Şimdi Ara

OBLIVION KOTN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar modlarla ilgilenen varmı, yapımı filan. Ben kendim yapıyorum ama bu sefer bir yerde takıldım. Maxte defuse color normal görünürken, Nifscope denen ara programda olay sapıtıyor ve nedense simsiyah oluyor. Oyuna da eklediğimde de aynen siyah kalıyor. ilginç olan ışığı yerinde alıyor sadece "defuse" görünmüyor. Her şey tam bi orası kusur. Eğer olmazsa mecburen adama Dwarven bot takıp oyle idare edecez. Ama ben Auroran olmasında ısrarcıyım.

OBLIVION KOTN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giskar -- 21 Nisan 2007; 1:27:30 >

• Eehe biraz monolog oldu ama olsun o da makbule geçmiştir.
    Evet sorunu hallettik yakında piyasaya süreriz iyi bir hikaye de uydurduk mu tamamdır.

OBLIVION KOTN

OBLIVION KOTN

• zırh güzel olmuş dostum, ama sanırım light armor... heavy olsa daha iyi olabirmiş ya da herhangi bir spell özelliği olsa...
  • Heavy zaten, dikkat edersen hasar görmüş hali (ölüsü) bu raddede bir de abartmamak lazım. Sonra tamiri için ne kadar usta olursan ol baya bi hamer harcanıyor. Çın çın çın çın da bi süre sonra kafa şişiriyor . Büyü olayına gelince isteyen gitsin büyücü olsun orda eklesin zırhına ne dilerse.
    Bir de zamanla oynadıkça hele de kendi modlarını yapıp oynadıkça sıkılıyorsun ve daha sade şeyler arıyorsun. Şu an kullandığım kılıç mesela hiçbir büyüsü yo k hasar verme olayı da çok düşük "12" ama çok hızlı, yani bıçaktan %30 daha hızlı. Bu da baya bir avantaj ve keyif veriyor.( 120 hasar oranını denemiş biri olarak konuşuyorum
    Arena Traning diye bir mod indirmiştim güzel bir modtur tavsiye ederim. Neyse adam senle "health" belli bir orana inince. sende veya onda, dövüşü kesiyor ve "tamam da benden pes yorgunum iyi işti" filan diyor. Sağlam bir kılıcım vardı Level 25'te iken darbesi 110 filandı. Abi adama daha bismillah demeden vurmamla adam savruldu ve öldü. Halbuki bu o modun doğasına aykırı. Scripte göre belli oranda kesmesi için yapılmış benim gibi hayvanlar indirsin diye yapmamış adam.
    Ya da bir örnek daha bir arkadaşıma makar olsun diye bir mod yaptım. Ford Empire içinde 2. kısımda bir adam olacak o adamı yenerse adamın kıyafeti filan onun olacak. "TGM" olası bir ihtimal bile değildir, sevmeyiz çok çok zor durumlar dışında. Ama söylemeyi unuttum elemanı level 150 filan yapmıştım. bir sandığın içine de not koymuştum çözümü nerde diye. Bulması ona kalmış ya da ölüp ölüp dirilir. ( Çözüm ise içerde dolaşan bir Adventurer idi, daha da sağlam bir tip ki ona hiç bulaşmamak gerekiyordu tabi sadece selam ver gitsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giskar -- 21 Nisan 2007; 10:48:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WARHAMMER 40000 WINTER ASSAULT
    19 yıl önce açıldı
    SILENT HILL ORIGINS tr yama
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.