::

Bendeki olay şu gidiyorum bottan inince demir kapıdan giriyorum tabi yanımda yeşil amele yok daha sonra yukarda hıyarın birinden bilgi alıp içeri giriyorum 3 tane adam var. Bunları öldürüp anahtarları alıyorum kapıdan çıkınca hareket edemiyorum yani izleme moduna geçiyorum yeşil amele içerde dolaşıp duruyor... Bug mudur yanlış mı yapıyorum anlamadım

sanırım bu bi bug.. ama malesef bi fikrim yok :S
  • ya üç gardiyanı öldürdükten sorna Aleron seni botun yanında bekliyor gibisinden birşey diyor kapıdan çıkıyorum öyle oluyor yalnız birşey dikkatimi çekti hemen girişte kilitli bir kapı var needs a key diyor orayı açamadım orda sanırım kale kapısını açan bi şey var ilk girerken kale kapısını açtığımız şey gibi sanırım onu kullanıp çıkıcam ama bulamadım onun anahtarını gardiyanların üzerindeki anahtarlardan biri değil
  • muhtemelen o işte Kurdan'daki anahtarla açılıyor.. biraz dene istersen.. içeri hiç girmeden direkt Kurdan'la savaşamıyor musun?
  • kaleye gelince kurdan yanımda yok bravil castle da da yok adamı bulsam direk kıstırcam
  • yhaa abi ben oyunda o kapıyı açamadım sadece orada hile kullandım ( utanıyorum :( ) neyse duvarlardan geçme hilesi öyle geçtim ama tek orası valla
  • çaktırma bende para hilesi bide testing hall kullandım ama testing hallde sadece 2 tane kılıc 1 tane asas 2 tür armor 2 tür mage giysisi skeleton key 15-20 tane stone fln aldım o kadarcık gerisi hep benim emeğim :D nese bu nası bi bölüm ya ben bu yeşil herifi nerde bulabilirim benle beraber gelmedi bu hıyar ben bota bravilden tek başıma bindim
  • abi sen içeri giriyosun bişeler alıyosun o yeşil herif sonra kapıda bişeler diyosana sonra kapışıyosunuzz
  • walla ben içerden anahtarları alınca çıkınca benim adam izleme moduna geçiyor kurdan da önümde yürüyüp duruyor
  • Abi sen o zaman orda o duvardan geçme hilesini kullan sonra o açlmayan demir kapıdan gir sonra kapat öyle dene artık abi bide
  • Tmm nedir bu hile aklındaysa yazar mısın ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.