Şimdi Ara

Oblivion mu Dark Messiah mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben her zaman oblivion u en iyi rpg bilirdim ama dark messiah ın daha aksiyon lu ve zevkli oblivion un sıkıcı uzun bir oyun olduğunu duydum.İkisini de oynamdım.Hangisini tavsiye edersiniz?

• dark messiah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

dark messiah
    bi kere dark mesiah la oblivion karşılaştıralamaz ayrı bir tür oblivion başlı başına bağımsız bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

dark messiah
    KArdeş sen bu iki oyunu hala oynamadıysan önünde çok uzun bir yol var açıkçası.Bu sebepten körpe beynini başkalarının tavsiyeleriyle doldurma..İkisinide oyna kararı sen ver..Oblivion aksiyon ve rpg nin iyi bir karışımıydı.DArk messiah i ben pek beğenmedim..HERşeyden önce seçim hakkın hiç yoktu..N-Bu oyuna rpg denmez bile zaten.AYrıca öyle RPg oyunları avrki oblivion dahi sana aksiyon gibi gelir..SOrunun cevabını istiyorsan kesinlikle oblivion derim..AMa bir oblivion bitirene kadar 10 tane dark messiah biter bununda unutma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donatn

KArdeş sen bu iki oyunu hala oynamadıysan önünde çok uzun bir yol var açıkçası.Bu sebepten körpe beynini başkalarının tavsiyeleriyle doldurma..İkisinide oyna kararı sen ver..Oblivion aksiyon ve rpg nin iyi bir karışımıydı.DArk messiah i ben pek beğenmedim..HERşeyden önce seçim hakkın hiç yoktu..N-Bu oyuna rpg denmez bile zaten.AYrıca öyle RPg oyunları avrki oblivion dahi sana aksiyon gibi gelir..SOrunun cevabını istiyorsan kesinlikle oblivion derim..AMa bir oblivion bitirene kadar 10 tane dark messiah biter bununda unutma..

Alıntıları Göster
    Bir ara çok eskiden hexen vardı . fantastik etkili bir fps oyunuydu. dark messiah böyle bir fps aksiyon oyunudur. ama aynı eskide daggerfall vardı hayvan gibi. işte onun devamı da obliviondur.
    yani gerçek role play oyunu.
    sniper83us zaten söylenecek söz bırakmamış, doğru söze ne denir?

• quote:

Orijinalden alıntı: kujeste

Bir ara çok eskiden hexen vardı . fantastik etkili bir fps oyunuydu. dark messiah böyle bir fps aksiyon oyunudur. ama aynı eskide daggerfall vardı hayvan gibi. işte onun devamı da obliviondur.
    yani gerçek role play oyunu.
    sniper83us zaten söylenecek söz bırakmamış, doğru söze ne denir?

Alıntıları Göster
    İkisini de aynı anda oyna. Farklı oyun bile sayılabilirler. Yani bana çok büyük görünen farklar sizlere benzerlik bile gelebilir ama bu tamamiyle benim RPG ve CRPG oyunlarının, bir de bu tarzda tanıtılan yandan yemiş RPG'lerin suyunu sıkmış olmamdan. Eğer ikisine de bulaşmadıysan ikisini de oyna. Bir yazımı Oblivion ile geçirdim, ve daha yeni Dark Messiah'ı kurdum. Fizik olayı çok hoşuma gidiyor ama Oblivion'dan tarz olarak farklı bir kere. Neredeyse kendini geliştirmeli direk aksiyon oyunu.

Oblivion'a nasıl sıkıcı diyebiliyorlar şaşıyorum. Ben 2 hafta boyunca başka hiçbirşey yapmadan ritmik olarak sabah kalkardım, gece 04.00'e kadar oblivion oynardım. Ama lineer olmazdı oyunlarım, hep yenilik arardım. Görev peşinde koşup sağa sola bakmamazlık yapmazdım. Eminim benim gibi onlarca da arkadaş vardır. Koskoca oblivion dünyası insana sıkıcı gelmez. Gelse gelse baba bir rpg oynarsın(katiyen 3d değil) sonra rpg damarın tutar hızını alamaz bir de obliviona yavşarsın ama sana fos gelir, aslında birşey yapmadığını yalnızca zaman öldürdüğünü anlarsın. İşte o zaman bu oyundan sıkılmaya başlarsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

İkisini de aynı anda oyna. Farklı oyun bile sayılabilirler. Yani bana çok büyük görünen farklar sizlere benzerlik bile gelebilir ama bu tamamiyle benim RPG ve CRPG oyunlarının, bir de bu tarzda tanıtılan yandan yemiş RPG'lerin suyunu sıkmış olmamdan. Eğer ikisine de bulaşmadıysan ikisini de oyna. Bir yazımı Oblivion ile geçirdim, ve daha yeni Dark Messiah'ı kurdum. Fizik olayı çok hoşuma gidiyor ama Oblivion'dan tarz olarak farklı bir kere. Neredeyse kendini geliştirmeli direk aksiyon oyunu.

Oblivion'a nasıl sıkıcı diyebiliyorlar şaşıyorum. Ben 2 hafta boyunca başka hiçbirşey yapmadan ritmik olarak sabah kalkardım, gece 04.00'e kadar oblivion oynardım. Ama lineer olmazdı oyunlarım, hep yenilik arardım. Görev peşinde koşup sağa sola bakmamazlık yapmazdım. Eminim benim gibi onlarca da arkadaş vardır. Koskoca oblivion dünyası insana sıkıcı gelmez. Gelse gelse baba bir rpg oynarsın(katiyen 3d değil) sonra rpg damarın tutar hızını alamaz bir de obliviona yavşarsın ama sana fos gelir, aslında birşey yapmadığını yalnızca zaman öldürdüğünü anlarsın. İşte o zaman bu oyundan sıkılmaya başlarsın...

Alıntıları Göster
    eskiden bir de might&magic serisi vardı dark messiah da onun devamı olacaktı ama aksiyona fazla ağırlık verdi rpg öğeleri taşıyan bir fps oldu

en iyi rpg oblivionu bırak elders scrolls serisi de olamaz (hemen tartışma başlasın:) ) bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Necro

eskiden bir de might&magic serisi vardı dark messiah da onun devamı olacaktı ama aksiyona fazla ağırlık verdi rpg öğeleri taşıyan bir fps oldu

en iyi rpg oblivionu bırak elders scrolls serisi de olamaz (hemen tartışma başlasın:) ) bence

Alıntıları Göster
    Tartışmalık birşey yok, zaten öyle.(Başlamadan bitiririm)
  • quote:

Tartışmalık birşey yok, zaten öyle.(Başlamadan bitiririm)

Alıntıları Göster
    Millete sorsan en iyi rpg fable zaten.
    bu işi anlamadım ben.
  • quote:

Millete sorsan en iyi rpg fable zaten.
    bu işi anlamadım ben.

Alıntıları Göster
    Haklısın dostum.

Bir zamanlar bir bisikletim vardı. Vitessiz, kırmızı gazeteden alınma birşeydi. Sürmediğim zamanlarda pencereden mahalledeki arkadaşlarımı izlediğimde alay ederdim içten içe. Ne kadar dandik bisikletleri var, bütün ülkedeki en güzel bisiklet bende diyerekten gurur duyardım. Gurur beraberinde kibiri getirir, bilirsiniz. Kibirlenirdim ne yalan söyleyeyim. Dokundurmazdım kimseye, gözüm gibi bakardım. Sonra bir gün oldu taşındık. Eve yerleştikten sonra bisikletimle yeni mahallemde bir artistik turu atmayı düşünmüştüm. Çıktım dışarı o ufak ama gözüm gibi baktığım, gördüğüm ve görebileceğim(-i düşündüğüm) en güzel bisiklet ile beraber... Ve çıkmamla neredeyse içeri girmem bir olmuştu. Çünkü bu mahallede 21 vites miymiş neymiş onlardan varmış. Kontrapedal fren sistemime rakip olarak havalı fren sistemleri varmış züppelerin. Bu mahallede benim bisikletimi kullanmak yayan gitmekten farklı değilmiş. O zaman anladım akvaryumda balıkların ne düşündüğünü. O zaman anladım kafeste kuşların neler hissettiğini, Bir kedinin bir köpeğin kendi mahallesinin dünyadaki yerinin ne kadar küçük, ama kendisi için ne kadar geniş olduğunu...

Bilmediğimiz birşeyi kıstas alamıyoruz ne yazıkki. Oynadığımız en iyi "RPG" fable ise bizim için gelmiş geçmiş en iyi rpg fable olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Estrah

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

Ama insan oynamadığı bir oyunu niye en iyi RPG olduğunu söylesin ki. Ben şahsen bilmediğim oyunlar hakkında yorum yapmam, diğer kişilerin söylediği şeylere göre belirli bir fikir sahibi olurum yüzeysel olarak ama, bu oyun "böyle güzelmiş şuna bin basar" gibi bir şey demem. ^^ Örnek olarak, BG 2'yi oynamadığı halde öven veya "en iyi RPG" diyen biri, BG 2 oynayınca oyunu beğenmeyebilir. Beğenmemesi o oyunun en iyi RPG olmasını engeller mi; hayır ama insanların zevki değişiyor tabii. Dediğin gibi; onun için en iyi RPG olur. Bunda mantıksız bir yer göremiyorum

İşte dediğim olay zaten bu. Oynadıkları en iyi rpg Fable olduğundan kişiye göre de en iyi rpg odur. Bunda mantıksız bir yan yok. Ama yanlışlık var. Bir şeye en iyi diyebilmek için en iyi olmayanları da bilmeniz gerek. Yoksa adil bir karşılaştırma olmaz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

Ama insan oynamadığı bir oyunu niye en iyi RPG olduğunu söylesin ki. Ben şahsen bilmediğim oyunlar hakkında yorum yapmam, diğer kişilerin söylediği şeylere göre belirli bir fikir sahibi olurum yüzeysel olarak ama, bu oyun "böyle güzelmiş şuna bin basar" gibi bir şey demem. ^^ Örnek olarak, BG 2'yi oynamadığı halde öven veya "en iyi RPG" diyen biri, BG 2 oynayınca oyunu beğenmeyebilir. Beğenmemesi o oyunun en iyi RPG olmasını engeller mi; hayır ama insanların zevki değişiyor tabii. Dediğin gibi; onun için en iyi RPG olur. Bunda mantıksız bir yer göremiyorum

İşte dediğim olay zaten bu. Oynadıkları en iyi rpg Fable olduğundan kişiye göre de en iyi rpg odur. Bunda mantıksız bir yan yok. Ama yanlışlık var. Bir şeye en iyi diyebilmek için en iyi olmayanları da bilmeniz gerek. Yoksa adil bir karşılaştırma olmaz.

Alıntıları Göster
    benim bisikletim çalınmıştıı ya :(
    (işte en alakasız cevabı ben atmış oldum böylelikle)

• quote:

Alıntıları Göster
    oblivion ile dark messiah'ı karşılaştırmak baldur's gate ile diablo'yu karşılaştırmak gibi birşey,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glasus

oblivion ile dark messiah'ı karşılaştırmak baldur's gate ile diablo'yu karşılaştırmak gibi birşey,

Alıntıları Göster
    Eğer güzel bir rpg istiyorsan oblivion'u dene.. Dark messiah, her ne kadar güzel bir oyun olsa da, çakma rpg'den öteye gidemiyor .. Ama mümkünse ikisinide oynamanı tavsiye ederim.. Bu arada oblivionu 2 ayda bitirdim. Dark messiah bir gecemi aldı.. Oblivion'da ne zaman ki, görevler bitti o zaman sıkıldım.

• her oyun kıyaslanacak diye bişey yok bence. ikiside kaliteli oyunlar konuda sorulan sorununda bi amacı yok. kimisi oblivion diyecek kimisi mesiah. iki oyunda kaliteli kendine özgü oyunlar.

illaha bir cevap lazımsa ben messiaha bayılmama rağmen(bitirdim) oblivionu daha iyi bir rp olarak görüyorum(bitirdim) zaten aksiyon rp messiah ve rpdeki bazı önemli unsurlar bu aksiyon fazlalığı yüzünden yok.

yada şöyle cevap vereyim oblivion iyi bir rp
    messiahta rp kalıpları içinde güzel bir oyun
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

Alıntıları Göster
    Bence Dark messiahi dene ama ekran kart1m ii diosan oblivionu aL.Bence şuanda hiç bir rpg oyunu oblivionun grafikleriyle boy ölçüşemez..

• quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY

Bence Dark messiahi dene ama ekran kart1m ii diosan oblivionu aL.Bence şuanda hiç bir rpg oyunu oblivionun grafikleriyle boy ölçüşemez..

Alıntıları Göster
    tabiki oblivion...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

tabiki oblivion...

Alıntıları Göster
    Başran ikisini karşılaştırmak yanlış bi kere..İkiside ayrı güzellikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuchan

Başran ikisini karşılaştırmak yanlış bi kere..İkiside ayrı güzellikte

Alıntıları Göster
    dark messiah :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.