dark messiah ı gecen mavi bilgisayar ( cevahir ) dan 15 ytl ye aldım düsmüs iyice fiyatı ve su an sonuc bölümüne geldim bitmek üzere fakat gercekten expension beklediğim bir oyun oldu oblivion knights of nine ve shivering islas adında 2 yeni expension cıkardı ins. dark messiah ada cıkar..
Bu iki oyun arasındaki en büyük fark ise obliviona yeni basladım fakat quest lerden birini bitirmeden diğerleri geliyor yani oyun cok genis bi yerden diğer bi yere gidebiliyorsunuz tabi ingilizce sorunu olanlar icin sıkıntı oluyor anlamak.
Vede dark messiah ın full türkçe yaması var onunla daha bi zevkli oldu oyun fakat oblivion un yaması yok
quote:
Orjinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs
dark messiah ı gecen mavi bilgisayar ( cevahir ) dan 15 ytl ye aldım düsmüs iyice fiyatı ve su an sonuc bölümüne geldim bitmek üzere fakat gercekten expension beklediğim bir oyun oldu oblivion knights of nine ve shivering islas adında 2 yeni expension cıkardı ins. dark messiah ada cıkar..
Bu iki oyun arasındaki en büyük fark ise obliviona yeni basladım fakat quest lerden birini bitirmeden diğerleri geliyor yani oyun cok genis bi yerden diğer bi yere gidebiliyorsunuz tabi ingilizce sorunu olanlar icin sıkıntı oluyor anlamak.
Vede dark messiah ın full türkçe yaması var onunla daha bi zevkli oldu oyun fakat oblivion un yaması yok
Seninde dediğin gibi inşallah Dark Messiah 2 çıkar.
RPG fanatiklerinden biri olarak yazmadan geçemedim.. Oblivion RPG'nin zirvesidir, gelmiş geçmiş en iyi RPG oyunudur. Sizler Fable, Dark Messiah gibi aksiyonlu tek yönde ilerlemeli, oyunlarla kıyaslamışsınız Oblivion'u.. Nedense bu tarz pire ile deve karşılaştırmalarına bir türlü anlam veremiyorum.. Oblivion herkese göre bir oyun değildir sadece gerçek RPG delisi oyuncularini tatmin etmektedir, oyunu iyice sindirebilmek gerekir...
Ben aklımı Oblivion ile bozmuş durumdayım kimse yanlış anlamasın 250 saat oyun süresine eriştim...
Ben 1000'i geçirdim ve seni anlıyorum kardeşim. Hiçliğin dünyasına hoşgeldin. Çok özel bi loncadasın :D Yakında mod nasıl yapılır acep dersin, bende yapsam onu takip eder, sonra başardım deyip aktive edersin. Olmamıştır bir yerde sorun vardır bulmalıyım dersin. Tekrar denersin, araştırırsın nette okursun mod yapanlar neler yazmış ne gibi tavsiyeleri var tekrar denersin. Sonunda bi gün kendi binanı yapmış içinde ne olduğunu bildiğin halde içine girmez çatısına BATMAN tribinde dikilir ortama bakarsın. Kendi oluşturduğun Hiçliğinde tatmin olmanın doruğundasındır.
Eğer bunları hissetmiyorsan henüz yolun başındasın ve bir an evvel dön derim. Yol yakınken... Kafayı bozmak mı demiştin :D
quote:
Orjinalden alıntı: Giskar
Ben 1000'i geçirdim ve seni anlıyorum kardeşim. Hiçliğin dünyasına hoşgeldin. Çok özel bi loncadasın :D Yakında mod nasıl yapılır acep dersin, bende yapsam onu takip eder, sonra başardım deyip aktive edersin. Olmamıştır bir yerde sorun vardır bulmalıyım dersin. Tekrar denersin, araştırırsın nette okursun mod yapanlar neler yazmış ne gibi tavsiyeleri var tekrar denersin. Sonunda bi gün kendi binanı yapmış içinde ne olduğunu bildiğin halde içine girmez çatısına BATMAN tribinde dikilir ortama bakarsın. Kendi oluşturduğun Hiçliğinde tatmin olmanın doruğundasındır.
Eğer bunları hissetmiyorsan henüz yolun başındasın ve bir an evvel dön derim. Yol yakınken... Kafayı bozmak mı demiştin :D
Ahahaha süperdi
bence mod yapmzk faydalı birşey. Grafikerlik hakkında baya bişi öğreniyosunuz. İlerletirseniz o alanda işe bile girebilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: Montage
RPG fanatiklerinden biri olarak yazmadan geçemedim.. Oblivion RPG'nin zirvesidir, gelmiş geçmiş en iyi RPG oyunudur. Sizler Fable, Dark Messiah gibi aksiyonlu tek yönde ilerlemeli, oyunlarla kıyaslamışsınız Oblivion'u.. Nedense bu tarz pire ile deve karşılaştırmalarına bir türlü anlam veremiyorum.. Oblivion herkese göre bir oyun değildir sadece gerçek RPG delisi oyuncularini tatmin etmektedir, oyunu iyice sindirebilmek gerekir...
Ben aklımı Oblivion ile bozmuş durumdayım kimse yanlış anlamasın 250 saat oyun süresine eriştim...
arkadasim evet doğru diyorsunda oblivion u oynayabilecek tam anlamıyla anlayabilecek ve bitirebilecek kac kisi var onuda söylermisin ben su an dark messiah ı bitirdim oblivion unda tüm expensionları elimde ve basladım sırayla artık gittiği yere kadar ama shivering islas ile knight of nine da gelince ne kadar sürecek bilmiyorum
Çok... Sandığımızdan daha da çok. Bu oyun sadece bizim için yapılmadı hatta bizi düşünmediler bile türkçe dil desteği yok :D
Oblivion gibisi varmı be, bırak bu dünyayı git oblivion da yaşa kaç defa tepelere bayırlara çıkıp manzaraları izledim, kuşları dinledim :) ayılardan kaçtım, mağaralara sığındım vampirlerden kaçtım, hemen git al oblivionu oynamasan bile git güzel bi yeşillik tepeye aç bi bira izle manzarayı bi sevgili eksik oyunda :)
daha önce cevap yazmıştım ama o zamanlar sadece dark messiah ı oynamıştım, oblivion'u ise daha yeni oynadım. Artık 2 oyunu karşılaştırma şansım var. Dark messiah bittiği zaman üzüldüm. Tadı damağımda kaldı. Oblivion'u ise 2 gün oynadıktan sonra sildim. çok sıkıcı geldi bana. Oblivion şişirlmiş bir balon bence başka bişi değil. Grafik herşey değildir, oynanış herşeyden önce gelir. Oblivion beni daha ilk baştan sıktı, ve o kadar sabretmeme rağmen sıkmaya devam etti. Dark Messiah ise oyun bile sayılamaz, o kadar kısa sürüyor ki. En büyük kusuru bu.
Kısacası ikisi de yaramaz bence.
sen git abin gelsin en iyisi.
Herkesin beğenisi farklı tabiiki. Dark messiah 2 yapılırsa çok süper olur. Şu anki grafiklerle hikaye de iyi kuruldumu tamamdır.
oblivion daha iyi ama 2 sinden dark'ı seçerdim çünkü oynarken daha fazla zevk verdi bana bide karşılaştırma yanlış half life ile oblivion ne kadar benziyorsa darkal oblivionda o kadar benziyor dark messiah daha çok nolf2 ye benzer özellikte
bi kere oblivion çizgisel değil DMO M&M çizgisel bir oynayışa sahip hiç bi seşirde gezebildinmi kendi başına oyunda ama oblivionda öylemi? Dark Messiah da yan görev yok obliviondaki yan görev sayisini başka hiçbir oyunda görmedim ben yani ikisi de kendi alanında iyiler bence bu ikisinin türü aynı olabilir ama biri hikayeye bağımlı diğeri değil
Oblivion !!!
oblivion
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme